06 Noi 2012, 21:32
06 Noi 2012, 22:13
06 Noi 2012, 22:16
06 Noi 2012, 22:43
$1 scrie:$2U Alex, imi pare rau dar nu ai inteles mesajul.
din punctul MEU de vedere te grabesti sa judeci un om doar pentru ca e .. senator dintr-un anumit partid.
exemplele erau din aceeasi sfera:
Pruteanu - mare ligvist, aproape 0 ca parlamentar.
Paunescu - un poet contemporan (as spune mare), fost comunist care i-a cantat lui Ceasca, ca parlamentar relativ 0
Stanescu - foarte mare poet, dar un betiv care si-a baut zilele ...
Nicolaescu - cel mai mare regizor roman, ca parlamentar destul de putin pentru ce-a facut in arta!
M.Diaconu este un actor mare, are in spate o gramada de filme, ca director de teatru a facut multe, are o singura buba: e incompatibil. Sigur, nu e scuzabil, insa a-l face in fel si chip pentru acest, doar acest lucru, mi se pare .. nu am s-o numesc.
Apoi, nu pot face un om prost doar intr-un anumit context. Asta era exemplul meu. Prost e prost, vezi definita in dictionar. E ori prost...ori ...Intelegi?
Cat priveste ce-ai inteles tu de la Nichita Stanescu, exact ala era mesajul: Dupa tine e un RATAT, un PROST, etc. Si pierzi din vedere ce-a lasat un urma!
Nu am spus nimic de Iliescu! Nu ma intereseaza Iliescu, nu e tema discutiei din punctul de vedere al celor enuntate de mine! Iliescu sa plateasca (cu puscarie) ce-a facut!!
Nu inteleg sensul ultimeii remarci?!?
06 Noi 2012, 22:46
$1 scrie:$2..
din punctul MEU de vedere te grabesti sa judeci un om doar pentru ca e .. senator dintr-un anumit partid...
M.Diaconu este un actor mare, are in spate o gramada de filme, ca director de teatru a facut multe, are o singura buba: e incompatibil. Sigur, nu e scuzabil, insa a-l face in fel si chip pentru acest, doar acest lucru, mi se pare .. nu am s-o numesc...
06 Noi 2012, 23:11
$1 scrie:$2L-ai sustine pe Stephen Hawking daca vrea sa se apuce de balet?
07 Noi 2012, 00:58
esti sigur ca faptul ca e dintr-un anumit partid...?zi-mi ceva remarcabil facut de senatorul diaconu!in afara ca se vaicareste pe la toate emisiunile!oare cand o fi avut timp si de parlament,si de teatru si de vizite pe la televiziuni?$1 scrie:$2U Alex, imi pare rau dar nu ai inteles mesajul.
din punctul MEU de vedere te grabesti sa judeci un om doar pentru ca e .. senator dintr-un anumit partid.
perfect de acord,mare lingvist.$1 scrie:$2xemplele erau din aceeasi sfera:
Pruteanu - mare ligvist, aproape 0 ca parlamentar.
mare doar in dimensiunea taliei si a odei inchinate carmaciului,in rest e relativ .$1 scrie:$2Paunescu- un poet contemporan (as spune mare), fost comunist care i-a cantat lui Ceasca, ca parlamentar relativ 0
in afara scrierilor,altceva nu intereseaza.faptul ca a baut a fost treaba lui.nu cred ca are relevanta asta in discutia noastra.a fost altceva in afara de scriitor?$1 scrie:$2Stanescu- foarte mare poet, dar un betiv care si-a baut zilele ...
inca o data,ma dai pe spate!$1 scrie:$2Nicolaescu- cel mai mare regizor roman, ca parlamentar destul de putin pentru ce-a facut in arta!
n-are rost sa mai comentez.$1 scrie:$2.Diaconu este un actor mare, are in spate o gramada de filme, ca director de teatru a facut multe, are o singura buba: e incompatibil. Sigur, nu e scuzabil, insa a-l face in fel si chip pentru acest, doar acest lucru, mi se pare .. nu am s-o numesc.
ca sa te bat cu armele tale,poti fi un bun mecanic,dar si cel mai prost sofer.una n-o exclude pe alta.daca tu intelegi ca a fi prost sofer echivaleaza cu a fi prost de-a binelea,e numai treaba ta.citeste punctul 5 si vezi ce intelegi.daca nu intelegi,poti sa suni un prieten.$1 scrie:$2poi, nu pot face un om prost doar intr-un anumit context. Asta era exemplul meu. Prost e prost, vezi definita in dictionar. E ori prost...ori ...Intelegi?
