dandobre scrie:Eu l-am vazut pe Dragnea la TV si nu mi se pare cine stie ce eminenta, dimpotriva.
Dosarele nu se fac pe pareri. Trebuia sa aiba stea in frunte sau coarne?
(nici iliescu nu arata cine stie ce, si uite ce ne-a facut

)
dandobre scrie:Eu zic ca daca respectivul ar fi condus cine stie ce actiune de fraudare, ar fi sigur descoperit de parchet.
Pai noi despre ce vorbim acum? A fost descoperit...

Doar ca dureaza in democratie pana se condamna, are dreptul la aparare, cate si mai cate (nu mai este ca pe vremea minerilor

)
iulipapa scrie:Mihai L: Toata tevatura cu dosarele se face pentru ca un "neica nimeni" din USA a venit si a aruncat o informatie pana sa inceapa plangerile si cercetarile la Parchet (stie el ca au fost fraude masive la referendum, ~2.5 milioane).
OK, deci presupunerea ta este ca acel neica nimeni a preluat informatia de la pdl sau maxim vreun TV pro pdl...??? Bravo, saracii nici nu stiu cat de prosti sunt, se pare...
iulipapa scrie:Nu e ceva suspect ca pe 30, la o zi dupa referendum nu erau inregistrate decat cateva sesizari, iar grosul lor a aparut cam la 2 saptamani dupa...., in conditiile in care PDL a avut cel putin un om de-al lor in fiecare sectie? Ca doar acei oameni nu au fost orbi si ce sa vezi, le-a venit vederea si au vazut fraudele peste 15 zile....
Daca tu crezi ca o sesizare intemeiata, cu declaratii si punere cap la cap a faptelor se face in 5 minute te cam inseli.
iulipapa scrie:Iar discutia ... o purtam pentru ca domnul base nu a mai avut conferinta de presa comuna cu barosul portughez

Sa se vada oare si in Europa ca foarte multi nu-l mai doresc pe base, iar el a mintit cu "lovitura de stat" si ca n-avem in constitutie stipulata suspendarea presedintelui de catre Parlament? Se incearca dregerea busuiocului pe plan extern.... Stai dom'le ca cu-i asa, ca nu-s asa multi, ca ancheteaza Luluta si sa vezi ca ies doar 3 care nu ma vor, restu-i frauda....
Hai sa purtam alte discutii, dar pe bani, ca asa sunt mai serioase: cati bani mai primim de la CE, asta ca sa vedem cat de credibili sunt cei care ne conduc in momentul actual?
Comparam povestile tale cu suspendarea platilor, care oare o fi adevarata?