Discutii libere/forum

Ne era mai bine pe vremea comunismului?

ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !

Moderator: Automatistul

Ce ati prefera azi, in anul Domnului 2009?

Monarhie
63
31%
Comunism
10
5%
Dictatura
6
3%
Dictatura militara
22
11%
Democratie
100
50%

Voturi totale : 201

Re: Ne era mai bine pe vremea comunismului?

Mesajde dandobre » 17 Sep 2012, 23:09

MARS.
Imagine
dandobre
Gold Member

Mesajde Mircea54 » 18 Sep 2012, 01:28

$1 scrie:$2
$1 scrie:$2..
@ "Cu siguranta frauda a fost masiva..." citeste-ti prima postare de pe pagina aceasta :))

Si totusi traim intr-un "stat de drept", cu "justitie independenta"(in mana cui trebuie). Nu crezi ca ar trebui sa functioneze PREZUMPTIA DE NEVINOVATIE si pana nu avem o decizie DEFINITIVA SI IREVOCABILA privitoare la cate voturi s-au fraudat, sa discutam pe cifrele pe care le avem astazi?

Probabil nu ai observat ca nu am dat cifre...

Cat despre discutia pe cifre (voturile fraudate) despre care povestesti e inutila. Conform acelei prezumtii de nevinovatie, avem un verdict clar si nediscutabil de la CCR asupra referendumului. Verdictul in acele cazuri de frauda nu va ajuta decat la pedepsirea (sper) a celor care au fraudat sau au incercat sa fraudeze voturile.
...

Nu!
Este evident pentru orice om normal faptul ca aceasta Curte este in slujba lui basescu (simbrie, dosare, santaj).
De cand o institutie juridica vrea sa conduca Romania?
Nu stiti, sau va faceti ca nu stiti ca Parlamentul conduce intr-o Republica Democratica?!
Institutia Parlamentului este aleasa prin vot si reprezinta/exercita vointa poporului, pe durata mandatului! Simplu.
Parlamentul legifereaza, da legi!!
Inclusiv Legea de functionare a acestei asa zise Curti Constitutionale, care a devenit o unealta in slujba unor banditi care au distrus Romania, inclusiv prin recenta distrugere a imaginii tarii in exterior.
Legifereaza, modifica Legea CCR, daca este cazul. Si este!!

"Verdictele" acestei asa-zise curti sunt departe de a fi obiective si nediscutabile. Dimpotriva!
"Fraudarea" refendumului este hilara!
Nu va mai ascundeti dupa deget.
Poporul a decis: basescu e demis!
Mircea54
Incepator

Mesajde Mihai L » 18 Sep 2012, 06:07

De cand o institutie juridica vrea sa conduca Romania?
Nu stiti, sau va faceti ca nu stiti ca Parlamentul conduce intr-o Republica Democratica?!
Institutia Parlamentului este aleasa prin vot si reprezinta/exercita vointa poporului, pe durata mandatului! Simplu.

Varianta copilareasca... Ce mai conteaza constitutia? :D
1) Cat de reprezentativ este acest parlament acum?
2) Cat de reprezentativ este votul unui parlamentar care nu ar mai avea teoretic voie din punct de vedere legal sa fie acolo? Dar colegii lor ii vor acolo?
3) Cat de deasupra legii trebuie sa fie parlamentarii pentru infractiuni care nu tin de opinia lor politica?
4) Daca tot este cel mai tare, sa dea o lege prin care sa dea singuri presedintele jos. Pai se impiedica ei, ai mai tari de pe pamant, de o constitutie...? =))
Nivelul lor de cunoastere a legilor este execrabil. Ia asculta-l de pilda pe ghise ce ineptii debiteaza. Sau pe sova. Sau pe ponta. Sau pe... sunt multi de tot, si multi cu pregatire juridica din cate se lauda (probabil au lucrat la doctoratul lui ponta impreuna... =)) )

