In primul rand doresc sa va multumesc pentru raspunsuri . In mare parte raspunsurile voastre nu ma surprind deoarece ma astept la probleme de toate felurile si situatii pe care aici poate nu le intalnesc .
$1 scrie:$2reu e si in Ro deci dai niste greutati acolo pe niste grutati aici.
E vorba de atitudine, de conditii de munca, etc. Gandeste-te ce asteptari ai si pentru fetita ta.
foarte bine punctat , exact asta ii spuneam si sotiei dar ideea e ca aici pare ca lucrurile merg tot mai rau si greul pe care il suportam se pare care ca nu duce nicaieri , macar in romania aveam speranta ca usor usor putem inainta , si aici ma refer ca ea isi va putea profesa meseria ei si usor usor va avea clientela ei , iar eu as putea sa lucrez tot in domeniul auto unde zic eu ca ma pricep cel mai bine .
In ceea ce priveste fetita situatia e in felul urmator , in curand face 6 ani si trebuie sa inceapa scoala si nu as vrea ca peste 3 sau 4 ani nevoiti fiind oricum sa plecam sa intrerupa in limba spaniola pentru a incepe in romana . Iar scoala aici in spania nu e mai buna ca in romania , cel putin asta sustin cei ce au plecat din romania de la scoala si s au treansferat aici .
$1 scrie:$2tr sotia ta: Eu nu am auzit de vreo cosmeticiana care sa se planga ca nu gaseste loc de munca sau ca e prost platita. Dar nu ar strica sa te apuci sa dai cateva telefoane pe la cateva saloane din Ploiesti sa vezi care e treaba.
Ptr tine: sunt destule show-room-uri de masini in Ploiesti. si un vanzator bun vinde si masini si razatoarea super-razatoarea. In perioada asta toate vanzarilor sunt jos. Deci aici e sansa ta. Poti demonstra ca esti bun. Sfatul meu: incearca sa pui ceva bani deoparte, cat sa ai din ce trai in Romania 3-4 luni si apoi incearca-ti sansa inapoi. Dar, asa cum zic colegii mai sus, poti incerca oricand in alta tara..
pai ai spus cam tot cu asta

, cam asta ne e planul , numai ca daca plecam de aici nu mai e drum de intoarcere , e prea costisitor mutatul si greu de gasit pe urma de lucru