17 Sep 2012, 14:28
17 Sep 2012, 14:30
17 Sep 2012, 14:32
$1 scrie:$2..Chiar vreau sa vad pe cineva condamnat pe bune, nu dosar facut pentru incitare la vot.
$1 scrie:$2Si vreau ca Luluta sa nu mai trimita materiale din dosarele pe rol catre presa basista.
17 Sep 2012, 14:41
17 Sep 2012, 15:10
Sa se vada oare si in Europa ca foarte multi nu-l mai doresc pe base, iar el a mintit cu "lovitura de stat" si ca n-avem in constitutie stipulata suspendarea presedintelui de catre Parlament? Se incearca dregerea busuiocului pe plan extern.... Stai dom'le ca cu-i asa, ca nu-s asa multi, ca ancheteaza Luluta si sa vezi ca ies doar 3 care nu ma vor, restu-i frauda....
17 Sep 2012, 15:19
$1 scrie:$2u l-am vazut pe Dragnea la TV si nu mi se pare cine stie ce eminenta, dimpotriva.
)$1 scrie:$2Eu zic ca daca respectivul ar fi condus cine stie ce actiune de fraudare, ar fi sigur descoperit de parchet.
Doar ca dureaza in democratie pana se condamna, are dreptul la aparare, cate si mai cate (nu mai este ca pe vremea minerilor
)$1 scrie:$2ihai L: Toata tevatura cu dosarele se face pentru ca un "neica nimeni" din USA a venit si a aruncat o informatie pana sa inceapa plangerile si cercetarile la Parchet (stie el ca au fost fraude masive la referendum, ~2.5 milioane).
$1 scrie:$2Nu e ceva suspect ca pe 30, la o zi dupa referendum nu erau inregistrate decat cateva sesizari, iar grosul lor a aparut cam la 2 saptamani dupa...., in conditiile in care PDL a avut cel putin un om de-al lor in fiecare sectie? Ca doar acei oameni nu au fost orbi si ce sa vezi, le-a venit vederea si au vazut fraudele peste 15 zile....
$1 scrie:$2Iar discutia ... o purtam pentru ca domnul base nu a mai avut conferinta de presa comuna cu barosul portughezSa se vada oare si in Europa ca foarte multi nu-l mai doresc pe base, iar el a mintit cu "lovitura de stat" si ca n-avem in constitutie stipulata suspendarea presedintelui de catre Parlament? Se incearca dregerea busuiocului pe plan extern.... Stai dom'le ca cu-i asa, ca nu-s asa multi, ca ancheteaza Luluta si sa vezi ca ies doar 3 care nu ma vor, restu-i frauda....
17 Sep 2012, 15:33
$1 scrie:$2e dosare visezi ba' nene, alea facute de procurorii care i-au dat NUP impostorului?
17 Sep 2012, 15:43
17 Sep 2012, 15:45
17 Sep 2012, 16:07
$1 scrie:$2..
2. Sesizarea (plangerea) la Parchet da, se face in 5 minute. Faci o confuzie---declaratiile le aduna procurorul nu pdl-istul. Tu ca reprezentant pdl in sectie mazgalesti o coala A4 ca presedintele sectiei a furat stampila, sau ca in procesul verbal au fost trecute mai multe voturi decat semnaturi. Astea le vezi pe 29 la ora 24 si le duci la parchet pe 30. Simplu, nu?
). Cand scrii ca x nu a participat la vot dar apare semnatura lui e alta poveste.
17 Sep 2012, 17:50
$1 scrie:$2$1 scrie:$2e dosare visezi ba' nene, alea facute de procurorii care i-au dat NUP impostorului?
Impostorul, fiind, desigur, cel care se pretinde mare doctor in drept, dar care de fapt si-a luat doctoratul pe furate. Cam ca Leana lu' Ceausescu...
17 Sep 2012, 18:15
$1 scrie:$2Daca vrem sa fim politically correct, hai sa aducem in discutie si plagiatul Lulutei, si asta mi se pare relevant, mai ales ca respectiva profeseaza in domeniul in care a dat doctoratul.
