Include si Hobby

19 Apr 2012, 15:33
Dar nu am zis ca Chelsea a fost sclipitoare, ci doar ca a respectat cu stricteze tactica antrenorului. A jucat ce poate juca o echipa impotriva Barcelonei. Si da, Barcelona a devenit, din punctul MEU de vedere, plictisitoare. Nu echipele adverse au avut mereu jocul cu fundul in poarta, ci Barca a venit cu aceasta posesie si cu pasele filtrante. Cum jucatorii echipei catalane sunt niste magicieni cu balonul, iar fazele lor spre poarta, in conditii de spatii largi, se termina de obicei cu gol, echipele adverse au incercat sa contracareze, sa anuleze acest avantaj. Unii au udat terenul (vezi Milan), altii au jucat dur (vezi Real), Chelsea s-a asezat pe doua randuri si a alergat. Fiecare antrenor cu filosofia sa, cu ideile sale. Pana la urma, eu recunosc ca Barcelona, la ora actuala, nu poate fi batuta prin contre, adica iesind la joc cu ea. Adica eu pot sa pun si pariu ca, daca Bayern se califica in finala si joaca cu Barcelona, catalanii castiga la cel putin 2 goluri diferenta, daca nu mai bine. Pentru ca nemtii nu prea le au pe astea cu aparatul (Real si-a propus putin si putin a obtinut).
Referitor la campionatul intern, am o simpatie pentru Vaslui de vreo doi ani, imi place fotbalul pe care-l joaca. Nu reusesc sa inteleg cum si-o fura de la echipele mici, dar imi place cum deseneaza si cu cata placere joaca. Poate uneori cu prea multa placere

.
PS. Ca tot suntem pe un topic de fotbal, cautand azi ceva pe youtube am ajuns la niste clipuri cu Zinedine Zidane. Ce incantare sa-l privesti!!
19 Apr 2012, 16:26
Adi,daca Barca a fost plictisitor atunci Realul cum a fost la Munchen?!
Aseara a avut Chelsea noroc,dar fotbalul se joaca pe goluri,a fost faza cu Iniesta penalty clar sau astia de la Barca sant firavi

,o echipa care acasa este dominata tot meciul cu o posesie de aproape 70% pt catalani ,cu vreo sase ocazii clare de gol au scapat noroc cu bara!!
Momentan nu exista echipa care sa faca fata Barcelonei iar la sfarsitul saptamanii sant curios cum da de pamant cu Realul lui Adi
20 Apr 2012, 09:02
@maraV & mihai_buc27: mie imi ajunge si un 1-0 chinuit, chiar si daca Barca ar juca partitura jucata de Chelsea miercuri.
@sanderoalex: ai dreptate cu fazele de final. A mai fost una cand Pedro, cred, era in coltul careului de 16 metri, parca avea si culoar de sut, dar a dat pasa inapoi (la Messi cred) si s-a pierdut sansa unei ocazii.
Ar fi foarte interesanta o finala Chelsea - Bayern, dar in cazul asta ar castiga Bayern si ar trebui sa dau de baut nemtilor.
Legat de Steaua - Vaslui se pare ca va castiga Steaua. Pe langa statistici, iarasi face Jiji echipa. E clar ca nu are Vasluiul nici o sansa.
20 Apr 2012, 09:17

))) adevarat;))
Ultima oară modificat de
adicristea pe 20 Apr 2012, 10:44, modificat 1 dată în total.
Motiv: Este ultima oara cand mai editez mesajul tau in care dai quote INTREGULUI mesaj anterior si pui doar o replica. La urmatoarea abatere ai avertisment!
20 Apr 2012, 10:02
Crezi ca nu face si Poru?:))
20 Apr 2012, 13:23
STEAUA-VASLUI Pronosticuri: eu zic 2-1

restu?
20 Apr 2012, 13:31
1 solist, victorie la zero. Adica 1-0 sau 2-0.
20 Apr 2012, 22:03
In primul rand, HA!!

