Deigur iti raspund.
Pentru a vedea VIN-ul tii apasat pe butonul Menu, parca, e prima optiune care apare. Se poate modifica in cazul in care ai schimbat unitatea. E valabil si pe unitatile visteon, nu doar pe sony.
Si eu ma gandeam sa ii pun ornamentele cromate (alta solutie nu merita, parerea mea), dar acelea costa undeva la 50 de lei. Mai stau putin si dau 200 de lei pe un volan cu butoane si ornamente de la mama lui. Eu cred ca merita mai degraba asa.
Am lumina verde la CB, din doua considerente. Costul si am zis ca daca e prefacelift sa ramana asa. Plus ca ar fi trebuit sa desfac multe pentru a schimba toate luminile in rosu. Am zis ca e mai bine asa si sunt multumit.
Pentru consumul instantaneu a gasit userul DGAlexandru o metoda de a-l activa, doar ca la mine e softul ceasurilor mai vechi si imi arata aiurea consumul la ralanti (arata fie 0 fie 1.8 l/h sau mutipli). In mers indicatia este corecta asa ca nu ma deranjeaza. Plus ca media o calculeaza corect (cu eroarea uzuala).
Senzorul de temperatura nu e pe masina, dar ai cablajul tras. Mufa este acoperita cu un capac de protectie o gasesti in spatele grilei de radiator, e prinsa de o bara a tragerului. Costa cam 50 de lei senzorul.
Oricum functioneaza si fara, atat ca nu va afisa temperatura exterioara pe display (logic) si va ramane aprins martorul cu fulgul de zapada.
Ceasurile au fost 140 de lei (acum merg intre 150 si 200 cele de prefacelift, din ce am mai vazut), maneta cred ca a fost 50 de lei, nu mai stiu exact si am mai dat vreo 100 pentru activare si programarea cheii.
Daca mai ai intrebari, cu cea mai mare placere.
Ma bucur ca-ti place fierul meu, multi nu il apreciaza pentru ca este wagon (mie imi plac masinile wagon desi sunt relativ tanar

). Mi-ar placea un bmw touring, sau un audi avant, un mondeo mk4, etc, dar momentan ma aflu incantat de asta micu.
Oricum sunt useri cu modificari mult mai consistente, eu am pus ce mi-am permis cu un minim invaziv (am oroare de a desface plastice sa nu apara greieri). Daca mai cauti prin sectiunea asta o sa ramai uimit.
Imi pare rau ca nu gasesc instalatia de degivrare si azi am mai ratat una, iar pana nu o termin p-asta nu ma apuc de incalzirea in scaune.