Discutii libere/forum

La spovedanie - haideti sa ne marturisim mitocaniile :)

ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !

Moderator: Automatistul

Mesajde Alen » 24 Aug 2007, 02:03

ei....nu esti chiar mitocan, zvony :D

las' ca-i statea bine in urma ta, nu ?
btw : bine ca n-a scris cu vreun cui... :shock:
Alen

Maşina: Ford Fiesta 2007 1.4 TDCi

Mesajde Cornel001 » 24 Aug 2007, 02:34

Are dreptate ba francezul !
Grohom nu e asa de bun !
Asadar meritul castigarii WRC i se datoreaza mai mult masinii (Focus) !
:lol:
Imagine
Mandru cetatean al republicii bananiere romania.
Silvio Berlusconi: Nu am nimic impotriva homosexualilor. Cu cat sunt mai multi in jurul meu, cu atat e concurenta mai mica.
Cornel001
Membru Belit

Maşina: Focus2 sedan 1.6 100 28.12.2005
VIN: dealadecotnarisec

Mesajde mihai2k1 » 24 Aug 2007, 11:43

$1 scrie:$2re dreptate ba francezul !
Grohom nu e asa de bun !
Asadar meritul castigarii WRC i se datoreaza mai mult masinii (Focus) !
:lol:

Io zic sa puna Focusu pe pilot automat si pe Grohom sa-l puna sa-l spele dupa fiecare cursa :P
ex-Ford Fiesta 1.4 2003
Ford Mondeo break 2.0 TDCI 2003
Hyundai i20 Active 2016
Just me.
mihai2k1
Gold Member

Mesajde VIPER » 24 Aug 2007, 12:02

$1 scrie:$2S: Eu nu fac nici o miime din ce faceti voi in trafic frate... aaaaaaa si pentru cei care vor spune..in BACAU??? am trecut zilele astea prin Bucuresti!!!!

Ia zi mataluta si aici cum a fost cu contrasensul ala? :D
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry Ford
Mondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Focus Mk3.5 1.5TDCi 120CP PowerShift 2017
Imagine
VIPER

Maşina: Ford Focus Mk3.5, 1.5 TDCi, Titanium

Mesajde verga_Cip » 24 Aug 2007, 12:13

Contrasensul a fost nu o mitocanie ci pur si simplu un act de indisciplina, pe care de altfel mi-l asum!!!

Pe Regina Elisabeta toate sensurile sunt cam unice. Ideea era ca trebuia sa ajung pe Brezoianu (la Imperial) si am trecut de el si trebuia sa intorc!

NU AM DERANJAT PE NIMENI (poate doar politia)
Nu am aratat semne obscene.... nimik. Mi-am continuat drumul (ilegal, recunosc) pentru a ajunge la nunta. Nu de alta dar TREBUIA sa dau banii...ca altfel plecam!
verga_Cip
1nsane Member

Maşina: Ford Focus Mk2 2.0 TDCi 100 kw 2005

iarta-ma!

Mesajde MIHAI. » 24 Aug 2007, 12:14

1. o fiesta merge intr-o comuna cu 40km/h :shock: , patit cu linia continua, am stat (claxoane, blituri melcului)! depasesc in final si franez nervos :cry: reduc pana la 20 km/h si traversez comuna la viteza constanta spre disperarea coloanei ce se formase!
2. la semafor ocup banda 1 chiar daca pentru dreapta e verde continuu, se mai aude> Ce bah, ti-ai luat strada? stiu ca nu mi se adreseaza mie, ca nu ma keama BAh....
3. dau claxoane celor care se baga in depasiri cand ma incadrez si eu....
posesor de focos:> http://forum.clubford.ro/viewtopic.php?f=15&t=4284
[b]Respect participantilor la trafic care semnalizeaza prezenta agentilor de politie![/b]
MIHAI.
Gold Member

Maşina: Trend Champions League 2007 , 1.8 TDCI>"Focosul"

Mesajde VIPER » 24 Aug 2007, 12:34

Ah, urasc ultima faza... Si eu dau sa depasesc si tasneste ala din spatele meu, si tot el se crizeaza ca "de ce"...