In al doilea, nu mai calc vreodata pe vreun stadion din Romania cand joaca doua echipe romanesti. O mentalitate bolnava, organizare penibila, jeg, manelism, rasism, prostie. Toti sunt antrenori, toti jucatorii sunt prosti si nu alearga, antrenorul nu baga pe cine trebuie, arbitrul tine cu ei si nu da penalty, aia de culoare sunt ciori, se da UE altor echipe decat cele cu care joaca echipa favorita, se sta pe culoar, se ocupa locuri care nu sunt pe bilet si aia care vin cu intarzieri de 30 de minute trebuie sa duca munca de lamurire. Si asta la tribuna 0, nu vreau sa stiu ce e la 2 sau la peluze.
Nu stim sa respectam pe cel de langa noi, pe cel care joaca in echipa favorita, pe antrenori, pe arbitri, pe suporterii celeilalte echipe. Intr-un cuvant, nu respectam pe nimeni, ni se falfaie de toti si de toate. Si asta, pe banii mei, nu o s-o mai traiesc.
PS. Nici meciul nu a fost stralucit.
20 Apr 2012, 23:20
Pai si nu stiai asta? Se intampla si nu de ieri de azi... suntem o societate bolnava. Ne-am recastigat prea brusc libertatea, o libertate haotica si nearticulata care ne costa scump. Vedem asta pe stadioane, pe strazi, in mass media... asta este.
Cat despre meci, vorba ta: HA!
21 Apr 2012, 00:27
in afara de un joc infect(la un moment dat am si mutat,sa vad talentele) ,a fost o adevarata lectie de cum se arbitreaza fara greseala.si ce a fost interesant e ca nimeni n-a protestat o data.ce e trist,la 22 de ani de asa-zisa libertate(ho,nu sariti),ca mai sunt CRETINI pe lumea asta care sa interzica la niste copii de 8-9 ani un banner cu mesaj inocent pe motiv ca n-a fost aprobat de comitetul pcr,utc si soimii patriei al distinsului domn de la brutarie.
azi am fost la un meci din liga inferioara.gazdele au pierdut dupa un joc lamentabil cu o echipa la retrogradare. iar "antrenorul" a raspuns la cererea unui suporter sa se duca la o echipa sateasca sa antreneze,cu cunoscutul "s-o ...pe mata!" .nu conta ca erau domnisoare si copii in tribuna.asa ca ma mir ca n-au existat mai multe cazuri ca la ploiesti pana acum.
21 Apr 2012, 21:28
In sfarsit o sa bata si Realul... Daca castiga Barca nu o sa ma bucur.
Chiar nu merita. Joaca mai prost decat au jucat cu Getafe la 0-1...
Adi poti sa incepi sa te bucuri pentru titlu!
21 Apr 2012, 21:50
asa plictisiti de fotbal nu i-am vazut pe barcelonezi.la meciul cu chelsea am zis ca se pastreaza ptr real.acu' ca se pastreaza ptr chelsea.tare mi-e ca o s-o fure si de la englezi.si ca umilinta sa fie maxima,a dat si ronaldo gol.
21 Apr 2012, 23:35
Am vazut meciul in studioul Digi TV impreuna cu domnii Ilie Dumitrescu, Bogdan Stelea si Radu Paraschivescu. In afara de placerea de a vedea meciul (care nu a fost cine stie ce), de rezultat, am avut ocazia sa discut cu doi dintre fotbalistii generatiei de aur, moment de care sunt mai bucuros decat castigarea titlului. Cum ar zice Mastercard, 'priceless'.
Revenind la joc, Real a jucat fix ce a jucat Chelsea Miercuri, cu acea linie de fund disciplinata. Pepe si Ramos au fost la locul lor, chiar Pepe a luat un galben pentru un fault care nici nu prea a fost fault (oricum, nu fault demn de 'Pepe')

. Nu a fost, iar, ziua Barcelonei care a ratat prin Xavi si Tello cat pentru 2 meciuri. Una peste alta, Mourinho IAR castiga un titlu in al doilea an de mandat (asa cum a facut la Porto, Chelsea si Inter). Se mai indoieste cineva de calitatile lui ca antrenor?
21 Apr 2012, 23:58
nu.noi ne-am indoit numai de calitatea lui de "om"!
in seara asta am vazut extrem de multe pase gresite la barcelona,la oameni care greseau 2-3 pase pe meci.
22 Apr 2012, 00:28
Partea trista e ca, din nou, adversarii nu au jucat exceptional (pana in min 72 cand am renuntat sa ma mai uit) ci Barca a avut un joc lent si cam previzibil plus multe ratari si faze tratate cu lejeritate. Sa cam terminat cu cea mai buna echipa a lumii... De acum va fi din nou una din cele mai bune. Si atat.
22 Apr 2012, 07:35
E greu sa stai sus acolo atat de mult timp, parerea mea. Barca a cam fost in ultimii 2-3 ani cea mai spectaculoasa si eficienta echipa. Se acumuleaza oboseala, autosaturarea.
Apropos de asta, discutam cu domnul Stelea despre campionatul european de urmeaza si despre cine e favorita. Cand a venit vorba despre Spania imi spunea ca nu prea crede ca pot castiga si anul asta, nucleul echipei joaca de 3-4 ani la nivel foarte inalt, sunt epuizati psihic si fizic, iar o echipa tanara si dornica de performanta (am dat de exemplu Germania) ii va pune mari probleme.
22 Apr 2012, 08:17
Pe langa oboseala care se vede de un timp mai este si prostia de a tine pe banca pe Fabregas,Sanchez iar Mourinho a incercat marea cu sarea si ia iesit, a aglomerat mijlocul,a pus liniile de jucatori foarte a aproape.
Barcelona este uzata fizic si moral,Realul nu joaca mai nimic se bazeaza pe sclipirile lui Ronaldo,Benzema si Casillas dar din PACATE aceste doua echipe sant cele mai bune momentan,dar aceste doua echipe pot fii batute momentan iar asta lucru a demonstrato Bayern si Chelsea,sincer mas bucura ca Real si Barca sa fie eliminate din CL un lucru care nu este imposibil.
22 Apr 2012, 08:25
Daca si Pep e prost...

