Prezentari cu masini, poze, biografii, liste
15 Feb 2013, 22:02
$1 scrie:$2ra prea frumos sa fie adevarat

Si eu m-am interesat de chestia asta cu butoanele si singura solutie sa le faci sa mearga one touch up/down sunt niste module care costa undeva la 100 lei unul, si-ti trebuie cate unul pt fiecare geam.
Eu am cumparat modulele respective de pe forum, 100 amandoua, daca retin bine, insa ori difera codul culorilor la Fiesta (primisem instructiunile de montare pentru Focus), ori nu facusem legaturile bine, ca nu le'am facut functionale si au ajuns in sertar, la pastrare, deocamdata.
15 Feb 2013, 22:31
am zis sa incerc dar eram mai mult ca sigur ca nu merge, numai ca am luat mai mult lucruri si butonul mi-a iesit foarte ieftin aproape gratis, tocmai de asta l-am donat lui adictoma fara vreun beneficiu
16 Feb 2013, 08:08
merci. o sa revin cu feedback dupa ce-l primesc
20 Feb 2013, 13:47
Azi am desfacut capacele de pe grila care contine si butonul de esp si dezaburire in ideea de a-mi monta minivoltmetrul si un spatele capacelor prinse de ele ( la fiecare capac) sunt mufe cu cabluri . am facut si poze si o sa le pun mai pe seara. sunt curios. de la ce ar fii acele mufe
20 Feb 2013, 14:06
Sunt cablajele la interior facute, lipsesc butoanele. Acum instalatia propriu zisa nu prea e la toate.
Spor la bricolat. Ai mult de desfacut sa il montezi?
20 Feb 2013, 14:14
Nu prea mult. as vrea sa ii iau + de la contact sa se stinga cand iau contactul si am vrut sa il pun in locul la butoanele alea libere dar cum am mufe si mu stiu de la ce sunt mai astept sa vad despre ce e vorba acum m-am uitat mai atent la ele si cea din dreapta are doua fire si cea din stanga de langa butonul ESP are 6 fire
20 Feb 2013, 15:08
Langa ESP e degivrarea partbiz. Sfatul meu este sa il pui in cel din dreapta. Sunt putine modele care il folosesc pe ala, mi se pare ca e buton de dezactivare Airbag pasager sau indicator de dezactivare, ceva in sensul asta.
In topicul de pe care l-ai cumparat a pus un coleg o poza cu voltmetrul montat acolo. Arata ok, dar pe mine tot ma zgarie pe ochi tot ce nu e "din nascare". Ist nebun.
20 Feb 2013, 15:31
asta inseamna ca e posibil sa am cablajul pt degivrare?
20 Feb 2013, 15:35
Cel de comanda sigur il ai. Il cam avem cu totii. Putin probabil sa il ai si pe cel de putere, dar in functie de nivelul de echipare exista. Ca sa verifici deschizi panoul de sigurante din compartimentul motor si vezi daca ai sigurantele 14 si 16, sau daca macar au pini de conectare in soclu. Daca sunt alea ar trebui sa ai.
20 Feb 2013, 20:29
Nu ai incalzire. Aici ar fi fost sigurantele + releul.
- FiÅŸiere ataÅŸate
-

20 Feb 2013, 20:45
ma gandeam eu, era pre frumos sa fie adevarat

ca renuntam la jante si mergeam sa schimb parbrizul
dar poate la vara ma prinde flama

si incerc sa fac instalatia si sa schimb parbrizul
merci frumos tu ai mai facut ceva la instalatia de la parbriz ca tu esti putin mai avansat decat mine (ai deja parbrizul)
Ultima oară modificat de
cj86sef pe 20 Feb 2013, 20:52, modificat 1 dată în total.
20 Feb 2013, 20:49
E ok, eu deja am pus parbrizul, dar nu am instalatia, inca mai caut. Mi-a oferit cineva una pe care sa o copiez, dar parca nu as vrea sa fac bricolaj la asemenea curenti. Releul ala e de 70A. Cand o voi gasi, voi pune si incalzirea in scaune si voi face incalzirea duzelor de spalator (sunt incalzite, dar nu am instalatia).
Spor la cautari!
21 Feb 2013, 07:28
nu a mers nici la mine - e diferenta, asa cum spuneai, intre butoanele de facelift si prefacelift. mai jos aveti poze cu ambele butoane. modelul e in numele pozei
- FiÅŸiere ataÅŸate
-