$1 scrie:$2i daca e sa fim corecti pana la capat, ca om care a petrecut ceva timp in mediul universitar, pot sa-ti spun ca expresia "cartile se sriu din carti" se aplica marii majoritati a celor care publica diverse lucrari, studii, masterate, doctorate etc, si asta nu numai la noi, ci peste tot pe planeta.
17 Sep 2012, 18:23
17 Sep 2012, 18:51
17 Sep 2012, 19:10
17 Sep 2012, 19:18
$1 scrie:$2i dreptate, nu zic nu, dar eu vorbeam de celalalt impostor.
$1 scrie:$2i daca e sa fim corecti pana la capat, ca om care a petrecut ceva timp in mediul universitar, pot sa-ti spun ca expresia "cartile se sriu din carti" se aplica marii majoritati a celor care publica diverse lucrari, studii, masterate, doctorate etc, si asta nu numai la noi, ci peste tot pe planeta.
17 Sep 2012, 19:38
$1 scrie:$2OK, Ponta are doctoratul "magna cum copy-paste". Sa i-l retraga. Dar ce legatura are asta cu functia de prim-ministru?
N-are nicio legatura ,doar n-o sa punem un om cinstit sa conduca Guvernul Romaniei... :D
Presedintele nostru a dat foc la zeci de vapoare si a acoperit urmele vinovatiei. Chiar dumnealui a recunoscut asta. E mai breaz? E bun de presedinte?
Asta de care zici e un pirat,un chior,un dictator,nu cred ca-l putem lua ca referinta !![]()
Anteriorul premier-de-carton, Poc/Fleosc sau cum il chema, avea doctoratul in drept constitutional. Dar numeroase ordonante respinse pe motiv de neconstitutionalitate! Era mai bun doctoratul lui?
17 Sep 2012, 19:52
$1 scrie:$2...
TOT NU SPUNETI DE UNDE NUMARUL
...
17 Sep 2012, 20:00
$1 scrie:$2oar n-o sa punem un om cinstit sa conduca Guvernul Romaniei...
Ba cred ca da, din moment ce voi dormiti cu poza lui sub perna, macar atat pot si eu sa fac, sa-l iau de referinta...$1 scrie:$2sta de care zici e un pirat,un chior,un dictator,nu cred ca-l putem lua ca referinta !
$1 scrie:$2CR-ul nu are legitimitate ,io cel putin asa stiu de la USL-isti ...
17 Sep 2012, 20:21
$1 scrie:$2..
OK, Ponta are doctoratul "magna cum copy-paste". Sa i-l retraga. Dar ce legatura are asta cu functia de prim-ministru?
17 Sep 2012, 20:26
17 Sep 2012, 20:26
$1 scrie:$2incer, decat un yesman, mai bine un plagiator...![]()

$1 scrie:$2..a dat foc la zeci de vapoare si a acoperit urmele vinovatiei. Chiar dumnealui a recunoscut asta....voi dormiti cu poza lui sub perna...
17 Sep 2012, 22:10
$1 scrie:$2$1 scrie:$2..
OK, Ponta are doctoratul "magna cum copy-paste". Sa i-l retraga. Dar ce legatura are asta cu functia de prim-ministru?
E vorba de obraz aici... cum sa fii primul ministru al unei tari si sa fi fost condamnat pentru furt din buzunare de exemplu? Cum sa ajungi procuror dupa ce ai fost peste? Cum putea unul ca mang sa suprime furturile la doctorate?![]()
La acel nivel vorbim de cativa oameni la orice tara (presedinte, prim-ministru); chiar nu gasim pe cineva 'curat' sa ne reprezinte?
@Mircea54: Populatia Romaniei NU reiese din recensamant sau orice alte elucubratii. Toti cetatenii au CNP, se stie exact cati suntem si cati au drept de vot la o anumita data. Se poate intampla sa mai fie erori pe ici pe colo, dar nu vorbim de 3 milioane...
17 Sep 2012, 22:18
17 Sep 2012, 22:20
17 Sep 2012, 22:24
$1 scrie:$2hestia este ca uslamistii au luat clanta..si acum nu stiu ce sa faca...sa scuipe sau sa inghita...eu zic sa inghititi...
17 Sep 2012, 22:26
17 Sep 2012, 22:54
17 Sep 2012, 23:02
17 Sep 2012, 23:07