Si apropo, constitutia actuala (cu gauri si care lasa loc de interpretari uneori absurde) tot de acest parlament neasemuit de priceput a fost conceputa.
Focus. Ford Focus. Sea Grey.
2006 Ford Focus Wagon TDCi, 1.6/109 CP
Imagine
Imagine
My pictures on Flikr
Mihai L

Maşina: Ford Focus Wagon Trend CL 2006, 1.6l/109CP, Sea Grey

Mesajde Nic_Bv » 18 Sep 2012, 06:36

$1 scrie:$2evermind...credeam ca incercam sa ridicam nivelul discutiei, dar vad ca n-avem cu cine.

Ciudat... n-ai avut astfel de manifestari aspirationale cu o pagina in urma, cand un coleg facea idioti pe toti cei ce gandesc diferit de el...

Cand vorbim despre Basescu, regret dar nivelul discutitiei este... "care este". :D
La naiba, vorbim despre autorul sintagmelor "găozar", "măi păsarică" si "țigancă împuțită"!
Ford C-Max Ghia 2008, 1.6 TDCi 110 CP.
Blog personal: Îmblânzitorul de fantasme

"Cred cu fermitate că există o singură formă de educație, autoeducația" - Isaac Asimov
Nic_Bv
1nsane Member

VIN: WF0EXXGCDE8Y55186

Mesajde DanielArdelian2 » 18 Sep 2012, 06:55

$1 scrie:$2iudat... n-ai avut astfel de manifestari aspirationale cu o pagina in urma, cand un coleg facea idioti pe toti cei ce gandesc diferit de el...

De la tine aveam alte asteptari.
Il las pe moderatorul sectiunii sa decida in privinta celorlalti (dandobre, bezart, Mircea54), pentru ca el nu este implicat in discutie si orice decizie as lua eu ar fi iarasi interpretata si sucita si ar alimenta discutii fara sens.

$1 scrie:$2incer, decat un yesman, mai bine un plagiator... ;)

Well, then we have a problem...
Plagiatorul este "yesman"-ul lui Iliescu, Nastase, Voiculescu. Ministrul JUSTITIEI in guvernul lui Ponta se plimba cu masina lui Andrei Nastase.
Puteti cauta pe forum direct de pe Google. Exemplu: [ revizie ford fiesta site:clubford.ro ]
DanielArdelian2

Brainiac

Maşina: Ford Mondeo 2004, Sedan, Trend, 1.8i 125 CP, pachet nefumatori.
VIN: WF04XXGBB44E42077

Mesajde Nic_Bv » 18 Sep 2012, 07:28

Ma bucura faptul ca ai asteptari inalte de la postarile mele. Sincer, credeam contrariul. :(

In ceea ce-l priveste pe Ponta, daca este un "yesman", atunci la lada de gunoi a istoriei cu el. Dar pentru asta, nu pentru plagiat sau alte nazbatii ce nu afecteaza in mod direct activitatea de premier.

Hai sa focusam pe ce conteaza, nu pe ce vor politicienii.

"Cred cu fermitate că există o singură formă de educație, autoeducația" - Isaac Asimov
Nic_Bv
1nsane Member

Mesajde Mihai L » 18 Sep 2012, 07:42

$1 scrie:$2.. nu pentru plagiat sau alte nazbatii ce nu afecteaza in mod direct activitatea de premier...

De aici eu as intelege ca un plagiator iti inspira multa incredere ca face ce trebuie cu banii nostri (inclusiv ai tai, evident)... Pai hai sa-l punem si pe un delapidator ca sef la BNR iar hotii sa fie privilegiati la angajarea in banci, ca doar nu le afecteaza in mod direct activitatea.
Pfui!