si ma rog de unde reiese din ce-am scris eu asa ceva?te mai rog inca o data,fa un control la oftalmolog.daca nu-ti iese,mai incearca si in alta parte!$1 scrie:$2priveste ce-ai inteles tu de la Nichita Stanescu, exact ala era mesajul: Dupa tine e un RATAT, un PROST, etc. Si pierzi din vedere ce-a lasat un urma!
pai nu e presedintele de onoare a psd?forta motrice a usl?sau tu poti sa alegi numai ce vrei,ce nu-ti place bagi sub pres?$1 scrie:$2u am spus nimic de Iliescu! Nu ma intereseaza Iliescu, nu e tema discutiei din punctul de vedere al celor enuntate de mine! Iliescu sa plateasca (cu puscarie) ce-a facut!!
$1 scrie:$2u inteleg sensul ultimeii remarci?!?
asta n-ai inteles?e cu ghilimoace!$1 scrie:$2nul din cei mai "remarcabili parlamentari romani"!
07 Noi 2012, 01:07
$1 scrie:$2Este fals ca Mircea Diaconu ar fi incompatibil.
$1 scrie:$2e ce ar fi asa, pentru ca niste neica-nimeni l-au calificat astfel?
$1 scrie:$2u este evident ca exista o groaza de institutii, aproape toate subordonate unor forte rele, malefice, indreptate impotriva poporului roman si impotriva Romaniei?
$1 scrie:$2e ce ar fi credibili cand se vede de la o posta ca sunt partinitori, vinovati, ilegali, hoti penali etc etc?
$1 scrie:$2a, exact: oameni din institutii, oameni care iau decizii, inclusiv indivizi din asa zisa Justitie...
$1 scrie:$2u este clar ca traim poate cea mai neagra perioada din istoria Romaniei, ca traim in minciuna si hotie institutionalizate?
$1 scrie:$2As sugera sa nu mai folosim "comunism" ca eticheta de blamare absoluta.
$1 scrie:$2onteaza pentru voi faptul ca Paunescu si Paler au tinut sa lase ca ultim mesaj exprimat in aceasta lume dezaprobarea totala fata de mitocan?
$1 scrie:$2ar asa, in loc de Post Scriptum, crede cineva ca peste 50 de ani, cand probabil lucrurile si valorile se vor fi decantat, va mai aminti cineva de o Lichea (Liiceanu) sau de Patapievici?
$1 scrie:$2e Paunescu - Da, cu siguranta!
07 Noi 2012, 08:12
07 Noi 2012, 08:58
07 Noi 2012, 09:24
07 Noi 2012, 15:21
07 Noi 2012, 15:56
07 Noi 2012, 16:03
07 Noi 2012, 17:10
07 Noi 2012, 18:58
07 Noi 2012, 19:13
07 Noi 2012, 20:50
09 Noi 2012, 19:49
09 Noi 2012, 22:53
09 Noi 2012, 23:07
09 Noi 2012, 23:29
$1 scrie:$2bezart: calmeaza-te... fac si astia multe tampenii, dar mai rau decat a fost pe vremea lui Boc nu are cum sa fie!
10 Noi 2012, 00:54
10 Noi 2012, 08:50
$1 scrie:$2u nu pot sa inteleg ca un om de cultura sa mearga brat la brat cu ion iliescu .
iliescu e mai mult decat un comunist,e un criminal.si locul lui era demult la puscarie.
10 Noi 2012, 15:29
$1 scrie:$2u le-am simtit mai rau decat impozitul forfetar... diminuarea salariilor amaratilor de bugetari... etc.
$1 scrie:$2ursul euro in 4 Ianuarie era 4.3219. In 09.11.2012 era 4.5220, adica o ajustare de +4.6%. Ce e asa apocaliptic in chestia asta?
10 Noi 2012, 18:38
10 Noi 2012, 20:28
$1 scrie:$2Asta e pe principiul: m-a batut Vasile anul trecut. Acum cu Gheorghe nu e mai rau; m-am obisnuit cu bataia si daca nu da mai tare eu sunt multumit...![]()
10 Noi 2012, 21:36
10 Noi 2012, 23:21
$1 scrie:$2..
Cat priveste redatul salariilor, ce spui de taierile de 25 % la salarile de BAZA care in brut si evident in NET au facut 40%?!? Alea au redus inflatia la 3 %? NU, in 2010 a fost 8 %!!
11 Noi 2012, 09:57