Acum 2 seri eram primul la stop (drum cu 2 benzi pe sens). Vine o tanti cu un Tico si se aseaza ea si mai prima... Cum se da verde, am claxonat-o... Recunosc, am facut-o de magar. Dar nu avea nici un motiv sa se duca ea si mai in fata (eu eram la linie...). Si urasc sa fiu luat de prost...
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry Ford
Imagine
VIPER

Mesajde Alen » 24 Aug 2007, 12:37

$1 scrie:$2Si urasc sa fiu luat de prost...

n-ai fost luat de prost......ci doar "de barbat" :D

s-a bazat ea pe asta cand ti-a intrat in fata, da' uite ca n-a tinut...
Alen

Mesajde VIPER » 24 Aug 2007, 12:54

In general las femeile sa ma depaseasca (prefer sa le vad cum merg decat sa le stiu in spate...).
Imagine
VIPER

Mesajde verga_Cip » 24 Aug 2007, 13:05

@Viper: tre sa recunosc ca in multe ma recunosc in tine (desi ai cativa ani in plus) numai ca eu injur (cu geamurile inchise), gesticulez...si inghit!

Is mai...cu frica de Dumnezeu....mama da si cand oi trosni!!! Sa vezi ....
verga_Cip
1nsane Member

Maşina: Ford Focus Mk2 2.0 TDCi 100 kw 2005

Mesajde VIPER » 24 Aug 2007, 13:12

Oaleu, da sa vezi ce ma agit eu in masina si injur si gesticulez :D Cu toate ca imi propusesem sa stau calm dupa ce un amic al meu a luat bataie la un semafor doar pentru ca a dat un flash unuia care ii luase fatza...
Imagine
VIPER

Mesajde OctavianC » 25 Aug 2007, 13:53

Mi se pare prostie topicul asta, in care toata lumea demonstreaza ce poate, si fara sa ofensez pe cineva in mod direct, mitocaniile de care sunt capabili. Macar daca sunteti asa....nu o si aratati, tot ce dovediti e lipsa de cultura si educatie.

Am experienta cu soferii din toata europa, si romanii mi se par cei mai indisciplinata natie. Ma credeti ca mie imi e frica sa merg cu motocicleta in romania intre 2 orase, traseu care in occident e de relaxare, in romania mi se pare ruleta ruseasca.

Treaba cu mersul pe o sosea cu 2 benzi pe sens, si numa de-al dracului sa stai pe banda doi...well, v-as impusca pe cuvantul meu. Adika eu vin la 150 si sa incetinesc doar pentru ca tu mergi cu 100 pe banda 2 cand banda 1 e libera, si ce daca vin cu viteza..e treaba mea, daca eu am masina mai buna ca si tine care e problema, si daca nu e asa, ai chef sa mergi la plimbare mergi pe banda 1, nu incurca circulatia.

De asta e romania unde e si se uita asa cei din vest...pentru ca suntem o natie de oameni nesimititi care nu stim decat cum sa ii enervam si sa provocam pe altii.

Am fost cam dur la adresa unora...dar asta e adevarul si cei cu putina integritate sunt de acord cu mine. Nu zic ca eu merg civilizat, nu si eu merg cu 170, depasiri de coloane la greu chiar si pe interzis, etc, DAR NU INCURC PE NIMENI. Daca vine altu cu ferrari din spate sau un lamborghini, sau motor, ma ba inapoi pe prima banda si il las....de ce.....pentru ca asa arati ca iti respecti semenii.

Trebuie sa recunosc ceva, or fi romanii cei mai indisciplinati, dar pe unguri imi vine sa ii impusc, nu din cauza indisciplinei ci a faptului ca merg in coloane de cate 20 masini bara la bara si daca depasesti nu prea ai unde sa te bagi inapoi...si nici nu prea fac loc.
Volvo S60 2.4 D5 Gold

DEAD Ford Focus TDCI 2001
OctavianC
1nsane Member

Mesajde DanielArdelian2 » 25 Aug 2007, 15:25

Eu cam intotdeauna cand nu cunosc drumul, nu stiu incotro trebuie sa o iau la urmatoarea intersectie (atat in localitati cat si in afara) si e trafic destul de intens, merg pe banda a II-a ceva mai incetisor ca sa apuc sa vad indicatoarele de directie si de prioritate si sa am timp sa ma incadrez pentru stanga sau dreapta cand trebuie.

De cele mai multe ori, asta ii enerveaza pe localnici, care ma claxoneaza, imi dau flashuri, imi taie calea, etc.

Stiu ca nu-i tocmai frumos ce fac da' n-am ce face daca nu cunosc drumul. Oricum, n-am de gand sa urmez "sfaturile" pe care le-am primit din mers, de genul "bai boule, stai acasa daca nu stii sa mergi !".

