Dar nu am zis ca Chelsea a fost sclipitoare, ci doar ca a respectat cu stricteze tactica antrenorului. A jucat ce poate juca o echipa impotriva Barcelonei. Si da, Barcelona a devenit, din punctul MEU de vedere, plictisitoare. Nu echipele adverse au avut mereu jocul cu fundul in poarta, ci Barca a venit cu aceasta posesie si cu pasele filtrante. Cum jucatorii echipei catalane sunt niste magicieni cu balonul, iar fazele lor spre poarta, in conditii de spatii largi, se termina de obicei cu gol, echipele adverse au incercat sa contracareze, sa anuleze acest avantaj. Unii au udat terenul (vezi Milan), altii au jucat dur (vezi Real), Chelsea s-a asezat pe doua randuri si a alergat. Fiecare antrenor cu filosofia sa, cu ideile sale. Pana la urma, eu recunosc ca Barcelona, la ora actuala, nu poate fi batuta prin contre, adica iesind la joc cu ea. Adica eu pot sa pun si pariu ca, daca Bayern se califica in finala si joaca cu Barcelona, catalanii castiga la cel putin 2 goluri diferenta, daca nu mai bine. Pentru ca nemtii nu prea le au pe astea cu aparatul (Real si-a propus putin si putin a obtinut).
Referitor la campionatul intern, am o simpatie pentru Vaslui de vreo doi ani, imi place fotbalul pe care-l joaca. Nu reusesc sa inteleg cum si-o fura de la echipele mici, dar imi place cum deseneaza si cu cata placere joaca. Poate uneori cu prea multa placere

.
PS. Ca tot suntem pe un topic de fotbal, cautand azi ceva pe youtube am ajuns la niste clipuri cu Zinedine Zidane. Ce incantare sa-l privesti!!