Vanzare

Vand Ford Mondeo 2003 TDCI comman rail cu euro 4

Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Masini, piese, sisteme audio, totul e de vanzare.

Moderatori: KomandantuR, adicristea

Vand Ford Mondeo 2003 TDCI comman rail cu euro 4

Mesajde cojocaru27 » 17 Mar 2006, 14:00

Ford Mondeo TDCI 116 cai, motor cu distributie pe lantz,
motorul este comman rail si are normele euro 4,
Masina arata impecabil atat la interior cat si la exterior (la exterior are zgarieturi mici doar pe spoiler).la interior este impecabile si chiar am intretinut-o ca noua...nu fumez si nici nu se fumeaza in masina mea:)
Anul fabricatie este 06.2003, are 60 000 km, dar din pacate nu am carte service la ea doarece asa am cumparat-o , insa am foarte multe facturi de la dealer bdt ford unde am dus-o la verificari si super verificari....plus ca am factura de la ultima revizie cand am schimbat absolut tot ce era de schimbat la revizie (toate filtrele, ulei plus filtru si placutze de frana pe fata) in rest ce sa mai zic...am si acte de la verificarea pe computer a motorului...totul este in parametrii normali..oricum masina poate fi supusa oricarui test si cred ca este necesar chiar ca masina sa mearga la o reprezentantza ford si sa fie testata in prealabil de catre cumparator impreuna cu mine. Masina o am de 1 an si cateva luni si a fost adusa din Germania cand avea 30 000km.
Ca dotari nu ma pot lauda cu foarte multe...le are insa pe cele de bun simt..aer conditionat, geamuri electrice,scaun fata reglabil electric, radiocasetofon original, 8 aerbag-uri, ABS, ESP, cu senzori pentru temperatura exterioara, jante aliaj cu 6 spite plus jante de tabla cu capace originale ford(rezerva de iarna),
..foarte important este faptul ca are distributie pe lant...deci nu se schimba niciodata cureau de transmisie...doar cea de accesorii.
Este varianta hatckback..in 5 usi....si are un portbagaj enorm..unde mai pui ca se rabateaza si scaunele spate.
pentru orice alta informatie varog nu ezitati sa ma contactati.

Puncte slabe ar fi urmatoarele : nu am cartea service si stiu ca acum se cere la cumpararea insa pot compensa cu actele precizate mai sus si cu orice tip de verificare.

PRET 11 300 euro

ID Messanger "cojocaru27"
TEL: 0744 383 126
Ultima oară modificat de cojocaru27 pe 03 Apr 2006, 20:40, modificat 1 dată în total.
cojocaru27
Ford Freak

Mesajde cojocaru27 » 17 Mar 2006, 14:02

mai multe poze.
cojocaru27
Ford Freak

Mesajde micutu » 19 Mar 2006, 01:13

daca vrei sa vinzi jantele, sa ma anunti
micutu
Ford Freak

Mesajde BogdanF » 19 Mar 2006, 13:15

Ai avut-o expusa cumva la piata Delfinul?
FORD FOCUS 2007 1.6 TI-VCT FUN X Imagine
DACIA DUSTER 2012 1.5 dCi Imagine
BogdanF

Maşina: Focus al II-lea

Mesajde cojocaru27 » 20 Mar 2006, 16:13

Nu, din pacate nu am avut-o expusa nicaieri si nici nu am timp sa o expun....asta e si motivul pentru care am postat-o aici....daca ma puteti ajuta in sensul asta...sa-mi dati cateva idei cum as putea sa o vand dar fara sa merg prin tigania de prin Vitan sau sa imi sara samsarii pe cap...v-as fi recunoscator....

Cat despre jante, "micutz".....eu ma gandeam sa le vand sio separat caci daca dau masina cu totul oricum nu-mi mai scot banii pe jante, caci am facut comanda pentru ele si m-a costat ceva....zilele astea o sa pun poze si doar cu jantele , pentru cine e interesat, iar pretul este de 350 de euro toate 4, pretul nu este negociabil, iar daca le vand, binenteles ca pretul masinii devine negociabil..