In compensare, cand vad numere din alt judet prin Timisoara, sunt mai indulgent, ii las sa se bage in fata mea, sunt mai atent cand trec pe langa ei.
Puteti cauta pe forum direct de pe Google. Exemplu: [ revizie ford fiesta site:clubford.ro ]
DanielArdelian2

Brainiac

Maşina: Ford Mondeo 2004, Sedan, Trend, 1.8i 125 CP, pachet nefumatori.
VIN: WF04XXGBB44E42077

Mesajde zeus_anoxia » 25 Aug 2007, 15:53

Mai taticule da ce irascibili sunt mebrii acestui forum... cum zice unu ceva care nu-i nonvine cuiva se si degenereaza in flame war sau atacuri la persoana... Cred ca mai trebuie facuta putina curetenie prin membrii forumului si unii ar trebuii atentionati cu "warn" pt ca, la urmatoarea iesire in decor, sa nu fie surprinsi de "ban"...

Parerea mea™...
2007 Ford Mondeo, TitaniumX, sedan (4uşi) 2.0TDCi 140CP, Stardust Silver Metalic.
2007 Ford Transit Connect, Base, SWB Van (5uşi) 1.8TDCi 90CP, Diamond White.
zeus_anoxia
Ford Freak

Mesajde OctavianC » 25 Aug 2007, 16:25

cu totul de acord :)) ....
Volvo S60 2.4 D5 Gold

OctavianC
1nsane Member

Mesajde autonero » 28 Aug 2007, 19:23

Si eu sunt perfect de acord. Cine nu intelege subiectul toicului sa nu posteze. Adica in acest topic nu trebuie sa judecam persoanele. Nu?

OctavianC, daca ai citit paginile topicului, ai vedea ca s-a discutat ceea ce ai scris tu. PLus ca nu era vorba ca stau numai de al dracului. Ce rost are sa pui si tu un coment acid? Parca ne-am inteles ca terminam cu cearta. Nu poti sa te abtii? Nu mai intra pe topicul asta.
Octavian, poate ala pe care l-ai impusca a prezentat masina lui si tu i-ai urat bine ai venit si sa iti traiasca si etc. Si acuma ii rupi capul. Nu e frumos.
Si daca vine unu cu un M3 nu te tragi pe banda 1? :)))))

Danielardelian2, multi au de invatat de la tine. Si eu fac la fel.

Pt initiatoru topicului, BV04EDF: la nume pune si un atentie, intrati pe barba voastra ;)

Topicul asta a aratat ca multi membri sunt copii. Ceea ce e bine. Ca sunt fericiti ;)
2.0 DOHC 4x4, Thema Sierra, 17" Ford ST Alloy's, Cossie wannabe
autonero
Gold Member

Maşina: Ford Sierra, 1989, 2.0, 120cp, 4x4

Mesajde Alen » 28 Aug 2007, 20:54

citat : "fericiti cei saraci cu duhul, ca a lor va fi imparatia cerurilor"....

n-am zis-o eu... :D
Alen

Mesajde OctavianC » 28 Aug 2007, 22:52

autenero.... observ ca nu te-ai plimbat prea mult pe autostrada, si ca sa raspund la intrebarea ta, da, daca vine unu din spate, si daca e cu dacia, ma bag pe banda 1 ca sa il las sa treaca, asa e civilizat, si asa face orice om civilizat. Din calea mea s-a tras porsche, ferrari pe autostrada pentru ca eu eram grabit si el nu, asa ca s-a tras pe banda lui.

Metaforic vorbind impuscat. Dar daca e sosea cu banda dubla, banda 1 libera si el sta pe 2, si tot acolo sta si daca ii fac semn de la departare ca vin si ca am viteza mult mai mare deja e lipsa de obraz.

Acuma hai sa lasam mandria departe si, este sau nu, este lipsa de educatie sa ii incurci pe ceilalti doar asa. Nu degeaba romania conduce in topurile accidentelor rutiere din europa, exact pe acest motiv, indisciplina in trafic.
Volvo S60 2.4 D5 Gold

OctavianC
1nsane Member

Mesajde autonero » 29 Aug 2007, 01:15

Octavian, iti raspund impotriva ratiunii mele.

1. Nu stii tu cat am umblat eu pe autostrada si nu ma intereseaza cine s-a tras din fata ta. Si cred ca pe nimeni nu intereseaza si nici nu prea are importanta.

2. Daca vii ca disperatul din spate si imi dai flashuri cu o frecventa de 5 flasuri pe secunda, tot ma dau tin fata ta. Dar daca nu te observ si vii si te urci pe mine si dai flashuri si claxoane(care numa civilizatie si educatie nu denota) ma enervez si te indispun si eu pe tine.