Iar pe langa ce face la noi in tara, cum este privit de cei din afara, care au totusi alta coloana vertebrala (vezi cazul severin, singurul ramas pe reduta, sustinut de obrazul gros)?
Imagine
Imagine
My pictures on Flikr
Mihai L

Mesajde Nic_Bv » 18 Sep 2012, 08:02

Mihai, m-ai inteles gresit. Imi place sa judec un functionar public exclusiv pe criterii de performanta in activitatea sa, ca si functionar public. Am si scris mai sus ca nu il simpatizez pe Ponta, dar mi se pare exagerat sa il consideram nepotrivit ca prim-ministru din cauza ca are o lucrare de doctorat in care a plagiat. Care evident nu-i face cinste, dar nu reprezinta motivul pentru care lucrurile merg prost in Romania.

Nic_Bv
1nsane Member

Mesajde bezart » 18 Sep 2012, 08:10

Nu merg lucrurile prost in RO datorita strict plagiatului lui Ponta...dar ce credibilitate si ce capacitate are un astfel de om...

Eu indraznesc sa zic ca nici macar nu si-a facut singur teza...altcineva a facut-o...deci nu merita nici macar apelativul de plagiator...totusi si ca sa plagiezi trebuie sa stii de unde....si se pare ca nici la asta nu e bun...

Si atunci...despre ce vorbim ?
bezart
1nsane Member

Maşina: Focus Mk2 1.6 Ti-VCT 2006, Opel Corsa 1.2 2012, Daewoo Matiz 2004

Mesajde Mihai L » 18 Sep 2012, 08:13

Eu tot hotie o numesc... Ia in calcul ca fara acel doctorat nu putea face multe, si foarte probabil nu mai ajungea prim ministru.

Pe de alta parte, la toate posturile importante se cer si calificari pe masura. Ocolind aceste calificari, cum poti evalua competenta unui individ? Hai sa angajam sef la BNR pe oricine vine cu o diploma furata si vedem noi in 1-2 ani daca a fost sau nu competent, asa-i? =))
(exact din acest motiv si diploma de bac a ajuns de tot rasul, pentru ca foarte multi o obtineau prin furt, ea pierzand din puterea unei diplome, devenind mai mult o adeverinta de 12 clase)

Tu ti-ai falsificat vreo diploma? :D
Imagine
Imagine
My pictures on Flikr
Mihai L

Mesajde iulipapa » 18 Sep 2012, 08:41

Mihai, sa inteleg din ce ai spus cu o postare mai sus, ca ne asteptam ca in urmatoarele luni sa avem un incendiu de proportii la Cotroceni (la fel cum a facut in port cu navele) pentru a sterge urmele ilegalitatilor faptuite in ultimii ani?

Sau sa vanda populatia Romaniei catre Norvegia si un expert ales pe spranceana de Morar sa declare ca Romania nu a fost prejudiciata in acest fel, ba chiar a avut profit pentru ca poporul roman era lenes?

Pe care o preferi?
"Totul e relativ, depinde ce sistem de referinta iti alegi!"
iulipapa
Ford Freak

Maşina: FF 2 FL, 1,6 TDCI, Titanium; Mondeo mk IV, 1,6 TDCI, Titanium
VIN: WF0SXXGCDS8E84017

Mesajde toxicristi » 18 Sep 2012, 08:49

$1 scrie:$2K, Ponta are doctoratul "magna cum copy-paste". Sa i-l retraga. Dar ce legatura are asta cu functia de prim-ministru?
Pentru noi nu are, ca suntem, din pacate, 'caliti', dar are pentru imaginea Guvernului si a tarii in fata partenerilor mai civilizati.
Imagine "Aici, pe forum, eşti ceea ce scrii!"
toxicristi

Maşina: Focus 2002 1.8TDDi 90CP Bouvagon

Mesajde KomandantuR » 18 Sep 2012, 08:54

bezart si dandobre au ban 3 zile.
Mircea54 avertisment.
Motivele (daca mai sunt dubii) le-am expus aici: viewtopic.php?f=45&p=1134926#p1134926
Cu Mircea54 am fost indulgent pt ca mai avem nevoie de cineva care sa ne spuna la 2-3 posturi ca suntem 19 milioane :)

Nic, nu doresc sa fiu reprezentat in lume de cineva care a furat. Indiferent cat de capabil e ca prim-ministru. Desi aici da-mi voie sa am mari dubii. :D

Mircea54, aia cu parlamentarii alesi de popor, e... caterinca. Au fost cumva alegeri legislative si am fost eu criogenat? Daca panaramele alea au decis sa schimbe tabara din mers, cum vii sa spui ca parlamentul reprezinta vointa poporului?