Multumesc tuturor pentru interes si va astept cu alte informatii...
Bafta mult.
cojocaru27
Ford Freak

Mesajde mihai2206 » 21 Mar 2006, 21:34

Te intereseaza un schimb cu un Opel Vectra Caravan din 2001, 123000km, echipare Elegance, jante, climatronic, etc. + o diferenta? Multumesc.
Honda Accord 2,0 ES A/T 2006
VW Passat 1,9 TDi Comfortline 2006
mihai2206
Incepator

Mesajde Virgiliu » 22 Mar 2006, 12:27

pacat ca nu are carte de service
Ford Focus 1.8 TDCI 2003
Virgiliu
Incepator

Mesajde cojocaru27 » 22 Mar 2006, 13:59

schimb nu ma intereseaza caci intentionez sa achizitionez un nou ford (binenteles) dar nouo noutz....ma tenteaza foarte tare un focus din asta nou...poate un eventual schimb cu o masina similara si o diferentza din partea mea....multumesc oricum pentru oferta.

cat despre cartea service...da se pare ca ar fi o problema...desi nu inteleg cum vine chestia asta...am tot felul de acte de la toate verificarile si reviziile facute....si toata lumea intreaba de carte service...ba mai mult unii spun ca se poate achizitiona o astfel de carte service contra nu stiu carei sume...bla bla....nu stiu daca e adevarat si sincer nici nu ma intereseaza...ideea este ca masina dupa parerea mea trebuie verificata oricum chiar daca are carte service sau nu...oricum trebuie mers cu ea in service si vazut in ce stare se afla...apoi o masina se mai vede si pe la interior in ce stare se afla...cred ca o masina terminata o mai slefuiesti...o lacuiesti, o polishezi, ma rog ....dar la interior...un scaun tocit, un volan tocit, un schimbator zgariat, o fata de usa naspa....nu prea mai ai ce sa faci decat sa le schimbi cu altele noi si nu cred ca merita plus ca s-ar cunoaste oricum....ce vreau eu sa zic este ca cel putin eu cand cumpar o maisna...ma uit cu atentie la ea mai ales la interior sa vad cum arata, cat de bine a fost intretinuta, ce senzatie imi da cand ma sui in ea, si apoi daca totul e ok, ma duc cu ea la service la verificare....

oricum daca o sa vad ca o carte service ma va impiedica sa vand masina, probabil ca o sa o duc la bayback si o sa iau alta nou si asta este desi stiu ca o sa pierd cel putin 1000 de euro....am fost la bdt si mi-au dat pe ea 10 500 de euro...bataie de joc....dupa ce au verificat-o si paraverificat-o si mi-au dat o foaie amarata pe care scrie ceva de genu....zgariat spoiler fata stanga, zgariat spoiler spate dreapta, zgariata oglinda dreapta, si tot asa....si la sfarsit a culminat cu frana de mana tine sus.....ce era sa mai zic...am spus domne astea le vad si eu nu trebuie sa le scrieti, zgarieturile se vad, scrieti acolo daca are ceva mecanic stricat sau electric, si mi-au raspuns ca daca era ceva treceau acolo...bun dar daca e ok atunci de ce nu mi-au scris ca e ok...sa ma ajute cand o vand sa ii arat omului ca am fost la verificare odata...am dat si 700 000 lei, degeaba....ma rog

In concluzie, daca va fi interesat cineva eu zic sa ma sune sa ne intalnim sa o vada si dupa mai discutam....oricum cine e cu adevarat interesat trebuie mai intai sa o vada si apoi sa-si formeze o idee obiectiva.
Multumesc oricum tuturor pentru interes si va urez numai bine.
cojocaru27
Ford Freak

Mesajde ddexter » 22 Mar 2006, 15:04

Am vazut ce ai scris. Tatal unui prieten de-al meu si-a luat un Mondeo Combi GHIA 10.2003 TDCI 130 CP adus din Germania 76k km. L-a cumparat din Ro cu 10.900 de euro. E modelul cu stilul nou de proiectoare de ceata.
ddexter
1nsane Member

Maşina: Ford, Mondeo, 2002, TDDI 1998cm3, 85 kw, 16"

