de TOTALSENDER » 30 Iul 2012, 07:33
Cu riscul de a ma repeta,
personal, consider ca aceasta directiva clara de a boicota alegerile este o flagranta incalcare a Constitutiei si... ma rog, a legilor din tara asta - este clar ca stigmatul a fost pus de la inceput de insusi presedintele tarii : cine se duce la vot e impotriva lu' Base, cine sta acasa e pentru Base
nu poti sa generezi asa ceva intr-o tara democratica !
perceptia este foarte limpede acum : ungurii l-au sustinut pe Base - cine raspunde pentru eventuale tulburari interne? interetnice?
intelege cineva ca oamenii pot ajunge sa-si dea in cap? sunt liste de participare, filmari...etc.
Mie imi este foarte limpede ca, daca ai sange in instalatie si ceva demnitate solutia era : da fratilor, hai la vot sa le aratam ca suntem mai multi ca cei ce nu ne vor !
Cum sa vrei sa mai ramai, cand la numaratoare ies impotriva ta muuult peste numarul de voturi care te-au validat? Campania lor a fost foarte clar orientata spre neintrunirea numarului necesar de voturi, asta a fost mingea la fileu ridicata de... lege? sau....
Asa e, din nefericire nu avem oameni prea straluciti care sa ne reprezinte, eu insa m-am saturat de arogante, mistouri, "dotore", "baietii destepti"....
si dezamagirea este cu atat mai mare cu cat asteptam altceva de la omu asta pe care l-am sustinut de fiecare data - oricum NU incaierari, arogante, Udrea si alte missuri....
Eugen,
Vand Calculator de Confort pentru Mondeo MK3 2001 Ghia, volan stanga - (cu functia de degivrare parbriz) -100 RON !