Discutii libere/forum

Ne era mai bine pe vremea comunismului?

ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !

Moderator: Automatistul

Ce ati prefera azi, in anul Domnului 2009?

Monarhie
63
31%
Comunism
10
5%
Dictatura
6
3%
Dictatura militara
22
11%
Democratie
100
50%

Voturi totale : 201

Re: Ne era mai bine pe vremea comunismului?

Mesajde dandobre » 17 Sep 2012, 14:28

Cu privire la fraudarea votului, astia de la PDL vorbesc din experienta.
Chiar vreau sa vad pe cineva condamnat pe bune, nu dosar facut pentru incitare la vot.
Vreau sa vad fapte concrete incriminate, demonstrate clar si fara tagada, probe clare, nu afirmatii politicianiste in referatele de urmarire penala.
Si vreau ca Luluta sa nu mai trimita materiale din dosarele pe rol catre presa basista.
Imagine
dandobre
Gold Member

Mesajde bezart » 17 Sep 2012, 14:30

Coret...cu 1 milion sau 2.6 milioane voturi fraudate...verdictul referendumului este acelasi...ramane pe viitor de descoperit cat a fost frauda reala si de pedepsit uslamistii...
bezart
1nsane Member

Maşina: Focus Mk2 1.6 Ti-VCT 2006, Opel Corsa 1.2 2012, Daewoo Matiz 2004

Mesajde Mihai L » 17 Sep 2012, 14:32

dandobre scrie:...Chiar vreau sa vad pe cineva condamnat pe bune, nu dosar facut pentru incitare la vot.

Si eu, dar sa stii ca indemnarea la vot nu este o fapta care se pedepseste. Se dau ei fete mari ca doar asta au facut, dar ramane de vazut... :D

dandobre scrie:Si vreau ca Luluta sa nu mai trimita materiale din dosarele pe rol catre presa basista.

Poate verificam daca nu cumva cererea de incepere a urmaririi contine cateva date, care surpriza, sunt publice... =))
Este suparator pentru cei obisnuti cu batista pe tambal, dar asta este democratia, pana la urma.
Focus. Ford Focus. Sea Grey.
2006 Ford Focus Wagon TDCi, 1.6/109 CP
Imagine
Imagine
My pictures on Flikr
Mihai L

Maşina: Ford Focus Wagon Trend CL 2006, 1.6l/109CP, Sea Grey

Mesajde dandobre » 17 Sep 2012, 14:41

Eu l-am vazut pe Dragnea la TV si nu mi se pare cine stie ce eminenta, dimpotriva.
Eu zic ca daca respectivul ar fi condus cine stie ce actiune de fraudare, ar fi sigur descoperit de parchet.
Parchetul a scris in referatul sau de incitare la vot, eu nu stiu ce au afirmat cei de la PSD, ca nu sare TV-ul acasa de pe Boomerang.
Luluta are alte treburi, nu sa dea mail ziaristilor, sau daca vrea sa faca niste declaratii publice, sa dea un comunicat de presa.
Imagine
dandobre
Gold Member

Mesajde iulipapa » 17 Sep 2012, 15:10

Mihai L: Toata tevatura cu dosarele se face pentru ca un "neica nimeni" din USA a venit si a aruncat o informatie pana sa inceapa plangerile si cercetarile la Parchet (stie el ca au fost fraude masive la referendum, ~2.5 milioane). Nu e ceva suspect ca pe 30, la o zi dupa referendum nu erau inregistrate decat cateva sesizari, iar grosul lor a aparut cam la 2 saptamani dupa...., in conditiile in care PDL a avut cel putin un om de-al lor in fiecare sectie? Ca doar acei oameni nu au fost orbi si ce sa vezi, le-a venit vederea si au vazut fraudele peste 15 zile....

