Re: Ne era mai bine pe vremea comunismului?
din punctul MEU de vedere te grabesti sa judeci un om doar pentru ca e .. senator dintr-un anumit partid.
exemplele erau din aceeasi sfera:
Pruteanu - mare ligvist, aproape 0 ca parlamentar.
Paunescu - un poet contemporan (as spune mare), fost comunist care i-a cantat lui Ceasca, ca parlamentar relativ 0
Stanescu - foarte mare poet, dar un betiv care si-a baut zilele ...
Nicolaescu - cel mai mare regizor roman, ca parlamentar destul de putin pentru ce-a facut in arta!
M.Diaconu este un actor mare, are in spate o gramada de filme, ca director de teatru a facut multe, are o singura buba: e incompatibil. Sigur, nu e scuzabil, insa a-l face in fel si chip pentru acest, doar acest lucru, mi se pare .. nu am s-o numesc.
Apoi, nu pot face un om prost doar intr-un anumit context. Asta era exemplul meu. Prost e prost, vezi definita in dictionar. E ori prost...ori ...Intelegi?
Cat priveste ce-ai inteles tu de la Nichita Stanescu, exact ala era mesajul: Dupa tine e un RATAT, un PROST, etc. Si pierzi din vedere ce-a lasat un urma!
Nu am spus nimic de Iliescu! Nu ma intereseaza Iliescu, nu e tema discutiei din punctul de vedere al celor enuntate de mine! Iliescu sa plateasca (cu puscarie) ce-a facut!!
Nu inteleg sensul ultimeii remarci?!?
Ex: Ford Focus turnier 1.8 TDCi 85 kW 2003
-
verga_Cip - 1nsane Member
- Maşina: