Re: Cafeneaua suparatilor
Statul ia, la salariu, aproape aceeasi suma pe care o primesti si tu in mana! Si din ce ramane, iti mai ia inca aproape jumatate (pe TVA, accize, taxe pe proprietate si altele). Iar taxele sunt singurele care pot fi modificate peste noapte.Valoarea nominala a salariului este mai putin importanta. Orice crestere a salariilor va duce la inflatie mare pe servicii (pentru ca toata lumea primeste salarii mai mari, nu?) si ceva mai mici la produse (unde ponderea salariilor si profitului e ceva mai mica), se vor alinia probabil si taxele, pretul imobiliarelor si al chiriilor. La o dublare salariului mediu net, probabil iti vei permite sa iei cu maxim 40% mai multe produse ca acum.
Mult mai castigat iesi daca statul micsoreaza taxele pe munca la preturile de acum, decat daca se maresc salariile. Cu mai multe benficii pe termen lung.
Nici nu mai trebuie sa zic ca cel mai sanatos este sa iti cresti tu salariul, prin construirea unei cariere, in timp ce salariile celorlalti raman cat-de-cat fixe.
-

toxicristi - Membru al Asociaţiei ClubFord
- Maşina: Focus 2002 1.8TDDi 90CP Bouvagon

suparator mai este faptul si ca trebuie sa ai dreptul sa te plingi...
nu , domnule! 
la salariul de baza, reducerea cu 5% a sporului de vechime, reducerea de la 100% la 75% a orelor de sambata si duminica ..
... per total ies fata de anul trecut cu 110-130 lei mai putin lunar. ftw. 
Nu-mi place politica si nici nu fac politica, dar nu mi se pare normal sa spui ca romanii sunt hoti si lenesi.... si nu mi se pare normal ca nenorocitii aia de parlamentari sa se planga ca nu sunt suficienti banii pe care o sa ii primeasca pentru chirie din moment ce un salariu minim e mai putin de un sfert din cat ar lua ei doar pentru chirie pe langa salar, pe langa alti bani castigati legal si ilegal....deaia platim atatea taxe? Atunci cum sa nu iti vina sa ii omori pe toti????