Mesajde cojocaru27 » 22 Mar 2006, 16:58

si cu toate taxele si costurile pe care le gasesti expuse pe larg si-n forum....la adus cu 10 900 aici in tara....pai l-a luat super super bine...combi e mai ieftin cei drept insa daca e ghia si mai e si modelul ala nou cu proiectoare schimbate si dupa cate stiu eu are s alt schimbator plus alte butoane pe bord....eu zic ca e prea de tot...nu stiu ce sa zic...sa-l stapaneasca sanatos si sa nu aiba probleme cu el...bafta multa.
cojocaru27
Ford Freak

Mesajde ddexter » 22 Mar 2006, 17:17

Sincer si mie mi se pare super ieftin.De aratat arata super si are o tona de optiuni.Insa nici eu nush c sa zic. Are carte tehnica totul e ok.Poate o fi fost busit si facut.
Eu am dat pe al meu 9000 de euro anul trecut la sf lui septembrie. e din 07.2002 TDDI 115 CP full electric proiectoare ceata, etc etc
ddexter
1nsane Member

Maşina: Ford, Mondeo, 2002, TDDI 1998cm3, 85 kw, 16"

Mesajde cojocaru27 » 22 Mar 2006, 17:19

ramane timpul sa le rezolve pe toate...sincer mi se pare foarte putin acum o sa vedem...poate unii sunt mai norocosi din fire:)
cojocaru27
Ford Freak

Mesajde cojocaru27 » 26 Mar 2006, 01:17

chiar am nevoie de orice fel de sfaturi....vi se pare prea mare pretul?
cojocaru27
Ford Freak

Mesajde Luciano » 27 Mar 2006, 01:28

Pretul nu e prea mare ptr o masina buna; poate ai noroc de vre-o cunostinta care vrea o masina buna.
Problema este ca se aduc de dincolo masini cu KM multi, busite - care in Ro se repara, se ajusteaza KM, se coase tapiteria la airbag-uri si ajung sa se vinda in Ro la preturi mici, desigur au carti de service aranjate...

Si eu am mers personal in Germania sa-mi iau masina de la un dealer Ford.
Cind am ajuns cu ea in Ro si si am tras linie am ajuns peste 11.000 Euro.
Am citiva amici care se ocupa cu masini si de la ei stiu o gramada de povesti, s-au uitat la masina mea, au inspectat-o si au aprobat-o - afara si inauntru era ca noua, nefumatori, 55.000 km, 2 ani, mai avea garantie Ford inca 1 an - apoi mi-au spus ca nu am nici o sansa sa o vind aici daca as vrea la pretul la care mi-a ajuns, deoarece in Ro se cauta masini cu multe dotari - Ghia - si km "standard ajustat" in Ro ~60.000-80.000 la pret < 9.500 Euro.
Carti de service fac ei rost cum vor...
ex: Ford Mondeo MK2 & MK3
Luciano
Incepator

Maşina: 1.6 HDI

Mesajde cojocaru27 » 27 Mar 2006, 12:45

din pacate asta este adevarul....stiu si eu....acum mai bine de 1 an am dat pe aceasta masina 12 000 de euro cu totul si apoi in tara am mai dat 500 de euro pe jante de aliaj....nici nu sper sa-mi mai recuperez banii dar nici nu vreau sa o dau pe gratis..la fel ca una aranjata.....sincer mai bine o pastrez pentru mine...si tocmai pentru ca stiu situatia cu astfel de masini, nu vreau sa ma duc in Vitan, imi e scarba de toti samsarii aia care fac lucruri din astea si de tot ce inseamna targul ala....oricum eu cred ca o maisna aranjata se vede imediat daca stii sa te uiti cu atentie...e imposibil sa o aranjeze ca noua...o fac doar de fatada dar sunt sigur ca la un eventual control la reprezentantza ford, atentie nu in vitan unde se manaresc controalele alea, se poate vedea imediat daca o maisna a fost lovita si cat de rau a fost......cam asta e parerea mea.

