$1 scrie:$2are ar fi pretul ca sa fac acest motor ca nou manopera +piese ??.... se
merita???
Pana nu se demonteaza chiulasa nu se poate specifica niciun pret.
Daca nu are uzura mare pe blocul motor se merita reparat decat sa cumperi jaful altuia.
$1 scrie:$2a refer sa fac motorul la tine si cam ce garantie dai la o astfel de manopera ???
motor duratech he 1999 cm 107 kw an 2003
La ce manopere faci referire?
Eu nu imi amintesc sa fi vorbit impreuna de un pret.
Referitor la garantie,in cei peste 25 de ani de mecanica care ii detin am reusit sa obserb doua tipuri de clienti:
-unii pe care nu ii intereseaza cati bani cheltuiesc sau daca motorul fuctioneaza cum trebuie dar sa aiba un document la mana in care sunt indrugate tot felul de angajamente fictive deoarece in cazul in care
motorul crapa,firma cu pricina sigur o sa gaseasca un motiv bine intemeiat precum ar fi o piatra care a intrat in nervura cauciucului si a produs trepidatii motorului si astfel propietarul este vinovat ca nu curata cauciucurile la fiecare 3,5 km bla bla bla, sau ca a efectuat mai multe viraje la stanga decat la dreapta si astfel uleiul din baie a ametit si nu a mai intrat in sorbul pompei de ulei ,bla bla bla....
-sau al doilea tip de clienti care nu ii intereseaza o insiruire de angajamente pe o hartie ieftina ci sa le mearga motorul cum trebuie.
O garantie a mea ar fi de exemplu faptul ca niciodata nu iau banii inainte ca la femei ci mai intai execut lucrarea,clientul face receptia la masina si daca este multumit ma remunereaza daca nu batem palma si ramanem prieteni dar din pacate nu am patit fenomenul asta pana acum dar avand in vedere ca inaintez in varsta stii cum se spune "omul la batranete....." si poate voi pati de acum incolo si din greseala poate imi fac debutul chiar pe masina ta
O alta garantie ar fi constatarile colegii dupa ce ridica masinile de la mine si sa iti dau ultima lucrare definitivata saptamana trecuta,baiatul fiind tot bucurestean:
$1 scrie:$2nca un Ford Focus segmentat cu ajutorul domnului Gabi (bibanu47). In urma discutiilor cu dansul cat si in urma fotografiilor care mi le-a trimis motorul a fost destul de afectat de consumul de ulei.
Ca si piese schimbate au fost cam in felul urmator:
- segmenti Goetze
- garnitura chiulasa
- cuzineti biela
- filtru aer
- filtru ulei
- ulei 4 l
- antigel
- 4 bujii Beru
- kit distributie Contitech
- rectificat chiulasa
- rectificat supape * 16 bucati
Acum primele impresii dupa aproximativ 500 km efectuati.
Motorul este mai linistit, urca mult mai frumos in ture si de altfel masina raspunde prompt la reprizele de accelerare. Dupa acesti 500 km facuti aproape exclusiv in regim extraurban (viteza=100 km/h, 2500-2700 rpm), am verificat din nou uleiul si este la locul lui. Urmeaza revizia de 1000 km.
Cam asa arata garantiile mele si ma opresc aici nu ma apuc sa iti aduc citate fara rost din mai multe topicuri ca sa ma dicute colegii ca" uite ba s-a apucat bibanul sa se laude" iar pe cealalta parte daca faci cumva referire la faptul ca daca as fi autorizat,raspunsul este DA,in 1990 am fost primul din orasul meu care am deschis un atelier de reparatii auto si intre 1990 si 1996 am fost la Decretul 54 ca independent,persoana fizica autorizata iar in 1996 am trecut la SRL.
Gata am "palavragit" destul si ne ia lumea seama,la treaba toata lumea.