Dealerii Ford din Romania
CSD - dealer & service Ford
Cum stau cu service-ul, cum se comporta la achizitionarea masinii, la reparatiile in garantie
Moderatori: DGAlexandru, verga_Cip
de razvan1975 » 04 Oct 2007, 16:42
Nu Ross, din fericire sau din pacate, eu lucrez in domeniul consultantei si identific zi de zi probleme si disfunctionalitati in sistemele de management exact cum sunt cele care apar pe la voi, ceea ce am facut eu, mai sus a fost sa va arat cateva bube in sistemul vostru, bube care te asigur ca pot fi rezolvate. Totul tine de vointa si deschiderea celor din top management. Ia gandestete tu cam ce s-ar intampla daca eu am discutat cu unul din clientii mei ca voi face controlul intern la el in 80 de ore pe 2000 euroi si ma duc la sfarsit si ii spun: "Fratioare daca vrei sa primesti raportul de control si recomandarile va trebui sa mai imi dai cateva sute de euroi ca datorita plimbarilor de la un punct de lucru la altul eu am consumat cu 20 de litrii mai multa motorina datorita traficului si am pierdut inca 10 ore in plus pe drum ca sa pot sa acopar toate punctele tale de lucru si sa fac o treaba de calitate."
Pai clientul ala, in cazul extrem in care mi-ar plati banii, nu ar mai lucra cu mine nici daca as fi singurul de pe planeta care face control si audit intern.
Exact la fel e si in cazul asta, clientul a venit la voi cu o problema si a plecat nemultumit ca nu ati fost in stare sa rezolvati problema in termenii initiali. De unde sa stie el ca voi ati folosit 3 discuri in loc de doua ca sa ii faceti treaba ca lumea daca unul care se pricepe zice ca trebuiau folosite numai doua. Sau macar sa fie avertizat ca o sa mai scoata din buzunar ceva in plus deoarece asiguratorul nu accepta decat x discuri si asta inseamna ca treaba nu va iesii la nivelul de calitate cel mai bun.
Cand voi veni pe 9 la revizie o sa putem sta mai mult de vorba pe acest subiect, sau poti sa ma contactezi pe PM, pe 6 nu cred ca vom avea ocazia sa stam linistiti de vorba.
Pai clientul ala, in cazul extrem in care mi-ar plati banii, nu ar mai lucra cu mine nici daca as fi singurul de pe planeta care face control si audit intern.
Exact la fel e si in cazul asta, clientul a venit la voi cu o problema si a plecat nemultumit ca nu ati fost in stare sa rezolvati problema in termenii initiali. De unde sa stie el ca voi ati folosit 3 discuri in loc de doua ca sa ii faceti treaba ca lumea daca unul care se pricepe zice ca trebuiau folosite numai doua. Sau macar sa fie avertizat ca o sa mai scoata din buzunar ceva in plus deoarece asiguratorul nu accepta decat x discuri si asta inseamna ca treaba nu va iesii la nivelul de calitate cel mai bun.
Cand voi veni pe 9 la revizie o sa putem sta mai mult de vorba pe acest subiect, sau poti sa ma contactezi pe PM, pe 6 nu cred ca vom avea ocazia sa stam linistiti de vorba.
Ford Focus 1,6 TDCi 16v - 90CP - 5 usi - Ambiente+ - Deep Navy
Bucuresti
Bucuresti
- razvan1975
- Ford Freak
de colgate » 04 Oct 2007, 22:32
Ross sa speram ca eu am fost un caz nefericit din punct de vedere al sincronizarii cu asiguratorul si a fost facut totul ca usa sa iasa cum trebuie. Si ai dreptate poti sa inchei discutia aici eu nu am vrut sa arunc cu pietre in nimeni doar sa semnalez un fapt care mi s-a parut la anormal, daca mi s-ar fi explicat ca motivul pentru care trebuie sa scot bani din buzunar tine de calitatea lucrarii as fi inteles neintelegerea. Si mai am o intrebare doar Allianz impune o suma pentru reparatii sau si alti asiguratori nu de alta dar poate e cazul sa stim cu ce asiguratori semnam pe viitor?
ffocus2 2007, Trend, 1.6 TDCI, 5 usi, Sea Grey
de ross » 08 Oct 2007, 13:24
Asa cum am anuntat si la intalnire, ( http://forum.clubford.ro/viewtopic.php?t= ... &start=220 ), incepand de azi, 08.10.2007, pentru comunitatea ClubFord se va aplica o reducere de 10% la toata factura, adica si la piese si la manopera.
Reducerea va fi valabila timp de 3 luni si se aplica numai membrilor ClubFord care au lipit pe masina autocolantul ClubFord. NU se aplica reducerea in lipsa autocolantului.
Reducerea nu este valabila in cazul in care este vorba de dauna si este implicata o companie de asigurari.
Reducerea va fi valabila timp de 3 luni si se aplica numai membrilor ClubFord care au lipit pe masina autocolantul ClubFord. NU se aplica reducerea in lipsa autocolantului.
Reducerea nu este valabila in cazul in care este vorba de dauna si este implicata o companie de asigurari.
BDT Ford
Focus MK3
Focus MK3
-
ross - Membru al Asociaţiei ClubFord
- Maşina:
:(
de SliceofLife » 08 Oct 2007, 13:42
Dupa ce am fost la intalnirea de la CSD m-am convins cu problema de la masina mea. Adica e reala. Am testat un al Ford Fiesta la schimbarea treptelor de viteza si diferenta este evidenta chiar si atunci cand a mea "merge bine". Agata prea rau in treptele 1 si R tot timpul + faza in care intra foarte greu in 1 si caraie in R.
Asa ca domnule Ross, va rog respectuos sa ma ajutati si pe mine in aceasta problema. Cand am fost la revizie a fost reglata timoneria dar fara efect. Eu tind sa cred ca buba e la ambreiaj. Toate aceste nereguli se manifesteaza zilnic dar nu cand vreau eu ci cand vrea ea.... mai ales pe un drum la ora 18 pe calea victoriei cand folosesc treapta 1 de nspe mii de ori. Mai multe detalii am scris aici: http://forum.clubford.ro/viewtopic.php?t=6729
Astept un raspuns si multumesc anticipat
Asa ca domnule Ross, va rog respectuos sa ma ajutati si pe mine in aceasta problema. Cand am fost la revizie a fost reglata timoneria dar fara efect. Eu tind sa cred ca buba e la ambreiaj. Toate aceste nereguli se manifesteaza zilnic dar nu cand vreau eu ci cand vrea ea.... mai ales pe un drum la ora 18 pe calea victoriei cand folosesc treapta 1 de nspe mii de ori. Mai multe detalii am scris aici: http://forum.clubford.ro/viewtopic.php?t=6729
Astept un raspuns si multumesc anticipat
The only way out is in!
- SliceofLife
- Gold Member
- Maşina:
de genzo » 08 Oct 2007, 13:48
Fordu focus. Da poate ca a exagerat. Cred ca a vrut sa ma sperie. Sa fi fost optimist? Poate sunt doar glumetzi. Sau poate ca habar n-avea. Sau poate ca habar n-am eu. Astept cu nerabdare ziua de maine. Daca o sa coste atat, il urc in pod (fordu) si il las acolo, de ziua independentei. A independentei omului fatza de machina. Si fatza de benzinarii. Si fatza de intreg Sistemu. Asta e, cu ce avem mergem inainte ca melcu 