Apropo de cunostinte care for mondeo...unchiul meu tocmai a vrut unul si a zis sa-si ia nou noutz, a zis sa prinda oferta speciala...vreau sa spun ca a luat unul cam ca al meu...aceleasi dotari doar ca el alre bordul putin schimbat (doar butoanele sunt schimbate si capatul schimbatorului) in rest e identica....si l-a costat cu totul 22 de mii de euro....asta da oferta speciala....marketingul asta ne omoara....oricum cred ca masinile pentru romania au o problema sincer....m-am uitat de curiozitate sa vad daca torpedeo-ul este identic ....si era...insa can am vrut sa-l inchid la loc nu prea se mai potrivea...si mi-a zis unchimiu sa trag putin in afara si apoi sa inchid....nu mi-a venit sa cred..eu nu am avut niciodata o problema ca asta....dar se poate sa fie totusi un mic reglaj...sper.
cojocaru27
Ford Freak

Mesajde cojocaru27 » 03 Mai 2006, 17:57

Am fost retinut si nu am mai scris pe forum....m-a incurcat un nene care a vrut sa cumpere masina...m-a plimbat pe la service sa o verifice ...a vazut ca e buna masina....a incercat marea cu sare si mi-a oferit un pret foarte mic avand in vedere ca o cumpara printr-o firma de leasing si ca nu vrea sa plateasca dobanda prea mult...nici nu am stat la discutii...apoi a revenit mi-a zis ca accepta pretul meu...adica 10 800 euro.....si ma tot plimbat ca a mers la o firma de leasing si a depus dosarul...a trecut pastele si 1 mai si intr-un final m-a anuntat ca nu i-a fost acceptat dosarul la firma de leasing....asa ca oferta este inca valabila.....

Noul pret este de 10 800 euro....fara alte negocieri...si cu orice proba, la orice service de bun simt..

Multumesc celor care au postat la acest anunt.
Numai bine.
cojocaru27
Ford Freak

Mesajde ffocus » 04 Mai 2006, 12:07

de ce nu faci un buy-back la bdt pentru un focus nou?...mie personal inainte sa fac masina varza mi-au oferit un pret bun pe focus...7.800 tva inclus
Magnum Grey 2006 Mondeo TDCI / 115cp
225x40x18" / -30 mm Eibach
ffocus
Member

Maşina: 2006 Ford Mondeo 2.0 TDCI 115cp
VIN: WFO4XXGBB45E13841

Mesajde cojocaru27 » 04 Mai 2006, 12:43

sincer sa fiu mie mi-au oferit 10 500 de euro...am fost la bdt ala de pe linia lui 40...cred ca am vb cu un tip Dl. Piele ii ziceau pe acolo...el mi-a transmis pretul telefonic....pretul l-as fi acceptat din simplu motiv ca nu trebuia sa am batai de cap cu radierea masinii, inmatriculare...acte ...timp pierdut...chiar conteaza pentru mine....singura problema care m-a dezamagit este oferta pe care mi-au facut-o.....eu inteleg ca masina mea este second....dar este totusi un mondeo....ei mi-au facut o oferta cu un focus care desi este nou...deci no comment.....dar totusi e o clasa inferioara...si mi-au cerut pe un focus varianta sport cu aproape tot pe el....cam 18 000 cu toate taxele...in condtiile in care la dotari nu avea totusi...clima...cica nu se poate decat pe ghia...si mai rau avea tamburi pe spate...acum ma intreb asa singur .....sa dai 18 000 plus comisioanele lor si ce o mai fi...caci alea le calculeaza ei la sfarsit .....pe o masina cu tamburi pe spate in 2006....care se mai vrea si cu pretentii...chiar nu inteleg...plus ca daca puneam si clima tre sa iau ghia , adica 20 000....nu prea mi-a convenit sincer.
cojocaru27
Ford Freak

Mesajde cojocaru27 » 04 Mai 2006, 12:50

Ffocus....ai avut cumva si optiunea sa iei banii..adica eu stiu ca bay-back insemna maisna ta ca avans pentru una nou...exista si sitem de dat masina si sa-ti dea banii pe ea?
desi nu prea cred dar am zis sa intreb....just so.

si as mai zice ceva dar stiu ca o sa-mi sariti in cap ...insa trebuie sa zic ca sunt cam dezamagit de ford....au vazut ca tine cu fiabilitatea si s-au impus cu niste preturi de te lasa rece....cred ca au gresit putin politica...
Va dau exemplu concret ....renaul megane sedane....stiu ca e frantuzeasca si stiu ca nu se compara la tinuta de drum...dar are toate dotarile posibile la un motor diesel cu 100 de cai si costa 16 000 cu toate taxele....inclusiv piele.....
Pune pe mondeo nou toate optiunile astea si fara 25 000 nu o iei...cred totusi ca diferenta nu se justifica...mai ales in conditiile in care cel putinla interior megane...a facut un pas imens la finisaje...arata foarte bine....
Astept si parerile voastre insa sincer cred ca o sa ma interesez si de un bay-back la renault...daca au asa ceva...