Astia fac experimente pe noi, si noi aici am ajuns sa ne injuram ca la usa cortului??? Rabufnim pe toate mediile ca suntem etichetati ca tigani, dar nu facem eforturi prea mari sa ne delimitam de adjectivul acesta! (Am observat de-a lungul timpului ca romanul care il copiaza in comportament pe tiganul cocalar, ajunge intr-un final sa fie mai abject decat modelul)... Un pic de decenta, stimabililor!
"Beware the lollipop of mediocrity; lick it once and you'll suck forever." -Brian Wilson
KomandantuR

Maşina: Ford Focus 2007, 1.6i 100 CP, Trend Collection
VIN: WF05XXGCD57L20779

Mesajde Mihai L » 18 Sep 2012, 08:56

$1 scrie:$2ihai, sa inteleg din ce ai spus cu o postare mai sus, ca ne asteptam ca in urmatoarele luni sa avem un incendiu de proportii la Cotroceni (la fel cum a facut in port cu navele) pentru a sterge urmele ilegalitatilor faptuite in ultimii ani?

Sau sa vanda populatia Romaniei catre Norvegia si un expert ales pe spranceana de Morar sa declare ca Romania nu a fost prejudiciata in acest fel, ba chiar a avut profit pentru ca poporul roman era lenes?

Nu ai inteles problema (sau te faci ca nu intelegi, dar ne-am obisnuit cu asta): plagiatorul a incercat sa stearga imediat toate urmele, sa desfiinteze toate comisiile.
In problema flotei ai observat asa ceva pana acum? Nu ma intereseaza viitorul in aceste cazuri, doar ce s-a facut in clar pentru a ascunde urmele.

@toxicristi: Sa stii ca si pentru noi are importanta. Cum pot sa-i cer copilului meu sa invete si sa fie cinstit si sa nu fure, cand el vede ca daca furi ajungi prim ministru si/sau ai de toate?
Imagine
Imagine
My pictures on Flikr
Mihai L

Mesajde iulipapa » 18 Sep 2012, 09:02

$1 scrie:$2Mircea54, aia cu parlamentarii alesi de popor, e... caterinca. Au fost cumva alegeri legislative si am fost eu criogenat? Daca panaramele alea au decis sa schimbe tabara din mers, cum vii sa spui ca parlamentul reprezinta vointa poporului?

Te intreb si eu, ca poate nu inteleg: A participat cumva UNPR (cei cu care Base si Boc au fortat majoritatea parlamentara si au facut ce au vrut ei 3 ani de zile) la alegerile parlamentare din 2008? Sunt bune chestiile astea doar cand sunt de partea voastra, iar apoi sariti in sus ca nu sunt legale?
iulipapa
Ford Freak

Mesajde iulipapa » 18 Sep 2012, 09:18

[quote="Mihai L Nu ai inteles problema (sau te faci ca nu intelegi, dar ne-am obisnuit cu asta): plagiatorul a incercat sa stearga imediat toate urmele, sa desfiinteze toate comisiile.
In problema flotei ai observat asa ceva pana acum? Nu ma intereseaza viitorul in aceste cazuri, doar ce s-a facut in clar pentru a ascunde urmele.

[/quote]

Am inteles problema, dar nu inteleg dualitatea masurilor tale: te deranjeaza plagiatul primului ministru (care ma deranjeaza si pe mine, din acelasi motiv ca si pe tine: model pentru copiii mei, pe care chiar vreau sa-i cresc intr-o tara mai buna, da sa fie Romania, nu sa-i trimit in Germania), in schimb nu te deranjeaza plotogariile presedintelui.

