Discutii libere/forum

Lucrari de infrastructura, autostrazi, evolutia lucrarilor

ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !

Moderator: Automatistul

Re: Lucrari de infrastructura, autostrazi, evolutia lucraril

Mesajde toxicristi » 29 Iul 2012, 20:14

Doar ai grija la radare, ca limita e 100 :D
Imagine "Aici, pe forum, eşti ceea ce scrii!"
toxicristi

Maşina: Focus 2002 1.8TDDi 90CP Bouvagon

Mesajde toxicristi » 29 Iul 2012, 20:51

$1 scrie:$2b]Ministerul Transporturilor a sistat, in acest weekend, vineri seara si duminica, plata tarifelor de trecere la podul de la Cernavoda, scrie Ziua de Constanta. Decizia a fost publicata in Monitorul Oficial vineri seara.

Potrivit ordinului publicat in Monitorul Oficial, scutirea de la plata taxei de pod s-a aplicat astfel:
- vineri, pe sensul Bucuresti- Constanta;
- duminica, pe sensul Constanta- Bucuresti.

"Aceasta masura a fost luata pentru fluidizarea traficului spre litoral. Weekend-ul trecut s-au format cozi foarte mari. Am vrut sa vedem daca se mai formeaza cozi in situatia in care nu se mai plateste taxa. Vineri seara a functionat foarte bine. Daca va functiona si astazi (n.r. duminica), vom permanentiza aceasta masura", a declarat Mircea Pop, directorul Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri din Romania (CNADR).

Mircea Pop a declarat ca nu stie ce incasari s-au facut weekend-ul trecut din taxa de pod si cati bani se pierd datorita anularii acestei taxe. "Vom prezenta aceste cifre saptamana viitoare. Deocamdata nu am facut acest calcul", a declarat acesta.

Din cei care au fost weekendul trecut, s-a stat mult la taxare? Mai exact, venind dinspre Constanta duminica seara, pe podurile de la Cernavoda, era coloana mare (intre terminarea portiunii pe 2 benzi si statiile de taxare)? Eu astazi am fost pe acolo - s-a mers, cum era de asteptat, bara la bara la trecerea de la profil de autostrada la drum cu 2 benzi (pe langa Murfatlar). La statiile de taxare, nu se trecea prin ele cu 130 la ora - aproape am oprit, cand mi-a facut functionarul semn sa merg mai departe - plata nu ar fi durat mult mai mult. Am fost si acum 2 sapt (inainte sa se inagureze "autostrada") si nu am stat mai mult de 10 min la taxare.
Imagine "Aici, pe forum, eşti ceea ce scrii!"
toxicristi

Maşina: Focus 2002 1.8TDDi 90CP Bouvagon

Mesajde Mihai L » 29 Iul 2012, 21:10

Daca nu ma insel, saptamana trecuta a fost o problema in sensul in care au montat limitatoare de viteza... Atat.
Focus. Ford Focus. Sea Grey.
2006 Ford Focus Wagon TDCi, 1.6/109 CP
Imagine
Imagine
My pictures on Flikr
Mihai L

Maşina: Ford Focus Wagon Trend CL 2006, 1.6l/109CP, Sea Grey

Mesajde Nic_Bv » 04 Dec 2013, 14:38

S-a cam așternut praful pe acest topic...

Ce ziceți de noua strategia adoptată de Guvern în acest domeniu? Există un document PowerPoint cu detalii, îl găsiți aici: http://gov.ro/fisiere/stiri_fisiere/Aut ... _R2_1.pptx
Ford C-Max Ghia 2008, 1.6 TDCi 110 CP.
Blog personal: Îmblânzitorul de fantasme

"Cred cu fermitate că există o singură formă de educație, autoeducația" - Isaac Asimov
Nic_Bv
1nsane Member

VIN: WF0EXXGCDE8Y55186

Mesajde isotech_ro » 04 Dec 2013, 14:52

$1 scrie:$2-a cam așternut praful pe acest topic...

Ce ziceți de noua strategia adoptată de Guvern în acest domeniu? Există un document PowerPoint cu detalii, îl găsiți aici: http://gov.ro/fisiere/stiri_fisiere/Aut ... _R2_1.pptx

la modul cel mai serios cu putinta, acesta strategie este o mare batjocura si bascalie aruncata in ochii romanilor !!!

ca sa fiu concret, doar citeva exemple:

a) autostrada Bucuresti - ""megapolis" Alexandria
b) autostrada Buzau - Braila - Galati (care in 2022 se transforma in Focsani Galati)
c) municipiul (orasul) Salaj
samd
isotech_ro
1nsane Member

Maşina: Ford S-max Titanium 2.0TDCI Powershift
VIN: WF0JXXWPCJGE25511

Mesajde Nic_Bv » 18 Dec 2013, 12:44

M-am dat pe segmentul recent deschis din ocolitoarea Brașovului, care permite celor ce vin dinspre Sibiu/Pitești să iasă spre Sighișoara, Sfântu Gheorghe, București fără a mai intra în oraș.
E de vis... felicitări constructorilor, dar și proiectanților care au gândit-o cum trebuie.

"Cred cu fermitate că există o singură formă de educație, autoeducația" - Isaac Asimov
Nic_Bv
1nsane Member

Mesajde iulipapa » 19 Dec 2013, 13:49

Nic, si acum s-a descongestionat traficul pe la "Ceasu' rau"?
"Totul e relativ, depinde ce sistem de referinta iti alegi!"
iulipapa
Ford Freak

Maşina: FF 2 FL, 1,6 TDCI, Titanium; Mondeo mk IV, 1,6 TDCI, Titanium
VIN: WF0SXXGCDS8E84017

Mesajde Nic_Bv » 19 Dec 2013, 19:37

@iulipapa: n-are treabă una cu alta, la Ceasu' rău e trafic la orele de vârf, atunci când lumea merge la scârbiciu sau pleacă spre casă.

Cu tronsonul ăsta de ocolitoare au ”golit” traficul greu din zona Fartec - Bartolomeu (la capătul str Lungă)

Nic_Bv
1nsane Member

Anterior

Înapoi la Discutii libere/forum