Sa mai facem nitica politica, nu?$1 scrie:$2Am primit insa clasicul raspuns "Chiorul si Flota"
Asta este nivelul discursului (si al judecatii)
aproapelui nostru (pe care-l iubim odata cu tara), de unde se poate trage concluzia ca prestatia (manipulare, evident) presei inregimentate da roade. Omul habar n-are de detalii, dar daca se tot repeta in jurul lui un rahat oarecare (si care rahat se mai si suprapune peste nemultumirea adusa de nivelul de trai, nesiguranta locului de munca etc), ajunge sa fie convins cu toata taria. Este un soi de credinta si de dogma, nu te poti lupta cu asa ceva.
$1 scrie:$2"Despre Flota ar trebui sa-l intrebati pe Vacaroiu"
A, nici vorba! Basescu si numai Basescu a vandut-o!
$1 scrie:$2epet: nu spun ca au fost competenti, nu spun ca au fost incompetenti.
Da' mie-mi dai voie sa spun ca au fost incompetenti? ca eu asa cred, ca au fost mai mult prosti decat rai.
$1 scrie:$2"Ponta o sa fie parfum pe langa Boc"
Se ia o masura sau doua din sotii Ceausescu, tot cam asa din Iliescu, se adauga cu tupeu niste Adrian Nastase, se pune din belsug niste Stalin si ceva Hitler si se lasa la fermentat; din borhotul asta se distileaza "parfumul Ponta" si cu el se da peste tara si se canta cu entuziasm:
"Iarba rea din holde piara
Piara dusmanii (lor) din tara"
$1 scrie:$2"astia din PDL au fost mai rai decat toti ceilalti la un loc".
Pe naiba, au fost niste dobitoci (mitocani, prostovani, ca i-am vazu si auzit) hamesiti ca toti politicienii nostri, numai ca au avut ghinionul sa ajunga la imparteala atunci cand sacul era deja golit (ca deh, cand furi de unde e mult, nici nu se observa; dar cand furi de unde nu mai e mare lucru...), si asta pe fondul crizei.
$1 scrie:$2electoratul a demonstrat deja ca incompetenta sau competenta nu este un criteriu in sustinerea unui personaj / partid politic!
Din nefericire pentru noi toti, nu prea exista un criteriu serios; electoratul (
aproapele nostru) este si imatur, si neserios - poate sa fie manipulat usor, poate sa fie cumparat ieftin, poate sa fie mintit pe fata - si poate ca n-ar fi grav daca n-ar si uita atat de repede si de bezmetic.
$1 scrie:$2u cred ca incompetenta guvernarii portocalii este motivul principal pentru care electoratul se lasa influentat de actuala campanie derulata sub titulatura "sa dispara PDL-ul!"
Daca una dintre consecintele acestei incompetente este diminuarea salariului/pensiei (deci nu a puterii de cumparare, ca asta e mai greu de apreciat!), e clar:
sa dispara astia, sa vina oricare altii!Plus ca omului ii place sa puna botu' (si, sa nu uitam: alternativa la Basescu + Boc este Ponta + Crin; primii sunt deja dusmanii poporului, ne-au adus la sapa de lemn, pe cand copilasii sunt nevinovati, n-au facut nimic! desi, dupa cate putem observa...) la acuzatie, sa creada promisiuni aberante (vezi Geoana cu 20 000 de euro, vezi si pe PPDD cu oferta asemanatoare).
$1 scrie:$2Eu am impresia ca aici avem de-a face cu altceva: USL a obtinut o "sponsorizare" serioasa sub forma unor campanii mediatice impotriva PDL cum rar am mai vazut, sponsorizare venita din partea unor oameni de afaceri pe care Base i-a deranjat direct si indirect.
Se poate, cum sa nu? Dar eu cred ca la niste televiziuni ca Antenele, unde prostimea se uita chiar si de dragul mocirlei, banii (destui) vin si din reclame, nu mai e mare nevoie sa dea omuletul de afaceri.
$1 scrie:$2 doar de bon ton sa avem un prim minstru hot.
Si mincinos, si corupt, si ofticos, si dictator.