Iar discutia cu 7.4 milioane sau 4.8 mil (TOT NU SPUNETI DE UNDE NUMARUL?) o purtam pentru ca domnul base nu a mai avut conferinta de presa comuna cu barosul portughez :)) Sa se vada oare si in Europa ca foarte multi nu-l mai doresc pe base, iar el a mintit cu "lovitura de stat" si ca n-avem in constitutie stipulata suspendarea presedintelui de catre Parlament? Se incearca dregerea busuiocului pe plan extern.... Stai dom'le ca cu-i asa, ca nu-s asa multi, ca ancheteaza Luluta si sa vezi ca ies doar 3 care nu ma vor, restu-i frauda....
"Totul e relativ, depinde ce sistem de referinta iti alegi!"
iulipapa
Ford Freak

Maşina: FF 2 FL, 1,6 TDCI, Titanium; Mondeo mk IV, 1,6 TDCI, Titanium
VIN: WF0SXXGCDS8E84017

Mesajde Mihai L » 17 Sep 2012, 15:19

dandobre scrie:Eu l-am vazut pe Dragnea la TV si nu mi se pare cine stie ce eminenta, dimpotriva.

Dosarele nu se fac pe pareri. Trebuia sa aiba stea in frunte sau coarne?
(nici iliescu nu arata cine stie ce, si uite ce ne-a facut :D )
dandobre scrie:Eu zic ca daca respectivul ar fi condus cine stie ce actiune de fraudare, ar fi sigur descoperit de parchet.

Pai noi despre ce vorbim acum? A fost descoperit... =)) Doar ca dureaza in democratie pana se condamna, are dreptul la aparare, cate si mai cate (nu mai este ca pe vremea minerilor :D )

iulipapa scrie:Mihai L: Toata tevatura cu dosarele se face pentru ca un "neica nimeni" din USA a venit si a aruncat o informatie pana sa inceapa plangerile si cercetarile la Parchet (stie el ca au fost fraude masive la referendum, ~2.5 milioane).

OK, deci presupunerea ta este ca acel neica nimeni a preluat informatia de la pdl sau maxim vreun TV pro pdl...??? Bravo, saracii nici nu stiu cat de prosti sunt, se pare... =))

iulipapa scrie:Nu e ceva suspect ca pe 30, la o zi dupa referendum nu erau inregistrate decat cateva sesizari, iar grosul lor a aparut cam la 2 saptamani dupa...., in conditiile in care PDL a avut cel putin un om de-al lor in fiecare sectie? Ca doar acei oameni nu au fost orbi si ce sa vezi, le-a venit vederea si au vazut fraudele peste 15 zile....

Daca tu crezi ca o sesizare intemeiata, cu declaratii si punere cap la cap a faptelor se face in 5 minute te cam inseli.

iulipapa scrie:Iar discutia ... o purtam pentru ca domnul base nu a mai avut conferinta de presa comuna cu barosul portughez :)) Sa se vada oare si in Europa ca foarte multi nu-l mai doresc pe base, iar el a mintit cu "lovitura de stat" si ca n-avem in constitutie stipulata suspendarea presedintelui de catre Parlament? Se incearca dregerea busuiocului pe plan extern.... Stai dom'le ca cu-i asa, ca nu-s asa multi, ca ancheteaza Luluta si sa vezi ca ies doar 3 care nu ma vor, restu-i frauda....

Hai sa purtam alte discutii, dar pe bani, ca asa sunt mai serioase: cati bani mai primim de la CE, asta ca sa vedem cat de credibili sunt cei care ne conduc in momentul actual? =))
Comparam povestile tale cu suspendarea platilor, care oare o fi adevarata? :D
Imagine
Imagine
My pictures on Flikr
Mihai L

Mesajde DanielArdelian2 » 17 Sep 2012, 15:33

dandobre scrie:Ce dosare visezi ba' nene, alea facute de procurorii care i-au dat NUP impostorului?

Impostorul, fiind, desigur, cel care se pretinde mare doctor in drept, dar care de fapt si-a luat doctoratul pe furate. Cam ca Leana lu' Ceausescu... 8-}
Puteti cauta pe forum direct de pe Google. Exemplu: [ revizie ford fiesta site:clubford.ro ]
DanielArdelian2

Brainiac

Maşina: Ford Mondeo 2004, Sedan, Trend, 1.8i 125 CP, pachet nefumatori.
VIN: WF04XXGBB44E42077

Mesajde Mihai L » 17 Sep 2012, 15:43

Cu alte cuvinte este doctor IN drept, nu PE drept... :D
Imagine
Imagine
My pictures on Flikr
Mihai L