Oricum, nimeni pe acest topic nu a zis ca sta intentionat sa incurce traficul. Voi cu "masina mai buna ca si tine", ca sa te citez, sunteti frustrati ca mai intalniti si oameni care nu va observa, ca mai au si altceva pe cap decat sa forteze niste amarate de dieseluri, mult prea mici pt egoul vostru.

Deci eu zic asa. Daca tu esti civilizat si eu sunt. Daca nu, depinde de dispozitia mea. Adevarat ca nu trebuie sa iti raspund cu aceeasi moneda, dar e fix treaba mea ceea ce fac.

Si cu asta, spune si tu ca ai fugarit o babutza pe trecere si rilex.

Numa bine!
autonero
Gold Member

Mesajde Mihai L » 29 Aug 2007, 02:02

Mie mi se pare totusi lipsa de bun simt sa ramai pe banda de viteza, mail ales cand esti constient ca blochezi pe cineva... E normal sa te mai fure peisajul, o discutie cu pasagerii si sa nu observi ca vine un bolid din spate (mi s-a intamplat si mie sa merg relativ tare, sa raman pe banda a doua ca am vazut in zare alta masina pe care as depasi-o si sa vina altul si mai tare din spate si sa ma surprinda). Dar intotdeauna i-am lasat sa treaca pe banda lor.
Chiar si in sate/orase mi se pare stupid sa gandesti "merg cu viteza legala, de ce sa ma dau la o parte?" Nu cred ca am vazut pe cineva ca pieton sa opreasca alt pieton din traversare pentru ca trece prin loc nepermis; pana la urma fiecare cu carnetul lui.
Si nu de alta, dar cata vreme ideea nu este de a-l civiliza pe cel care te depaseste ci a arata ca esti mai ambitios ca el deja esti periculos de aproape de modul lui de gandire.
Focus. Ford Focus. Sea Grey.
2006 Ford Focus Wagon TDCi, 1.6/109 CP
Imagine
Imagine
My pictures on Flikr
Mihai L

Maşina: Ford Focus Wagon Trend CL 2006, 1.6l/109CP, Sea Grey

Mesajde Cornel001 » 29 Aug 2007, 02:04

Daca nu intentionat, atunci din nesimtire. Asta il scuza ?
Ca sa lamurim, unii vorbesc de mere altii de pere. daca nu ma insel au fost criticati pe cei care stau indaratnic pe banda 2 "ca el merge cu viteza legala". Nu a facut nimeni nici o referire la urcatul pe tine. Si, desigur se poate critica si reversul, faza cu urcatul, adica pe cel care face asa. Dar nu le mai incurca intre ele ! Tu nu ai raspuns criticii initiale ci ai deviat problema catre alta (nu zic ca e mai putin 'grava').

Si treaba ta e doar la tine in casa si nici acolo de tot. Adica :
Fişiere ataşate
stimati-locatari.jpg
(17.19 KiB) Descărcat de 92 ori
Imagine
Silvio Berlusconi: Nu am nimic impotriva homosexualilor. Cu cat sunt mai multi in jurul meu, cu atat e concurenta mai mica.
Cornel001
Membru Belit

Mesajde autonero » 29 Aug 2007, 02:07

da. corect. dar vezi tu, cand scrii "merg cu viteza legala, de ce sa ma dau la o parte?" nu are nici o legatura cu un pieton amandand un alt pieton pt trecere ilegala. Nu vorbea nimeni de amenda. Si nu cred ca nu te-a enervat vreodata cineva sa te faca sa ii pui niste bete in roate. toti vorbiti de parca sunteti cei mai mari sfinti. hai mai lasati-o moarta.
autonero
Gold Member

Mesajde Mihai L » 29 Aug 2007, 02:11

$1 scrie:$2a. corect. dar vezi tu, cand scrii "merg cu viteza legala, de ce sa ma dau la o parte?" nu are nici o legatura cu un pieton amandand un alt pieton pt trecere ilegala. Nu vorbea nimeni de amenda. Si nu cred ca nu te-a enervat vreodata cineva sa te faca sa ii pui niste bete in roate. toti vorbiti de parca sunteti cei mai mari sfinti. hai mai lasati-o moarta.

Nu a zis nimeni sa-l amendezi, macar sa-i atragi atentia, exact asa cum i-ai atrage-o cand esti la volan celui care vine cu viteza mai mare decat cea legala cu care circuli...
Nu e normal sa folosim doua unitati de masura, una pentru noi si una pentru ceilalti.
In final nu cred ca este cineva care sa nu fi gresit niciodata, important este sa inveti din acea greseala si pe cat se poate sa nu o repeti. De multe ori pe sosea nu ai ocazia sa faci teste...
Focus. Ford Focus. Sea Grey.
2006 Ford Focus Wagon TDCi, 1.6/109 CP
Imagine
Imagine
My pictures on Flikr
Mihai L

Maşina: Ford Focus Wagon Trend CL 2006, 1.6l/109CP, Sea Grey

Mesajde OctavianC » 29 Aug 2007, 17:50

autonero.. nu ajungem nicaieri, observ ca nu am cu cine vorbi, de fapt nu ma mir. Fiecare face cum crede de cuviinta, si este responsabil pentru actiunile sale.

