de mbcmbcmbc » 17 Iul 2014, 12:54
Buna ziua, ma adresez celor care poate au intalnit aceasta problema sau au o rezolvare ptentru ea:
Problema pe care o am la masina este urmatoare:
Cand depasesc 140 km/h acul de la temperatura de pe bord imi indica o creste treptata iar daca continui sa cresc viteza merge pana la punctul de rosu.
Daca incetinesc la 120km/h revine incet si acul de temperatura in parametri , defapt daca nu depasesc 120-130 km/h nu am nici o avertizare de crestere a temperaturii.
Am fost cu tehnicianul de la service intr-un test ,eu am condus iar el era conectat cu terminalul de diagnoza .La 3900 rpm ,in viteza a 5-a,viteza de 157 km/h ,aveam 123 de grade ptr lichidul de racire,am revenit la 120 km/h si a revenit si caldura incet la 95 de grade.
La service au schimbat urmatoarele:
Termocupla de langa radiator
Au verificat radiatorul in comparatie cu unul nou si nu exista diferente ,colmatari sau orice altceva care sa influenteze fluxul de racire.
Pompa de apa schimbat a noua
Senzor de pe chiulasa schimbat.
Curea ptr pompa de servo ( la acest model poma de servo antreneaza pompa de apa)
Cuplajul dintre pompa de servo si pompa de apa este perfect.
Intrucat cei de la service nu mai au momentan solutii vin cu rugamintea de a-mi da diferite sugestii,multumesc.