- genzo
- Incepator
de SliceofLife » 09 Oct 2007, 16:37
Am vorbit..... cu colegul tau Bogdan cred. M-a trimis la concurenta
Spune ca nu aveti echipamentul necesar pt cutie de viteze...

Spune ca nu aveti echipamentul necesar pt cutie de viteze...

The only way out is in!
- SliceofLife
- Gold Member
- Maşina:
de ross » 10 Oct 2007, 01:22
si daca mai calca cineva pe la CSD si nu ma suna sa ne cunoastem macar... ma supar rau de tot... si asa cred ca or sa ma dea curand afara ca mai mult vorbesc cu voi la telefon decat muncesc... 

BDT Ford
Focus MK3
Focus MK3
-
ross - Membru al Asociaţiei ClubFord
- Maşina:
-
toxicristi - Membru al Asociaţiei ClubFord
- Maşina:
de kosmin » 10 Oct 2007, 15:37
Am fost azi la csd cu un coleg de serviciu sa isi ridice modeo-ul reparat si sa imi schimb becul de la un stop de frana(care se arsese).
Din nou ross a fost promt si m-a ajutat sa terminam treaba in timp util. Tot datorita lui, mai nou, am scapat de suportii de numere cu bdt
.
Thanks again!
PS: daca mi se permite o sugestie... cred ca ar fi util inca un om la receptie.
Din nou ross a fost promt si m-a ajutat sa terminam treaba in timp util. Tot datorita lui, mai nou, am scapat de suportii de numere cu bdt

Thanks again!
PS: daca mi se permite o sugestie... cred ca ar fi util inca un om la receptie.
FordFocus Trend 007 / 1,6 TDCi / 90CP / H-B 5 usi / Kelp Metallic
-
kosmin - Gold Member
- Maşina:
Înapoi la Dealerii Ford din Romania