Cat priveste flota, expertii PNA au calculat un prejudiciu de ~224 milioane $ iar cand a venit Morar sef la DNA a comandat alta expertiza = prejudiciu 0, cu toate ca doar instanta de judecata putea solicita o alta expertiza. Cat despre Morar, sa-ti aduc aminte ca eu, tu si toti ceilalti platim despagubiri unui cetatean roman in urma unei decizii a CEDO, pentru ca el, mare procuror la Cluj a tinut arestat degeaba acel om....
iulipapa
Ford Freak

Mesajde Mihai L » 18 Sep 2012, 09:22

$1 scrie:$2Am inteles problema, dar nu inteleg dualitatea masurilor tale...

Este si greu, pentru ca cine nu agreeaza ideile tale este clar pro basescu. =))

Ei bine, afla ca pentru unii este importanta si legea. Ai observat undeva sa-i fi luat eu apararea cuiva care a incalcat-o?
Imagine
Imagine
My pictures on Flikr
Mihai L

Mesajde Adrian_Rujan » 18 Sep 2012, 09:35

$1 scrie:$2ezart si dandobre au ban 3 zile.
Mircea54 avertisment.

=D> =D> =D> Super asta ne injura pe toti si ia 3 zile ban si eu iau 3 septamani pentru ca moderatorul este Basist.Si m-ai au unii tupeul sa vorbeasca despre lege si corectitudine.
Ultima oară modificat de Adrian_Rujan pe 18 Sep 2012, 09:47, modificat 1 dată în total.
Adrian_Rujan
1nsane Member

Maşina: Ford Focus 1.6,Fiesta 1.4,Pegeout 307 1.6
VIN: WFO4XXWPD47MO2250

Mesajde iulipapa » 18 Sep 2012, 09:43

$1 scrie:$2Am inteles problema, dar nu inteleg dualitatea masurilor tale...

Este si greu, pentru ca cine nu agreeaza ideile tale este clar pro basescu. =))

Ei bine, afla ca pentru unii este importanta si legea. Ai observat undeva sa-i fi luat eu apararea cuiva care a incalcat-o?

Pentru tine vad ca e si mai greu sa intelegi....

Eu in 2004 nu l-am votat pe Nastase din mai multe motive (pe care le intelegi), iar acum sunt anti Basescu avand in vedere muuuuuuultele lui plotogarii facute ca presedinte.
Dupa logica ta, cine i se impotriveste lui base il sustine pe Ponta. Nu crezi ca vorbim totusi de doua functii total diferite intr-un stat democratic, de drept? (presedinte si prim ministru). Dar uitasem ca PDL le-a contopit in mana presedintelui si trei ani Romania nu a avut prim ministru, poate asa se explica.....

Nu cred ca gasesti o postare a mea in care sa sustin pe cineva care a incalcat legea.
iulipapa
Ford Freak

Mesajde Mihai L » 18 Sep 2012, 09:48

Probabil vrei sa spui "potlogarii"...? :D
Daca sunt sanctionabile, go for it.

Deocamdata nu am vazut clar incalcarea GRAVA adusa constitutiei pentru care a fost demarata suspendarea.
Si nu sunt singurul, se pare.
Imagine
Imagine
My pictures on Flikr
Mihai L

Mesajde KomandantuR » 18 Sep 2012, 10:22

$1 scrie:$2=D> =D> =D> Super asta ne injura pe toti si ia 3 zile ban si eu iau 3 septamani pentru ca moderatorul este Basist.Si m-ai au unii tupeul sa vorbeasca despre lege si corectitudine.