Mesajde iulipapa » 17 Sep 2012, 15:45

1. Asta cu informatia preluata de la pdl sau posturi basiste e presupunerea ta. Eu remarcam faptul ca nu-i normal sa arunci cu noroi intr-un partener (dar am uitat ca Romania nu-i partener in NATO ci doar sluga), atata timp cat nu ai dovezi. A avut USA observatori la referendum si au spus ca nu s-a desfasurat corect?
2. Sesizarea (plangerea) la Parchet da, se face in 5 minute. Faci o confuzie---declaratiile le aduna procurorul nu pdl-istul. Tu ca reprezentant pdl in sectie mazgalesti o coala A4 ca presedintele sectiei a furat stampila, sau ca in procesul verbal au fost trecute mai multe voturi decat semnaturi. Astea le vezi pe 29 la ora 24 si le duci la parchet pe 30. Simplu, nu?
3. Pentru care dosare nu mai primim fonduri europene? Pentru cele intocmite acum sau in urma neregulilor constatate in guvernarea PDL? Hai sa vorbim despre bani....
"Totul e relativ, depinde ce sistem de referinta iti alegi!"
iulipapa
Ford Freak

Maşina: FF 2 FL, 1,6 TDCI, Titanium; Mondeo mk IV, 1,6 TDCI, Titanium
VIN: WF0SXXGCDS8E84017

Mesajde Mihai L » 17 Sep 2012, 16:07

iulipapa scrie:...
2. Sesizarea (plangerea) la Parchet da, se face in 5 minute. Faci o confuzie---declaratiile le aduna procurorul nu pdl-istul. Tu ca reprezentant pdl in sectie mazgalesti o coala A4 ca presedintele sectiei a furat stampila, sau ca in procesul verbal au fost trecute mai multe voturi decat semnaturi. Astea le vezi pe 29 la ora 24 si le duci la parchet pe 30. Simplu, nu?

a) daca scrii ca au fost furate/fraudate voturi e greu sa se afle ceva fara ceva indicii concrete (cum ar fi sa scriu ca in Bucuresti s-au fraudat voturi??? =)) ). Cand scrii ca x nu a participat la vot dar apare semnatura lui e alta poveste.
Dar pentru asta trebuia sa ai acces la listele electorale, sa compari, eventual sa vorbesti si cu oamenii si intre timp afli ca sunt mai multi in situatia asta.
Nu inteleg care este graba, totusi; exista pana la urma si sesizari depuse in aceeasi zi, nu?

Apropo, ca sa verific daca am "fost" votat sau nu trebuia sa scriu un mail si sa astept raspunsul. Cat de repede crezi ca vine raspunsul? :D
b) nu cred ca e treaba celor de peste ocean sa ne pazeasca si sa ne aduca dovezi, dar cu siguranta stiu ce se intampla aici.
Imagine
Imagine
My pictures on Flikr
Mihai L

Mesajde dandobre » 17 Sep 2012, 17:50

DanielArdelian2 scrie:
dandobre scrie:Ce dosare visezi ba' nene, alea facute de procurorii care i-au dat NUP impostorului?

Impostorul, fiind, desigur, cel care se pretinde mare doctor in drept, dar care de fapt si-a luat doctoratul pe furate. Cam ca Leana lu' Ceausescu... 8-}

Ai dreptate, nu zic nu, dar eu vorbeam de celalalt impostor.
Daca vrem sa fim politically correct, hai sa aducem in discutie si plagiatul Lulutei, si asta mi se pare relevant, mai ales ca respectiva profeseaza in domeniul in care a dat doctoratul.
Si daca e sa fim corecti pana la capat, ca om care a petrecut ceva timp in mediul universitar, pot sa-ti spun ca expresia "cartile se sriu din carti" se aplica marii majoritati a celor care publica diverse lucrari, studii, masterate, doctorate etc, si asta nu numai la noi, ci peste tot pe planeta.
Imagine
dandobre
Gold Member

Mesajde Mihai L » 17 Sep 2012, 18:15

dandobre scrie:Daca vrem sa fim politically correct, hai sa aducem in discutie si plagiatul Lulutei, si asta mi se pare relevant, mai ales ca respectiva profeseaza in domeniul in care a dat doctoratul.