Stiu ca nu o sa fiu in asentimentul vostru insa ganditiva ca si eu am ford si sunt legat de brandul asta ...car enu m-a dezamagit pana acum prin singura masina pe care o am de la ei....insa cu politica asta de preturi nu stiu ce sa zic
cojocaru27
Ford Freak

Mesajde cojocaru27 » 17 Mai 2006, 13:44

10700 URGENT
cojocaru27
Ford Freak

gresesti?

Mesajde Virgiliu » 17 Mai 2006, 17:25

Citind tot ce s-a scris aici, dupa parerea mea ar trebui sa-ti spuna cineva ca gresesti!
Eu sustin ca:
- o masina adusa de tine din Germania nu merita sa o vinzi dupa un an sau doi decat daca-i descoperi un defect
- trebuie sa fii constient ca la revanzare vei pierde destul de mult, deoarece concurenta joaca cu metode necinstite (aduc masini mai ieftine, le dau km inapoi si le vand mai ieftin decat iti permiti tu)
Dar cele mai mari erori pe care cred ca le faci sunt:
- desi ai o masina foarte buna ti s-a pus pata sa o vinzi si chiar vrei sa iesi din clubul nostru
- ai ajuns la ideea ca Renault face masini comparabile cu Ford

Te rog sa nu te superi pe mine, dar ca sa ma contrazici ar trebui sa-ti faci o lista de argumente (nu trebuie sa mi le spui mie - dar un astfel de exercitiu ajuta in sistematizarea ideilor) care sa sustina aceste ultime doua puncte, mai ales pe ultimul cel cu Renault-ul
Ford Focus 1.8 TDCI 2003
Virgiliu
Incepator

Mesajde mihalcea » 17 Mai 2006, 17:50

hmmmm, la partea cu finisajele din megane am maaaaari reţineri...
2008 Focus / 1.8 TDCi / 115CP / Sea Grey
mihalcea
Ford Junior

Maşina: 2008 Focus / 1.8 TDCi / 115CP

Mesajde cojocaru27 » 17 Mai 2006, 18:33

De vandut din pacate o vand pentru ca am un motiv foarte puternic....nu credeam ca e relevant insa ma vad nevoit sa il fac public....cand eu am luat masina asta...parinti mei mergeau cu o amarata de dacie...ca sa poata sa-mi faca mie pe plac, au facut un imprumut la banca ....astfel ca acum , cand mama trebuie sa cumpere un spatiu comercial pe care il are inchiriat de la stat, nu poate sa dea avansul caci nu are de unde lua banii, imprumut nu mai poate face caci are deja unul....
Acum eu sunt angajat la o firma destul de mare si deja imi pot permite sa-mi platesc o rata la o eventuala masina noua.....astfel ca m-am gandit asa....vand masina mea....platesc un avans pentru una noua...imi platesc singur ratele...si ii dau diferentza de bani mamei sa isi poata face treaba.....sper ca acum m-am facut inteles.
Si stiu ca am atins o rana deschisa cand am pomenit de renault....insa trebuie sa recunoastem ca au o oferta mai mult decat buna...asta se vede si din vanzarile la facelift-ul din promotie...Stiu ca un megane nu se poate compara niciodata cu un mondeo....dar in situatia mea cred ca este mai mult decat multumitor....era oricum o parere subiectiva...

