$1 scrie:$2.. Regula era sa mergi la vot daca vroiai demiterea sau nu. Cred ca esti de acord ca 7.5 mil este un numar mare.
Imi pare rau sa va anunt ca pe 29 a fost referendum, prin urmare regula de la alegeri NU se aplica si aici. Sunt de acord ca 7.5 milioane reprezinta un numar mare dar NU semnificativ pentru referendum. Mai mare totusi decat cel real de votanti

- nu uitati toate pregatirile pentru fraude masive - neutilizare camere video, program de alegeri prelungit exagerat, stampile fara identificare, urne mobile, etc...
Si apropo, la alegeri eram peste 18 mil (contabilizat de pdl), inainte de referendum eram tot asa (contabilizat de usl), dupa referendum eram tot asa (certificat de usl!!!), o zi mai tarziu ne gandim ca dete molima si avem un numar semnificativ de alegatori care trebuie eliminati de pe liste pana se echilibreaza procentele...?
E ca la o problema de matematica la un examen de admitere unde baiatul decanului a gresit rezultatul, dar se decide modificarea datelor de intrare astfel incat sa poata lua 10 pe rezolvarea lui... Evident, ceilalti competitori vor fi penalizati pentru ca au calculat corect cu datele initiale.
$1 scrie:$2
$1 scrie:$2..
Deci numarul decide directia??? Indiferent de reguli???
Da, numarul decide directia, asa a fost si in decembrie '89 , asa va fi si la alegerile din toamna ...
Eu sunt de acord ca numarul sa decida directia cu un singur amendament: acel numar sa fie semnificativ. In cazul nostru, asa cum scriam si mai sus, NU a fost. La alegeri este alt regulament, acolo trebuie sa mergi la vot daca ai ceva de spus.
In rest, cu partea de plata ai mare dreptate, dar multi nu realizeaza asta, cred ca ne vom ineca in raurile de lapte si miere.
Repet, puteau fi si doar 5.000.000 contra, numai sa fie conditia de cvorum indeplinita. Nu as fi avut nicio problema sa accept rezultatele.