In logica matematica aplicata o parte a electoratului, 46,ceva % este mai mare decat 50%, asa cum 2 saptamani sunt mai multe decat 3...
$1 scrie:$2serul Adrian_Rujan primeste ban 2 saptamani pt postul de aici: viewtopic.php?p=1124875#p1124875

Si ca sa explic de ce am bolduit cuvantul "corectitudine", am colorat alt cuvant.
"Beware the lollipop of mediocrity; lick it once and you'll suck forever." -Brian Wilson
KomandantuR

Maşina: Ford Focus 2007, 1.6i 100 CP, Trend Collection
VIN: WF05XXGCD57L20779

Mesajde catalin1972 » 18 Sep 2012, 10:23

$1 scrie:$2e intreb si eu, ca poate nu inteleg: A participat cumva UNPR (cei cu care Base si Boc au fortat majoritatea parlamentara si au facut ce au vrut ei 3 ani de zile) la alegerile parlamentare din 2008? Sunt bune chestiile astea doar cand sunt de partea voastra, iar apoi sariti in sus ca nu sunt legale?

Pai si ce ,i-ai auzit pe cei din PDL "fluturind" toata ziua pe la tv "vointa poporului " si injurind CC atunci cind le-a declarat neconstitutionale niste hotariri ?? Ai vazut ca ei sa profite de majoritate ca sa incerce sa limiteze atributiile CC ?
focus 2 tournier 2005 1.6 tdci 90 cp TL 02 YHY
"'jaba culegi , daca nu sortezi " (Piri neni )
catalin1972
1nsane Member

Mesajde Adrian_Rujan » 18 Sep 2012, 10:29

$1 scrie:$2=D> =D> =D> Super asta ne injura pe toti si ia 3 zile ban si eu iau 3 septamani pentru ca moderatorul este Basist.Si m-ai au unii tupeul sa vorbeasca despre lege si corectitudine.

In logica matematica aplicata o parte a electoratului, 46,ceva % este mai mare decat 50%, asa cum 2 saptamani sunt mai multe decat 3...
$1 scrie:$2serul Adrian_Rujan primeste ban 2 saptamani pt postul de aici: viewtopic.php?p=1124875#p1124875

Si ca sa explic de ce am bolduit cuvantul "corectitudine", am colorat alt cuvant.

Dar dupa logica mea 2 saptamani>decat 3 zile.....Sau logica propagandista-basista este diferita de a restului oamenilor.
Adrian_Rujan
1nsane Member

Maşina: Ford Focus 1.6,Fiesta 1.4,Pegeout 307 1.6
VIN: WFO4XXWPD47MO2250

Mesajde Nic_Bv » 18 Sep 2012, 10:39

$1 scrie:$2Nic, nu doresc sa fiu reprezentat in lume de cineva care a furat. Indiferent cat de capabil e ca prim-ministru. Desi aici da-mi voie sa am mari dubii. :D

Evident, nici eu nu doresc acest lucru. Dar nu e primul om din conducerea tarii cu conserve legate de coada.

Cat despre reprezentarea in lume, esti bun atata vreme cat esti util. Vezi Bin Laden sau mai vechea poveste cu Manuel Noriega. In mod cert Basescu este mai util decat Ponta pentru vestici, altminteri se puneau altfel problemele. Pentru romani, mi-e teama ca amandoi sunt maini moarte.

Mi-as dori sa il judecam pe Ponta dupa mai multe criterii, sa nu ne tot invartim in jurul aceleiasi probleme. Perspectiva adaugata de Daniel de exemplu, pare interesanta: cat de "yesman" este Ponta? Cine se ascunde in spatele lui?

Nic_Bv
1nsane Member

Mesajde iulipapa » 18 Sep 2012, 10:53

$1 scrie:$2robabil vrei sa spui "potlogarii"...? :D
Daca sunt sanctionabile, go for it.

Deocamdata nu am vazut clar incalcarea GRAVA adusa constitutiei pentru care a fost demarata suspendarea.
Si nu sunt singurul, se pare.

Si cine sa le sanctioneze, Morar sau Luluta? Tu uiti cine i-a uns sefi, ei avand slugarnicia ca principala calitate?