Dar sa iti zic ceva, pentru cultura ta. Cand mergi pe autostrada intr-o tara civilizata prea rar vei fi claxonat sau blitzuit, doar cand vei intrece masura rau de tot. In rest va veni "bolidul" in spatele tau si va sta lipit de fundul tau la aproximativ 3-5m de tine pana obrazul iti va zice sa te tragi la o parte ca poate sunt altii grabiti.

Si inca ceva, legea zice clar ca daca sunt 2 benzi sa se circula pe PRIMA BANDA, a doua este folosita pentru depasire, daca prima banda este libera, aceea se foloseste. Daca cumva s-a schimbat ceva in tara, vina mea, dar nu stiam

Nu se da nimeni sfant aici, toti gresim. Eu la cati km fac ar fi culmea sa nu gresesc. Aici e vorba de principii, principiile unor oameni normali si principiile....altora
Volvo S60 2.4 D5 Gold

OctavianC
1nsane Member

Mesajde catalin1972 » 29 Aug 2007, 18:07

$1 scrie:$2ie mi se pare totusi lipsa de bun simt sa ramai pe banda de viteza, mail ales cand esti constient ca blochezi pe cineva... E normal sa te mai fure peisajul, o discutie cu pasagerii si sa nu observi ca vine un bolid din spate (mi s-a intamplat si mie sa merg relativ tare, sa raman pe banda a doua ca am vazut in zare alta masina pe care as depasi-o si sa vina altul si mai tare din spate si sa ma surprinda). Dar intotdeauna i-am lasat sa treaca pe banda lor.
Chiar si in sate/orase mi se pare stupid sa gandesti "merg cu viteza legala, de ce sa ma dau la o parte?" Nu cred ca am vazut pe cineva ca pieton sa opreasca alt pieton din traversare pentru ca trece prin loc nepermis; pana la urma fiecare cu carnetul lui.
Si nu de alta, dar cata vreme ideea nu este de a-l civiliza pe cel care te depaseste ci a arata ca esti mai ambitios ca el deja esti periculos de aproape de modul lui de gandire.

Cred ca in orase/sate situatia e cu totul alta , in oras , daca circuli pe prima banda te poti trezi oricind "blocat" de vreo masina oprita aiurea sau de vreo nesfirsita lucrare ...asa ca circul numai pe banda 2 !( poa' sa-si arda aia din spate becurile cu "flashuri ") si in general nu cu mai mult de 60 la ora .
catalin1972
1nsane Member

Mesajde Cornel001 » 29 Aug 2007, 18:12

cataline la voi in tulcea se teleporteaza masini si lucrari brusc pe prima banda ?
Imagine
Cornel001
Membru Belit

Mesajde catalin1972 » 29 Aug 2007, 18:15

In afara , ma enerveaza cei care flashuiesc desi vad bine ca banda 1 e ocupata si , ca sa intri pe ea ' ar trebui sa reduci viteza ! In general , in cazurile astea , stau cu nesimtire pe banda 2 si daca incearca sa ma depaseasca prin dreapta , pe banda 1 , chiar accelerez ... :oops:
catalin1972
1nsane Member

Mesajde catalin1972 » 29 Aug 2007, 18:20

nu , sau cel putin io n-am vazut niciuna teleportata :lol: ... dar , Tulcea fiind un oras de deal , sint o gramada de rampe si curbe ...iar semnalizarea lucrarilor este cel putin periculoasa ( deseori iti indica gresit banda care se ingusteaza !)
catalin1972
1nsane Member

Mesajde Cornel001 » 29 Aug 2007, 18:22

mda, zii asa...
Imagine
Cornel001
Membru Belit

Mesajde catalin1972 » 29 Aug 2007, 18:27

din pacate politia nu face nimic ... am vrut odata sa stau sa inregistrez cu telefonul ( ca mai apoi sa le trimit eventual pe email ) de cite ori a trecut masina de politie rutiera pe linga un grup de masini parcate , de ex , pe trecerea de pietoni , sau intr-o curba s.a.m.d . ...
catalin1972
1nsane Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Discutii libere/forum