$1 scrie:$2n opinia mea, principalul "ajutor" al stelistilor nu a venit de la arbitru, ci de la antrenorul dinamovistilor.
Nu stiu ce are lumea cu Bonetti. Ce ar putea sa faca omul asta mai mult? In afara de mentinerea lui Danciulescu pe banca, eu nu prea am ce sa-i reprosez. Lucreaza cu materialul "clientului". Si aseara a facut-o chiar bine, desi a fost nevoit sa schimbe de doua ori pana in minutul 15!! A stiut clar ca nu are cum sa desfaca Steaua cu ce are la dispozitie, s-a asezat cuminte si a asteptat... pana cand a gresit cineva de la Steaua (din punctul meu de vedere, la gol a gresit mai grav Chiriches decat a gresit Tanase, putem discuta pe tema asta daca e nevoie).
$1 scrie:$2ezultatul putea fi altul? Probabil, dar irelevant.
Corect pana la un punct. Rezultatul ramane, e adevarat, si daca nu e relevant pentru mine, tine sau altii, ar trebui sa fie al nabii de relevant pentru jucatori si staff-ul tehnic. Pentru ca daca o echipa atat de slaba precum Dinamo a reusit sa iti puna problemele astea, in Europa, pe langa echipe mai bune, gasesti si arbitri capabili care vor da penalty precum cel la Curtean si poate NU vor da penalty la impingerea discreta a lui Munteanu. Si atunci va fi mai greu sa revii.