Cat despre GRAV nu puteai sa vezi, am mai discutat.... nu e cuantificabil, e cam ca semnatura mea :))
Daca pe tine te buseste unul intr-o intersectie, si-ti face masina dauna totala, tu nu ai CASCO iar el n-are RCA, pentru tine e foooooarte grav, dar pentru Politie e un fapt banal.
iulipapa
Ford Freak

Mesajde Mihai L » 18 Sep 2012, 11:11

Daca pe tine te buseste unul intr-o intersectie, si-ti face masina dauna totala, tu nu ai CASCO iar el n-are RCA, pentru tine e foooooarte grav, dar pentru Politie e un fapt banal.

Cu alte cuvinte, gravitatea faptei nu este conform legii, ci propriei trairi a evenimentului? Ei uite, astfel se explica multe... =)) Si suspendarea, si neputinta intelegerii matematicii simple.

Ca exercitiu de imagine, pune situatia si in sens invers, tu ii faci cuiva masina dauna totala si nu ai RCA. Ce ai vrea, sa te impuste pentru asta? :D
Imagine
Imagine
My pictures on Flikr
Mihai L

Mesajde iulipapa » 18 Sep 2012, 11:43

Tu ori te faci ca nu intelegi, ori te faci ca nu intelegi :)) pentru ca sunt sigur ca nu ti-au plecat tiglele de pe acoperis....
GRAV nu-i cuantificabil. Lungime, viteza, etc. poti masura si stabilesti clar prin lege de la ce valoare incepe ilegalitatea, dar grav nu ai cum.

In exemplul meu, nu erau raniti si asta pentru Politie nu reprezenta un eveniment GRAV, dar pentru tine e foarte GRAV ca nu-ti recuperezi repede prejudiciul, ajungi cu respectivul in instanta, etc... Daca-l impusti pe cel fara RCA e mai nasol, ca nu mai ai nici pe cine actiona in instanta :))
iulipapa
Ford Freak

Mesajde Mihai L » 18 Sep 2012, 11:56

Ei, uite ca se poate si cuantifica... Care accident este mai grav, unul cu doi raniti usor sau unul cu 35 raniti si 10 morti?
Grava este si incalcarea legii din postura de prim ministru si alegerea unui subordonat (ministrul invatamantului) pentru a decide daca trebuie sau nu sa fie pedepsit...
Imagine
Imagine
My pictures on Flikr
Mihai L

Mesajde iulipapa » 18 Sep 2012, 14:52

Mihai, exemplul tau nu-i valabil pentru ca ai adus in discutie ceva cuantificabil si comparabil: doi raniti sau 35 raniti si 10 morti.

Ori la CONSTITUTIE (lege de capatai pentru orice tara) eu consider ca orice articol e la fel de important. Pentru mine nu exista incalcare grava sau incalcare lejera a Constitutiei, asa cum nu exista femeie GRAVIDA GRAV sau DOAR PUTIN GRAVIDA. E gravida si gata; e incalcata Constitutia si punct.

Alegerea gresita a unui prim ministru BOC (si sustinerea lui impotriva faptului ca a fost demis de Parlament) si ignorarea unei majoritati parlamentare (in toamna lui 2009) sunt incalcari ale articolelor din COnstitutie?
iulipapa
Ford Freak

Mesajde Mircea54 » 18 Sep 2012, 15:39

Pana una alta, cam totul este dominat de basisti dar ei se dau "in opozitie" si arata cu degetul la ceilalti.
Se vede si pe acilea.
Toti moderatorii de site-uri sunt basisti.
Daca totusi o mai fi vreunul asa, de exceptie - este tinut pe acolo de fraier.
Iar despre basisti am spus undeva mai sus: viermi care trebuie striviti.
Repet: VIERMI CARE TREBUIE STRIVITI.
Poporul va face asta pentru ca nu este posibila discutia cu ei.
Sa va fie rusine, dictatori imputiti!
Mircea54
Incepator

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Discutii libere/forum