@Mihai L:Daca ti-as spune ca esti credul, te superi?
Nu, dar te-as ruga sa-mi desenezi, ca poate asa te inteleg.

@Mihai L: Eu cred ca exista un regulament de functionare pentru camere. Diferenta dintre noi este ca eu sunt si sigur de asta.
Si eu sunt sigur ca nu au fost respectate in ultimii 3 ani. Spune-mi si mie cum a aparut UNPR-ul cu care ati facut voi majoritate parlamentara ca sa conduca Base guvernele Boc I-V. Tot in regulamentul Parlamentului spune ca are grup parlamentar partidul care a participat la alegeri. Deseneaza-mi si mie, cum s-a respectat asta. A votat cineva la Parlamentare in 2008 UNPR?
Daca mai vrei, pot sa-ti insir o multime de incalacari ale Regulamentelor de functionare.
Legat de 300 de parlamentari. Nu uitati un lucru: Referendumul acela a avut inclus si Parlament unicameral care necesita modificarea Constitutiei.
Puteti sa-mi spuneti de ce Presedintele si majoritatea care l-a sustinut in Parlament, n-au respectat DECIZIA POPORULUI timp de 4 ani? A avut toata puterea, tot, tot, tot, tot. De ce n-a facut-o? Pentru ca-l doare-n cot de noi toti? Sau nu vreti sa recunoasteti ca acel referendum a fost smecheria cu care "locomotiva" Base a tras PDL-ul dupa el la 33% in acele alegeri, pentru ca PDL-ul nu pupa 25% in 2008?
Ne mai contrazicem mult? Fiecare poate gasi argumente, pentru ca actuala clasa politica e departe rau de ceea ce am sperat eu in 1989. Eu zic sa ne relaxam, ca altfel ne raman riduri permanente pe frunte de la atatea incruntari.