Care s-a copiat singura, de fapt... Dar astea-s maruntisuri, mai degraba ascultam prostii.
dandobre scrie:Si daca e sa fim corecti pana la capat, ca om care a petrecut ceva timp in mediul universitar, pot sa-ti spun ca expresia "cartile se sriu din carti" se aplica marii majoritati a celor care publica diverse lucrari, studii, masterate, doctorate etc, si asta nu numai la noi, ci peste tot pe planeta.

Jenanta afirmatia. Absolut jenanta.
Imagine
Imagine
My pictures on Flikr
Mihai L

Mesajde catalin1972 » 17 Sep 2012, 18:23

Pai ,din cite stiu ,doctoratul "Lulutei" a fost examinat si declarat corect ... :-??
Trebuie sa recunoasteti ca-i putintel ipocrit sa vorbesti de "vointa poporului " atunci cind te-a durut fix in k.. de ea in 2007 atunci cind poporul (acelasi popor ) a sanctionat zdrobitor propunerea Parlamentului de demitere a lui Base !Sau si-a dat vreunul demisia si nu stiu eu ?? A initiat cel mai legitim Parlament sau cel mai cinstit Guvern vreo actiune de punere in aplicare a "vointei poporului " referitoare la reducerea numarului de parlamentari ? :D
focus 2 tournier 2005 1.6 tdci 90 cp TL 02 YHY
"'jaba culegi , daca nu sortezi " (Piri neni )
catalin1972
1nsane Member

Mesajde dandobre » 17 Sep 2012, 18:51

De ce e jenanta afirmatia mea? Pentru ca in Romania avem mii de doctori, inclusiv copiii aia din fostul guvern MRU? Ce au adus respectivii nou in domeniul in care au doctoratul?
Daca nu ma crezi pe mine, banuiesc ca o crezi pe madam Udrea, care a spus cam acelasi lucru.
Sa inteleg ca Gabriel Oprea si-a scris singur lucrarea, sau multi altii care au luat BAC-ul la 30 de ani, si apoi au facut mai multe facultati in acelasi timp, masterate, unii chiar doctorate?
Imagine
dandobre
Gold Member

Mesajde Nic_Bv » 17 Sep 2012, 19:10

Nu imi starneste simpatie musiu' "micul Titulescu" dar la faza asta s-a facut mult zgomot pentru nimic, pe fondul vanitatii si invidiei care domina societatea romaneasca.

OK, Ponta are doctoratul "magna cum copy-paste". Sa i-l retraga. Dar ce legatura are asta cu functia de prim-ministru?

Presedintele nostru a dat foc la zeci de vapoare si a acoperit urmele vinovatiei. Chiar dumnealui a recunoscut asta. E mai breaz? E bun de presedinte?

Anteriorul premier-de-carton, Poc/Fleosc sau cum il chema, avea doctoratul in drept constitutional. Dar numeroase ordonante respinse pe motiv de neconstitutionalitate! Era mai bun doctoratul lui?
Ford C-Max Ghia 2008, 1.6 TDCi 110 CP.
Blog personal: Îmblânzitorul de fantasme

"Cred cu fermitate că există o singură formă de educație, autoeducația" - Isaac Asimov
Nic_Bv
1nsane Member

VIN: WF0EXXGCDE8Y55186

Mesajde DanielArdelian2 » 17 Sep 2012, 19:18

dandobre scrie:Ai dreptate, nu zic nu, dar eu vorbeam de celalalt impostor.

Ah, am inteles acum, era vorba de Ioan Mang, un alt ministru in guvernul Ponta (tocmai al Educatiei) cu probleme cu plagiatul.

dandobre scrie:Si daca e sa fim corecti pana la capat, ca om care a petrecut ceva timp in mediul universitar, pot sa-ti spun ca expresia "cartile se sriu din carti" se aplica marii majoritati a celor care publica diverse lucrari, studii, masterate, doctorate etc, si asta nu numai la noi, ci peste tot pe planeta.

