de Asgard » 06 Mar 2006, 00:49
....seara..pe la 8.30 pm....o seara friguroasa de 2 martie 2006....suna telefonul undeva departe pe sub scaunul din dreapta.....ma aplec cu greu si il gasesc, raspund...era Maddog....stirea a sunat clar si tare, ca un buletin de stiri: Baaaa la 9 juma sa fii in fata la hyundai ca vine Ionut cu autocolantele...desi trebuia sa plec intr-un loc, am contramandat si am venit sa ma intalnesc cu ei; era acolo si darkmic, apoi a aparut si ionut care ne-a distribuit autocolantele....dupa telefoane si asteptare a aparut si Maddogul cu o palarie de ghengster pe cap...eram toti acum. Dupa ce am contemplat putin marfa adusa de Ionut, ne-am impartit intre noi autocolantele(mai am cred ca vreo 3 sau 4) si surpriza surprizelor...Darkmic deschide portbagajul si din penumbra misterioasa scoate o laveta galbena sigilata; o pregatise special pentru ocazie..apoi sterge cu simt de raspundere locul ales de comun acord de pe luneta si .....si....lipeste autocolantul.....avea o misterioasa sigla in mijlocul partii superioare a lunetei...da era Ford....inimile ni se umplura atunci de o emotie cum putini au simtit vreodata; aveam in sfarsit o identitate. Dupa dureroasa despartire, eu si maddog am plecat spre zanga.Ajungem in fata blocului sau...si dupa 2 minute acesta coboara...ramane incantat de autocolant, si dupa ce baietii s-au gatit cu bijuterii alese(lanturile mele de la roti), am facut poze....inevitabilul se producea...trebuia sa lipesc si eu autocolantul....Folosind metoda patentata "spitt and shine"(ask zanga)..am lipit si eu autocolantul..aveam si eu identitate.Apoi am plecat inapoi, toti catre salasurile noastre, fericiti de realizarea din seara aceea..
===the end===
Ford Maverick 2.0 125hp
Ford Mondeo 2.0 107kw
Ford mondeo 1997 2.0 96kw
ford mondeo 2011 2.0 tdci 163hp
[color=#FF0040]Ochii care nu se vad......te vad!!![/color]