Hai sa scriu si eu, ca de mult ma doare subiectul asta...
1) Ca si conducator auto nu am avut absolut nici o treaba cu motociclistii in trafic, dar recomandarea mea ar fi sa "exagereze" putin cu prudenta pentru ca riscul e mare ca o masina sa schimbe putin directia de mers si sa nu mai aiba loc - cand stai in coloana nu te mai uiti la 100m in spate sa vezi daca mai vine ceva. Iar in traficul normal, daca mergi cu 100km/h si franezi pe doua roti, opresti la 50m "dupa".
In rest, ii tratez ca pe niste participanti la trafic cu aceleasi drepturi ca si mine (inclusiv biciclistii - am mers destul si inca mai merg cu bicicleta). Dar... sa nu uitam ca toti avem si obligatii.
2) Ca pieton... Sunt pur si simplu infiorat de cati dementi am vazut pe motoare. Nu mai departe de doua zile a trecut un motociclist (cred ca era pe la 130-150 km/h macar!!! - am auzit zgomotul si am apucat sa-l vad cu coada ochiului, eu eram pe trotuar) pe o strada cu cate o banda pe sens (Campia Libertatii, intre Baba Novac si Basarabia) si in curba usoara (cat sa nu vezi in fata ce urmeaza). Era si o trecere de pietoni in zona, apropo.
De cate ori credeti ca poate trece asa, fara sa iasa vreun batran sa traverseze strada sau vreo masina de pe o straduta laturalnica si sa fie facut timbru (batranul sau motociclistul, depinde cu cine se intalneste)?
Si pe urma il vezi manifestand pentru protectia lor in trafic... Protectia trebuia sa fie folosita de parintii lor la momentul t0.
3) Ca locatar intr-un bloc, am in spate niste garaje, la cca 20-25m de bloc. Nu sunt ale mele, am insa doi copii mici. Ei bine, intr-unul dintre ele este un tip care tot repara motoare, vine lumea garla. Vreti sa va spun cum face o motocicleta ambalata la maxim ca sa-i curete injectoarele sau evacuarea??? Ca ore de pauza, sincer, cred ca intre 1-2 noaptea si 9 dimineata nu am auzit niciodata zgomot de cand a ajuns aici in zona. In rest, ca e ora 2-3-4 dupa-amiaza sau 11-12 noaptea nu se jeneaza deloc.
In final, eu zic ca mare parte din vina in caz de accidente este a motociclistilor; nu toti realizeaza cata putere se ascunde in motorul lor si ii dau frau liber. Ma gandeam chiar acum ca multi dintre motociclistii implicati in accidentele din ultima vreme erau tineri... Lipsa de experienta in trafic si in necunoasterea propriilor limite ies in evidenta, din pacate pentru ei.
Normal, accidentele in care au fost implicati fara nici o vina sunt excluse, dar asta se intampla si cu pietoni, si cu soferi, etc...
LE: Am uitat de poluarea fonica dusa la extrem in cazul motocicletelor, ca tot zicea cineva de avantajele utilizarii intr-un oras supraaglomerat. In ultimii ani am intalnit din ce in ce mai rar masini cu probleme la toba (reale sau intentionate), dar motocicletele se aud extraordinar de "bine" intr-un cartier linistit.