de OctavianC » 25 Aug 2007, 13:53
Mi se pare prostie topicul asta, in care toata lumea demonstreaza ce poate, si fara sa ofensez pe cineva in mod direct, mitocaniile de care sunt capabili. Macar daca sunteti asa....nu o si aratati, tot ce dovediti e lipsa de cultura si educatie.
Am experienta cu soferii din toata europa, si romanii mi se par cei mai indisciplinata natie. Ma credeti ca mie imi e frica sa merg cu motocicleta in romania intre 2 orase, traseu care in occident e de relaxare, in romania mi se pare ruleta ruseasca.
Treaba cu mersul pe o sosea cu 2 benzi pe sens, si numa de-al dracului sa stai pe banda doi...well, v-as impusca pe cuvantul meu. Adika eu vin la 150 si sa incetinesc doar pentru ca tu mergi cu 100 pe banda 2 cand banda 1 e libera, si ce daca vin cu viteza..e treaba mea, daca eu am masina mai buna ca si tine care e problema, si daca nu e asa, ai chef sa mergi la plimbare mergi pe banda 1, nu incurca circulatia.
De asta e romania unde e si se uita asa cei din vest...pentru ca suntem o natie de oameni nesimititi care nu stim decat cum sa ii enervam si sa provocam pe altii.
Am fost cam dur la adresa unora...dar asta e adevarul si cei cu putina integritate sunt de acord cu mine. Nu zic ca eu merg civilizat, nu si eu merg cu 170, depasiri de coloane la greu chiar si pe interzis, etc, DAR NU INCURC PE NIMENI. Daca vine altu cu ferrari din spate sau un lamborghini, sau motor, ma ba inapoi pe prima banda si il las....de ce.....pentru ca asa arati ca iti respecti semenii.
Trebuie sa recunosc ceva, or fi romanii cei mai indisciplinati, dar pe unguri imi vine sa ii impusc, nu din cauza indisciplinei ci a faptului ca merg in coloane de cate 20 masini bara la bara si daca depasesti nu prea ai unde sa te bagi inapoi...si nici nu prea fac loc.
Volvo S60 2.4 D5 Gold
DEAD Ford Focus TDCI 2001