Nu am un set de poze din lipsa de timp. Voi face un set in scurt timp.
De ce am 4 masini acum (3 Golfuri) 2 modelul V 1 modelul VI si Fiesta, pentru ca am o firma de transport privat de persoane.
Unul din cele 2 Golfuri V este la vanzare aici
http://www.autovit.ro/volkswagen-golf-C27707520.htmlDupa ce o vand voi ramane cu Un golf VI recent achizionat, si un Golf V sport line 1.9 TDI Blue Motion, Fiesta (sper sa fac un upgrade in toamna sau la anul) cu un Polo Blue Motion, testat in Germania, consum sfidator de mic, dar si un pret mai mare fata de Fiesta.
In mare ca si dotari Golf V : 1.9 TDI Blue Motion, acoperis panoramic, navigatie, scaune incalzite, clima, geamuri verzi, si alte dotari din versiunea Blue Motion.
La Golful VI cam la fel doar ca fara scaune incalzite si panoramic. In plus aici am motorul de 1.6 TDI Euro 5 foarte silentios, ca fapt divers cand am schimbat uleiul am descoperit ca si baia de ulei este imbracata in pasla.
Dintre toate dotarile cea mai importanta este tehnologia Blue Motion ce se simnta atat in oras cat si la drum lung.
Alte diferente intre Focus2 2.0 TDCi Titanium si Golf V 1.9 TDI Sport Line toate in favoarea Golfului : scaune mai confortabile (aveam scaune sport la Focus) poti conduce lejer si 10 ore fara pauza fara a resimti dureri, insonorizare mult mai buna, am gasit scuturi de antifonare sub scaune, consum mai mic (2 litri la 100 km diferenta), fiabilitatea motorului zero interventii la Golf, 2 injectoare schimbate destul de scumpe + volanta la Focus, singurul regrat ar fi lipsa parbrizului incalzit la Golf

Din pacate nu am textele la mine legate de materialele de buna calitate sau cauciuc fin la atingere

Opiniile de mai sus sunt dupa ce am condus ambele tipuri de masini 100 000 km si sunt valabile pe cele 2 tipuri de motorizari specificate. La golf Km sunt facuti cu 3 masini dar cu caracteristici identice.