Am crezut ca va fi o sambata normala, fara prea mult stres si munca ...
Ma pregateam sa plec sa lucrez niste stalpi in fibra la Corsa si am vazut "minunea": cineva care a savurat o shaorma si nu stiut unde sa arunce "cotorul" sau restul din punga, a zis sa o intinda pe lateralul masinii iar ambalajul cu resturi, le-a pus pe masina, la baza parbrizului, langa stergatoare; un maidanez nemancat, care nu are nicio vina desi l-as fi decapitat pe loc, s-a urcat cu minunatele labutze cu gheare netaiate pe una bucata capota, pentru a savura o minunatie de shaorma, sau un gunoi ...
Am inceput prin a studia defectele ...

Am mascat zona ce urma a fi corectata

A 2-a zona ...

Defectele din zona 2 nu erau asa pronuntate ca cele de mai sus, unde a avut loc festinul..

Ne pregatim cu spot pad-ul albastru de la Scholl Concepts , in combinatie cu Menzerna Power Finish.

Dupa 2 pase

Un defect de cand am luat masina.
Astept vopseaua de retus pentru a o suprima cat mai mult.

Pentru finish am folosit un spot pad galben de la Menzerna combinat cu 3M Extrafina (sau Ultrafina). Nu stiu care din ele este pentru ca nu a venit in ambalajul original.

50/50 dupa indepartarea benzii de mascare in partea de jos

50/50 in partea de sus a capotei

Final de corectie capota ...

Daca tot desfacusem orbitala, am zis sa scot si o julitura de pe bara spate

Aceeasi combinatie ca si pe capota, spot pad-ul albastru de la Scholl si Menzerna Power Finish

Nu am insistat foarte mult pentru ca venise ploaia ...

Sunt multumit de corectie!
Masina are nevoie de o revigorare completa, dar asteptam sa treaca sarbatorile de Paste.
Materiale folosite:- orbitala Shine Mate 600
- spot pad albastru Scholl Concepts
- spot pad galben Menzerna
- Menzerna Power Finish
- 3M Extrafina (sau Ultrafina) - a lucrat foarte bine
- IPA
- lavete pentru indepartarea uleiurilor de polish
- banda de mascare