Si eu am petrecut ceva timp in mediul universitar, de ambele parti ale catedrei.
Una e sa construiesti pe ce au publicat altii si sa indici corespunzator sursa de unde ai luat informatia respectiva si cu totul alta e ce a facut Ponta, care a copiat paragrafe intregi in care a schimbat cate o prepozitie, cate o conjunctie, ca apoi sa prezinte respectivele paragrafe ca si "contributie originala".
Afirmatia ta este o generalizare naiva si o jignire la adresa mediului universitar.
Puteti cauta pe forum direct de pe Google. Exemplu: [ revizie ford fiesta site:clubford.ro ]
DanielArdelian2

Brainiac

Mesajde catalin1972 » 17 Sep 2012, 19:38

Nic_Bv scrie:OK, Ponta are doctoratul "magna cum copy-paste". Sa i-l retraga. Dar ce legatura are asta cu functia de prim-ministru?
N-are nicio legatura ,doar n-o sa punem un om cinstit sa conduca Guvernul Romaniei... :D

Presedintele nostru a dat foc la zeci de vapoare si a acoperit urmele vinovatiei. Chiar dumnealui a recunoscut asta. E mai breaz? E bun de presedinte?

Asta de care zici e un pirat,un chior,un dictator,nu cred ca-l putem lua ca referinta ! 8-}

Anteriorul premier-de-carton, Poc/Fleosc sau cum il chema, avea doctoratul in drept constitutional. Dar numeroase ordonante respinse pe motiv de neconstitutionalitate! Era mai bun doctoratul lui?

CCR-ul nu are legitimitate ,io cel putin asa stiu de la USL-isti ... :))
focus 2 tournier 2005 1.6 tdci 90 cp TL 02 YHY
"'jaba culegi , daca nu sortezi " (Piri neni )
catalin1972
1nsane Member

Mesajde Mircea54 » 17 Sep 2012, 19:52

iulipapa scrie:...
TOT NU SPUNETI DE UNDE NUMARUL
...

O anumita parte (chiar si a presei) se auto-exaspereaza cand vine vorba de NUMAR.

Hai sa punem chestiunea asa:
Lasam pentru moment (si pentru discutie) ce a fost, dar este normal sa avem Liste electorale corecte?

De acum incolo (dar repede in raport cu data de 9 Dec 2012) este bine sa avem Liste electorale corecte, este bine sa stim in ceasul al 12-lea care este populatia Romaniei, ca baza pentru alcatuirea/corectarea listelor?
Mircea54
Incepator

Mesajde Nic_Bv » 17 Sep 2012, 20:00

catalin1972 scrie:doar n-o sa punem un om cinstit sa conduca Guvernul Romaniei...

Sincer, decat un yesman, mai bine un plagiator... ;)

catalin1972 scrie:Asta de care zici e un pirat,un chior,un dictator,nu cred ca-l putem lua ca referinta !
Ba cred ca da, din moment ce voi dormiti cu poza lui sub perna, macar atat pot si eu sa fac, sa-l iau de referinta...

catalin1972 scrie:CCR-ul nu are legitimitate ,io cel putin asa stiu de la USL-isti ... :))

Nu de legitimitate era vorba, ci de constatarea viciilor de procedura pe domeniul de expertiza al domnului ex-premier cu nume la fel de scurt ca si statura... :)
Ford C-Max Ghia 2008, 1.6 TDCi 110 CP.
Blog personal: Îmblânzitorul de fantasme

"Cred cu fermitate că există o singură formă de educație, autoeducația" - Isaac Asimov
Nic_Bv
1nsane Member

VIN: WF0EXXGCDE8Y55186

Mesajde Mihai L » 17 Sep 2012, 20:21

Nic_Bv scrie:...
OK, Ponta are doctoratul "magna cum copy-paste". Sa i-l retraga. Dar ce legatura are asta cu functia de prim-ministru?

E vorba de obraz aici... cum sa fii primul ministru al unei tari si sa fi fost condamnat pentru furt din buzunare de exemplu? Cum sa ajungi procuror dupa ce ai fost peste? Cum putea unul ca mang sa suprime furturile la doctorate? =))

La acel nivel vorbim de cativa oameni la orice tara (presedinte, prim-ministru); chiar nu gasim pe cineva 'curat' sa ne reprezinte?

@Mircea54: Populatia Romaniei NU reiese din recensamant sau orice alte elucubratii. Toti cetatenii au CNP, se stie exact cati suntem si cati au drept de vot la o anumita data. Se poate intampla sa mai fie erori pe ici pe colo, dar nu vorbim de 3 milioane...
Imagine
Imagine
My pictures on Flikr
Mihai L

Mesajde bezart » 17 Sep 2012, 20:26

bezart
1nsane Member

Mesajde DanielArdelian2 » 17 Sep 2012, 20:26

Nic_Bv scrie:Sincer, decat un yesman, mai bine un plagiator... ;)

Vreun argument concret? ;)

Nic_Bv scrie:...a dat foc la zeci de vapoare si a acoperit urmele vinovatiei. Chiar dumnealui a recunoscut asta....voi dormiti cu poza lui sub perna...

