$1 scrie:$2una ziua,
As avea o intrebare: tocmai mi-am facut o curatare chimica a injectoarelor si au fost schimbate si valvele de retur din fiecare injector.
Acum banuiesc ca ar trebui generate si rescrise acele coduri in calculatorul masinii. Faceti separat doar aceasta operatiune? Daca da, la ce pret?
Multumesc.
Stimate Domn,
Aceste coduri ar fi trebuit generate de cei care v-au reparat injectoarele. Dacă nu s-a întâmplat așa, înseamnă că nu ați apelat la un service certificat Delphi, prin urmare reparația nu este conform standardelor Delphi și nu se mai poate face nimic la injectoarele dumneavoastră, decât o reparație profesională de la zero (care va cuprinde, cum este și normal, generare de coduri C2I).
Pentru a vă descrie mai bine situația, codurile C2I se pot genera doar atunci când se schimbă valvele și duzele injectoarelor cu unele noi și originale. De asemenea, această operațiune de înlocuire a pieselor uzate se realizează cu scule și dispozitive speciale Delphi și folosind un procedeu de montaj strict, cunoscut numai de partenerii Delphi. În țară sunt foarte multe ateliere auto care pretind că știu și pot repara injectoare, dar, pentru că nu dispun de piese originale și tehnologie Delphi, reparațiile realizate de acestea nu sunt deloc cele mai potrivite pentru motorul dumneavoastră.
De aceea, singura soluție este o reparație profesională certificată Delphi. În cazul dumneavoastră, firma noastă vă pune la dispoziție astfel de servicii, la prețul de 580 RON/injector. Mai multe detalii găsiți în mesajele precedente deschise la acest topic.
Pentru o programare sau mai multe detalii, vă rugăm să ne contactați telefonic la 0765 269 021 / 0765 269 733.
Cu respect,
Echipa Endor Diesel
$1 scrie:$2una seara ENDOR DIESEL!
Am un FORD FOCUS 2002 1,8 TDCI si cred ca nu mai posed injectoarele ( DELPHI) pe care le-am avut inainte sa las masina la un service si doresc sa va intreb urmatoarele:
- dumneavoastra calculati si grosimea saibei de foc, presupunand ca acestea au fost inlocuite fara stiinta proprietarului?
- pretul injectorului cuprinde si tva?
- verificati si instalatia de combustibil - rezervor?
- este mai corect sa fiu cu masina la dumneavoastra ?
- inlocuiti filtru motorina?
- asigurati demontare, inlocuire injectoare si montare.....probe functionale pe motor?
- eliberati factura si certificat de garantie la finalul lucrarii?
Cu speranta ca nu v-am deranjat cu aceste intrebari , va multumesc anticipat pentru raspuns pentru ca doresc sa vin la dumneavoastra tocmai din Bucuresti pentru ca sunteti singurul care m-ati convins de calitatea interventiei pe care o faceti.
Mai mentionez faptul ca sunteti singurul din reteaua delphi service center - diesel care stie cum sa isi atraga clientii....cel putin pe mine m-ati convins.
Stimate Domn,
Ne bucurăm că prin anunțurile noastre reușim nu numai să ne promovăm serviciile, dar să contribuim și la informarea clienților privind importanța unei reparații profesionale pentru injectoarele Delphi.
Referitor la întrebările dumneavoastră, vă răspundem punctual:
- Șaiba este specială pentru fiecare tip de injector și este schimbată de noi cu una nouă.
- Prețurile includ TVA.
- Verificăm dacă în instalație este șpan, dar, dacă va fi cazul pentru o curățare a rezervorului și instalației noi nu vă putem ajuta. Avem service-uri partenere la care vă putem direcționa pentru o astfel de operație.
- Recomandăm să veniți cu mașina la noi, dar trebuie să vă programați telefonic la 0765 269 021. Vă putem ajuta pe loc, în aceeași zi, toată operațiunea durând 3-4 ore.
- Înlocuirea filtrului de motorină este obligatorie atunci când se repară injectoarele. În felul acesta putem fi siguri că aveți montat un filtru original Delphi, iar certificatul de garanție poate fi valabil.
- Toate serviciile (demonatare, reparație, remontare, teste, diagnoză) sunt incluse în preț dacă se repară cel puțin un injector.
- Eliberăm factură și certificat de garanție.
La fața locului, când vom vedea și asculta motorul, ne vom putea da seama și dacă aveți alte probleme la motor. În scris sau la telefon este foarte greu chiar și pentru specialiștii noștri care au multă experiență în domeniu.
Dacă vă hotărâți să apelați la serviciile noastre, vă rugăm să ne contactați telefonic pentru o programare la 0765 269 021 sau 0765 269 733.
Cu respect,
Echipa Endor Diesel
http://www.endordiesel.ro