ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
03 Mar 2006, 10:24
la cine rezerv si eu o bucata?
03 Mar 2006, 10:29
Venitzi la intalnire si daca ramane cineva fara Actzibil il dezlipesc pe al meu si il dau
03 Mar 2006, 10:49
Ma intereseaza si pe mine unul. Cum pot intra in posesia lui?
03 Mar 2006, 11:05
$1 scrie:$2enitzi la intalnire si daca ramane cineva fara Actzibil il dezlipesc pe al meu si il dau

pai tocmai d-aia vreau sa rezerv de acum, ca sa nu te las pe tine fara

:D
03 Mar 2006, 11:20
Eu mai am 2 asa ca sunt rezervate la Fritz si kobe
DECI MADDOGUL NU MAI ARE SIGLE incercati la Asgard, Iunutz,Darkmic
03 Mar 2006, 11:25
Stickere vor fi sigur la intalnire
03 Mar 2006, 12:25
si cu cei din provincie?? vreau si eu unul. aa si inca ceva, am inteles ca se lipesc pe interior nu? eu am folie pe geamuri, unde il lipesc??
03 Mar 2006, 13:02
Si eu 1.
In Iasi....
03 Mar 2006, 13:34
Pt Iasi vorbeste repede cu maddogul ca trimite lui paulp azi cateva ..... sa mai trimita si pt tine unul
djxme200 iti trimit eu daca nu ai vorbit cu altcineva pan'acu ; ar fi si mai bine daca ai mai gasi doritori ca sa nu trimit numai unul sau sa trimit pe rand ... Oricum unul e rezervat pt tine

daca nu mai apar alte cereri iti trimit numai unu.
03 Mar 2006, 14:03
$1 scrie:$2u mai am 2 asa ca sunt rezervate la Fritz si kobe
saru'mana boierule! :icon_cool:
03 Mar 2006, 14:12
@darkmic: save at least one for me master, pls.
plecaciune!
03 Mar 2006, 14:23
Blorin pe tine te-am luat in calcul cind am comandat 6
Din Iasi, cei care mi-au solicitat sau la care m-am gindit eu ca vor sint: Eu, Tudor, Marius, Blorin (scuze ca inca n-am retinut numele real), Stefan (parca asa il cheama pe baiatul ala de a venit cu Focusul ca al meu

) si 1 de rezerva pentru cine-o fi simbata la intilnire
03 Mar 2006, 14:25
la cluj-napoca aveti un client... ce trebuie sa fac?
03 Mar 2006, 16:28
$1 scrie:$2lorin pe tine te-am luat in calcul cind am comandat 6

1. Multam fain! Ne vedem sambata, atunci.
2. Blorin aka Florin
03 Mar 2006, 17:15
eu vin pe 11 vreau si eu unul
03 Mar 2006, 17:21
inca 2 rezervate pt BogdanF si mihalcea
djxme200 // yahuuu me sa stabilim detaliile sticaritului
03 Mar 2006, 17:54
mai am eu 11
03 Mar 2006, 22:50
Da pana la urma pune cineva poze sa vedem si noi cum sta pe masina?
03 Mar 2006, 22:54
Arata foarte bine, dar deocamdata tzinem secret pozele cu prototipul montat pe "chestia" aia a lui asgard. Iar pozele pe intuneric au iestit asha bine.....k o sa le facem din nou pe lumina :icon_mrgreen:
03 Mar 2006, 22:57
Adica pe autobuz? :icon_lol:
04 Mar 2006, 03:19
Vreau si eu doua,pls (Focusul Auriu)...
04 Mar 2006, 18:46
NU nu, nu autobuz pe "tractoras", ca acuma are si tuning la el
05 Mar 2006, 00:27
I-a venit interfata si si-a facut flash tuning?
05 Mar 2006, 10:49
a spalat-o :icon_mrgreen:
05 Mar 2006, 10:54
Nope, nu mai are catalizator, esapamente schimbate....etc.....Merge de parca nu mai e diesel, nici nu mai tremura asa, se tureaza mai repede, iar partea cea mai frumoasa este soundul, intra turbina in rezonantza cu "golul" din catalizator si are un fasiait din ala cum aveau masinile din 2fast2furious :icon_mrgreen:
Si intradevar a si spalat-o !!!! .....defapt nu el ci altcineva :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen:
05 Mar 2006, 20:01
Si cam asa arata sigla lipita (pe jumatate)
05 Mar 2006, 20:19
nu prea se vede....hmm :icon_confused:
05 Mar 2006, 21:15
In caz ca nu se vede se poate cumpara colant alb se taie o bucatzica 10*8 si se aplica pe spatle ecusoiului pentru contrast
Ceea ce o sa si fac :d
05 Mar 2006, 23:28
Fooooooarte tare frate, dar adresa site-ului este asa de mic scrisa ca nu se vede. Ar fi fost mai interesant ceva de genul vwforum.ro care sa se puna pe exterior pe partea neagra a geamului. Lucrul cel mai amuzant este ca la mine nu s-ar vedea prin geam pt ca am folie.
06 Mar 2006, 00:49
....seara..pe la 8.30 pm....o seara friguroasa de 2 martie 2006....suna telefonul undeva departe pe sub scaunul din dreapta.....ma aplec cu greu si il gasesc, raspund...era Maddog....stirea a sunat clar si tare, ca un buletin de stiri: Baaaa la 9 juma sa fii in fata la hyundai ca vine Ionut cu autocolantele...desi trebuia sa plec intr-un loc, am contramandat si am venit sa ma intalnesc cu ei; era acolo si darkmic, apoi a aparut si ionut care ne-a distribuit autocolantele....dupa telefoane si asteptare a aparut si Maddogul cu o palarie de ghengster pe cap...eram toti acum. Dupa ce am contemplat putin marfa adusa de Ionut, ne-am impartit intre noi autocolantele(mai am cred ca vreo 3 sau 4) si surpriza surprizelor...Darkmic deschide portbagajul si din penumbra misterioasa scoate o laveta galbena sigilata; o pregatise special pentru ocazie..apoi sterge cu simt de raspundere locul ales de comun acord de pe luneta si .....si....lipeste autocolantul.....avea o misterioasa sigla in mijlocul partii superioare a lunetei...da era Ford....inimile ni se umplura atunci de o emotie cum putini au simtit vreodata; aveam in sfarsit o identitate. Dupa dureroasa despartire, eu si maddog am plecat spre zanga.Ajungem in fata blocului sau...si dupa 2 minute acesta coboara...ramane incantat de autocolant, si dupa ce baietii s-au gatit cu bijuterii alese(lanturile mele de la roti), am facut poze....inevitabilul se producea...trebuia sa lipesc si eu autocolantul....Folosind metoda patentata "spitt and shine"(ask zanga)..am lipit si eu autocolantul..aveam si eu identitate.Apoi am plecat inapoi, toti catre salasurile noastre, fericiti de realizarea din seara aceea..
===the end===