Nevermind...credeam ca incercam sa ridicam nivelul discutiei, dar vad ca n-avem cu cine.
DanielArdelian2

Brainiac

Mesajde dandobre » 17 Sep 2012, 22:10

Mihai L scrie:
Nic_Bv scrie:...

E vorba de obraz aici... cum sa fii primul ministru al unei tari si sa fi fost condamnat pentru furt din buzunare de exemplu? Cum sa ajungi procuror dupa ce ai fost peste? Cum putea unul ca mang sa suprime furturile la doctorate? =))

La acel nivel vorbim de cativa oameni la orice tara (presedinte, prim-ministru); chiar nu gasim pe cineva 'curat' sa ne reprezinte?

@Mircea54: Populatia Romaniei NU reiese din recensamant sau orice alte elucubratii. Toti cetatenii au CNP, se stie exact cati suntem si cati au drept de vot la o anumita data. Se poate intampla sa mai fie erori pe ici pe colo, dar nu vorbim de 3 milioane...

Sa nu uitam ca impostorul a fost ales presedinte in momentul in care era urmarit penal, nu vad unde e diferenta de obraz.
Imagine
dandobre
Gold Member

Mesajde Mihai L » 17 Sep 2012, 22:18

Este mai greu, evident... =))
Spune-mi te rog o masura similara desfiintarii comisiei de etica luata de 'impostor'. Poti? :D
Sa nu uitam totusi ca urmarirea penala e una iar bunul simt e altceva. La prima te iei dupa decizia justitiei, la a doua e alta poveste.

Iar daca te uiti in afara, pentru doctorate plagiate sunt destule exemple de oameni cu demnitate (e adevarat) care si-au dat demisia (inclusiv presedinte!). Unii mai greu, altii mai usor, dar nicaieri nu a fost ca la noi.
Imagine
Imagine
My pictures on Flikr
Mihai L

Mesajde bezart » 17 Sep 2012, 22:20

chestia este ca uslamistii au luat clanta..si acum nu stiu ce sa faca...sa scuipe sau sa inghita...eu zic sa inghititi... ;)
bezart
1nsane Member

Mesajde dandobre » 17 Sep 2012, 22:24

bezart scrie:chestia este ca uslamistii au luat clanta..si acum nu stiu ce sa faca...sa scuipe sau sa inghita...eu zic sa inghititi... ;)

Uite Daniele cum se ridica nivelul discutiei.
Imagine
dandobre
Gold Member

Mesajde bezart » 17 Sep 2012, 22:26

hahahhhaaa...asta e de fapt o adaptare dupa spusele unui mare om politic...numai ca el nu a folosit clanta ci termenul original...cine e politicianul ???
bezart
1nsane Member

Mesajde bezart » 17 Sep 2012, 22:54

Nu e Basescu...daca la asta va ganditi...
bezart
1nsane Member

Mesajde dandobre » 17 Sep 2012, 23:02

Nu sunt uslamist si n-am votat niciodata vreun partid al acestei aliante, dar vad ca tot o dai p-aici pe forum cu clanta, cum te pisi pe unii si altii samd, fara sa-ti iei vreun avertisment datorita faptului ca esti basist.
In acest caz, iti doresc un sincer "Da-te-n gatu ma-tii", si nu spun ca este vreun cantec hip-hop.
Imagine
dandobre
Gold Member

Mesajde bezart » 17 Sep 2012, 23:07

hahahahahhaaaaa.....cica nu sunt uslamist..dar dupa cum reactionezi..te-ai deconspirat :-*

Iar daca mai esti si un plagiator dupa cum te-ei deconspirat pe pagina anterioara sa te iei de o aripa cu po-po-ponta si sova...

=)) =)) =))
Ultima oară modificat de bezart pe 17 Sep 2012, 23:10, modificat 1 dată în total.
bezart
1nsane Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Discutii libere/forum