.
Iar referitor la CL, eu te-as sfatui sa pui banii pe echipele spaniole in finala (de fapt si in E.L.).
22 Apr 2012, 08:45
Da... Realul se bazeaza doar pe sclipirile lui Ronaldo, Benzema si Ozil. De parca Barca se bazeaza pe altceva decat pe cele a lui Messi, Xavi si Iniesta...
Dupa mine aseara Barca a pierdut din doua motive. Cel mai mare Valdez. A gresit la ambele goluri. La primul a iesit ca un incepator pe sub o minge, iar la al doilea nu-ti permiti sa fi nehotarat cand Ronaldo alearga dupa o minge. Trebuia ori sa iasa mai rapid ori sa stea in poarta. Practic i-a oferit golulul lui Ronaldo. Al doilea motiv, lipsa de concentrare in fata portii in al doilea meci consecutiv. E probabil o mare oboseala acumulata, dar pentru asta sunt platiti.
Oricum s-a adeverit ce spuneam cateva posturi mai inainte. Echipa de pe locul 1 a avut initial mai multe puncte distanta de locul 2, a pierdut multe dintre ele, dar a rezolvat problema in Clasico. Asa s-a intamplat si in ultimele 3 sezoane cu Barcelona in rolul Realului de aseara.
Oricum felicitari Realului pentru parcursul din campionat. Chiar nu meritau sa-l piarda. 109 goluri in campionat (si inca nu s-a terminat) e incredibil.
Mi-a placut declaratia lui Guardiola: la noi se face schimbul de generatii si totusi am reusit sa fim la acelasi nivel cu Realul

Excelenta gluma. De parca tot sezonul au jucat cu Montoya si Muniesta in aparare, Tiago si Sergi Roberto la mijloc si Tello si Cuenca in atac... Pacat ca-si da cu firma in cap. Putea sa zica: ne-am saturat de atatea trofee vrem sa ii vedem si pe altii cum castiga. Macar era mai credibil
22 Apr 2012, 14:31
sa nu cumva sa avem de-a face cu scenariul de anul trecut, cand real a luat cupa si a pierdut celelalte. acum are campionatul si ar putea pierde pe celalalte 2

a jucat bine real, bravo lor!
22 Apr 2012, 17:44
real a jucat la rezultat,s-a aparat bine si a avut norocul sa intalneasca cea mai slaba barca din ultimii ani.eu tind sa cred ca pep s-a dereglat.era evident ca tello nu poate mai mult,si il tii pe fabregas pe banca pana in min 80.xavi si iniesta au gresit cat in intregul retur,n-am vazut meci in care sa greseasca atatea pase.messi a fost muritor in meciul de ieri iar apararea a gafat deseori,aici incluzandu-l si pe busquets.se simte lipsa lui villa,si absenta de pe banca de rezerve a unor jucatori mai buni.e mult sa joci cu aproape aceeasi jucatori meci de meci.realul are un trident ofensiv peste ce poate barca sa ofere,adica messi si alexis sanchez.mi-e teama ca n-o sa prea castige nimic anul asta barca.
22 Apr 2012, 20:49
SI eu zic ca cea mai mare lipsa o constituie Villa. Atacantul spaniol este SINGURUL (si imi asum afirmatia) din echipa Barcelonei care stie sa traga din afara careului. Ati vazut ieri cand atat Messi, cat si Xavi sau Busquets aveau mingi CLARE de sut, dar continuau cu jocul de pase in lateral. Villa era omul cu suturile surpriza, din orice pozitie si, de cele mai multe ori, imparabile. Asta ii lipseste echipei lui Guardiola, un suteur. Real are cel putin 5 jucatori care trag bine de dupa 16m: CR7, Alonso, Di Maria, Benzema si Ozil.
23 Apr 2012, 08:10
Messi, Iniesta si Dani Alves pot sa traga si ei de la distanta, dar le-a intrat in reflex ca trebuie sa impinga mingea in poarta de la 1 metru.

Binenteles niciunul nu trage asa de bine ca Ronaldo sau Xabi Alonso.
Dupa ce isi revine Villa (si daca mai joaca 1 sezon la Barca) o sa-l vezi si pe el cum cauta linia portii