Masina mea draga, dupa cum vedeti, a intrat in vanzare. Vreau sa fac un mic "blog" aici pentru colegii mei de suferinta

, si poate pentru cine o va cumpara pe viitor, daca va ramane la vreun fordist impatimit. Masina are 4 ani de cand e la mine, multe dintre patanii le-am povestit aici sau pe alte pagini din forum.
Principalele investitii au fost:
- discuri frana
- electromotor
- galerie de evacuare
- 2 baterii ( una inca in garantie )
- refacut tablarie
- fise si bujii motorcraft
Au urmat cateva nimicuri si consumabile gen ulei de motor, filtre de tot felul, reparat conducte de frana si antigel etc.
In dorinta de a-mi face masina pe gustul meu, am investit o suma modesta de bani in:
- jante si cauciucuri
- casetofon cu mp3 si boxe noi ( fara tub de bass si alte porcarii )
- eleron
- volan de piele
- clante cromate pe interior
Toate astea le-am realizat in 4 ani cu masina, pentru mine si-a platit din plin datoriile, am avut performante de logan la sfert de pret. Nu vreau sa se creada ca imi pare rau de masina, ma despart cu oarecare nostalgie de ea, dar nu ma macina constiinta. Pentru valoarea ei e o masina foarte buna, pentru ce am eu nevoie insa. nu mai e.
La capitolul investitii pot mentiona telescoape pe spate care necesita inlocuire si se pare ca rulmentii fata au cedat. Rulmentii fiind relativ ieftini ii voi schimba eu binenteles, la telescoape insa nu ma mai implic pentru ca am planuri de autoturism mai noi, si voi avea si acolo cateva cheltuieli in plus fata de costul de achizitie.
Jantele ce le-am luat pentru iarna le vand separat la 300 de lei, pentru ca nu este cerere pe masina cu ele incluse in pret. La fel, volanul de piele si clantele cromate le voi da separat. Masina va ramane cu jante de 16 si eleron, mp3 player si dotarile ei standard la pretul fix de 1300 de euro.
Nu ma grabesc foarte tare sa o dau pe degeaba, dar nici nu doresc sa imi stea pe cap inca cateva luni sau ani de zile, eu nu am timp, bani si loc de parcare pentru 2 masini. Deci daca cineva e interesat de micile dotari extra ce le pot da jos de pe masina, sau de masina in sine, nu ezitati sa ma contactati.
Am uitat sa precizez, eu vanez o masina de clasa medie, cu motor de 1.9 sau 2.0 pe motorina, minim 2002-2003, cu clima, preferabil inmatriculata. In banii astia gasesc multe mondeo mk3, si sunt hotarat sa iau acel model, dar piata sh fiind foarte vasta si cu variatiuni, s-ar putea sa ma orientez spre altceva gen Renault Laguna, VW Passat sau BMW 3 si 5. Nu e neaparat sa gasesc acele masini, si voi lua ce e in stare buna, nu ce e la moda sau mai ieftin. Salutari, si la multi km. cu masinile voastre!