-

26 Feb 2013, 06:39
sa speram ca miercuri seara sa revin cu ceva vesti bune
27 Feb 2013, 20:52
Bun asa! Sa le invarti cu placere.
27 Feb 2013, 21:28
merci fain, ai zis tu sa vad de interior ca acolo stau mai mult dar dupa ca am mai facut ceva schimbari minore la interior tot mi-am facut damblaua cu rotile
27 Feb 2013, 21:36
Cauta si niste piulite pentru jante de aliaj. Arata mai bine si fixeaza si janta cum trebuie
27 Feb 2013, 21:49
is piulite pt jante de aliaj originale dar nu mai au protectia de tabla
27 Feb 2013, 22:47
Parca erau in sectiunea okazii la MOKA acele capace de la piulite acum cateva zile,daca nu vezi pe e-bay ca sunt sigur si nu-s chiar scumpe.
Felicitari, si eu acum vreo saptamana mi-am facut damblaua si am luat jante de aliaj.
Cand da caldura poate reusesc sa le pun si sa fac si eu o prezentare e masini.
Apreciez pasiunea ta pentru aceasta masina.
Numa bine.
28 Feb 2013, 00:16
Sef ... cauta piulite pline pentru jantele acestea, asa cum am eu la jantele mele de iarna.
download/file.php?id=120985&mode=viewCe ai tu momentan sunt piulite "deschise" pentru jantele care au capac pentru zona suruburilor.
In rest, sa le rulezi sanatos si drumuri fara gropi.
31 Mar 2013, 17:21
sef cat te-au costat jantele?
e frumos modelul...cred ca ar sta bine si pe focusul meu

imi plac autocolantele de taxi cu magnet

e ingenioasa ideea
31 Mar 2013, 17:35
Plafonul tot alb ramane, asa ca nu poate chiar sa se ascunda asa de bine.
31 Mar 2013, 18:21
Totusi masina este gri si albul nu este prea vizibil. m-am interesat sa o fac alba complect cu folie profesionala si. Cand mi-au zis 1000€ ( la ilumar cluj) m-am lasat pagubas
cipri jantele au costat 1050 lei cu anvelope si piulite
si autocolantele taxi le am de cand am inceput taximetria cand nu trebuia culoare anume pe taxi si doar le puneam pe logan si le luam si nu mai stia nimeni ca este taxi
31 Mar 2013, 18:54
Sincer doar acum ca mi-ati zis ca vazut plafonul alb

nu eram foarte atent la plafon in poze
E bun pretul daca sunt ok si cauciucurile

M-ar tenta si pe mine un set dar am alte prioritati momentan
Sa le folosesti sanatos si fara incidente
31 Mar 2013, 19:10
sunt asa si asa anvelopele si sunt m+s si am zis ca le mai las vreo luna sau doua sa le termin
31 Mar 2013, 19:52
@ top cat1: a spus colegul cj86sef ca nu mai au capacelele pe ele, nu ca sunt modelul deschis. la ford, piulitele sunt destul de prost gandite si daca mai coroboram acest aspect si cu pistolul cu percutie de la vulcanizare, e reteta perfecta pentru a le face cu capul deschis

@cipry88: ii va sta bine masinii tale cu jantele respective, exact modelul asta am si eu (pe iarna) tot pe aquarius.
- FiÅŸiere ataÅŸate
-

31 Mar 2013, 21:33
mihai ...am urmarit masina ta cu toate modificarile...a iesit lucrare

felicitari
05 Apr 2013, 17:12
Azi am fost la turbojack care mi-a schimbat la masina saibele dw foc de la injectoaresi a curatat EGR-ul si teava aceeacu cot de la egr in admisie.
am vazut ca si strainii isi cam bat joc de masini si anume la injectorul dinspre volanta a fost pus silicon de abia l-a scos.
Acum mi se pare ca masina este mai sprintena (poate este doar o iluzie)
A si eram sa uit daca tot a fost desfacut capacul la admisie a curatat si senzorul de la axele cu came
Am facut si ceva poze dar o sa vad diseara daca am timp sa le urc pe forum.