Sper sa-mi acordati acum circumstante atenuante si imi prezint scuzele celor pe care i-am jignit atunci cand am comparat ford-ul cu renault-ul.
Multumesc.
cojocaru27
Ford Freak

Mesajde OctavianC » 18 Mai 2006, 01:13

nu poti compara ford cu renault....dar il poti compara cu peugeot si citroen....ama vut un 307, in afara de motorul ami puturos si a stabilitatii, mi-a palcut mult mai mult.....poate dc a fost prima masina care am avut-o :D. Dar in comparatie cu nemtestile ford cu durere in suflet e sub toate...vw, opel. Opel in ultimii ani a urcat f puternic avand masini mult mia fiabile. Lasa de dorit plasticul din interior dar in rest.......mai ales capitolul fiabilitate.
Volvo S60 2.4 D5 Gold

DEAD Ford Focus TDCI 2001
OctavianC
1nsane Member

Mesajde inu » 18 Mai 2006, 01:20

eu am inteles ca tu ai avut probleme cu masina ... dar iti recomand sa-ti iei un opel..si mai vorbim !
Focus C-max 2004, 1.6 TDCI 110 CP - Ghia
Focus Hatchback 2002, 1,8 TDCi 115 CP - Trend
inu
Gold Member

Maşina: Focus C-max 1,6 TDCi 110 CP - Ghia

Mesajde little_bear » 18 Mai 2006, 03:15

Iti recomand AAA Auto!Anul trecut mi-au dat 7700 e pe un Nissan Almera din 2002(aproape full ) .Iar in Autovit,nu imi dadea nimeni mai mult de 7000 e :icon_biggrin:
Focus Saloon Ghia 1.8 16v
little_bear
Ford Freak

Mesajde Mihai L » 18 Mai 2006, 11:19

Just for info:
Ca sa ma hotarasc pentru noua masina am comparat FF2 model Wagon, 1.6/109 CP cu noul Opel Astra model Caravan, 1.7. Mentionez ca nu am mers inainte de acest drive test cu niciuna dintre masini si nici nu aveam cunostinte care sa aiba asa ceva, deci au fost primele impresii la ambele masini.
In afara de design-ul exterior al noului Opel care mi-a placut, in rest parerea mea este ca sunt diferente mari (in favoarea Ford). Stabilitatea in viraje si sprinturile sunt incomparabile (in curbe cu Opel ma simteam aproape ca si cu Matizul, din pacate...). Pot spune ca am fost dezamagit de comportarea Opel, astfel ca am ales in final Focus.
Despre fiabilitate in schimb, va trebui sa astept ca timpul sa decida...
Mihai L

Maşina: Ford Focus Wagon Trend CL 2006, 1.6l/109CP, Sea Grey

Mesajde cojocaru27 » 18 Mai 2006, 13:56

cred ca nu sunt destul de explicit...problema mea nu era care din masini este mai buna...ci ca la banii care imi vor ramane, nu prea multi, probabil nu-mi voi permite o rata prea mare astfel ca o masina care sa depaseasca un buget de 15 000 de euro, va depasi puterea mea de cumparare....daca voi puteti sa-mi configurati o masina care sa aiba dotarile renaultului megane privilage, sa fie diesel si minim 100 de cai, v-as fi recunoascator.
Sincer eu nu am gasit nimic mai bun care sa fie din clasa compacta si peste....nu vreau chiar ford fiesta, desi si-a luat prietena mea un ghia in 13 200 de euro si merge foarte bine...totusi la 13 200 de euro nu are geamuri elecrice pe spate , nu are clima, nu are multe din ce vreau eu.
Cam despre asta e vb......renaultul asta mi-a placut pentru ca ma costa cu tot cu taxe 15 500 de euro si fiind un model privilage...avea clima, piele bej, tempomat(cruise control), full electric, locuri speciale de depozitare, comp de bord marit, pachet drumuri grele cu amortizoare intarite si scut metalic sub masina, culorile la interior sunt albe-albastrite(iluminatul)....si multe altele....si este si un motor de 1,5 dci de 100 cai...despre care am auzit lucruri bune....si tin sa mentionez ca este si facelift....deci probabil au mai remediat din probleme...credeti-ma ca nu mi-a fost usor sa ajung la concluzia asta si am citit mult pe net despre oferta asta....
REPET nu am fost niciodata dezamagit de fordul meu si un asta e motivul pentru care am zis ca as renunta la el pentru un megane.....
Oricum multumesc tuturor pentru mesaje si va rog sa cititi cu atentie si sa incercati sa fiti obiectivi....este o oferta foarte buna...that's all....
Astept in continuare alte configuratii ale voastre, cu aceleasi dotari si la un pret asemanator.
Multumesc.
cojocaru27
Ford Freak

Mesajde cojocaru27 » 29 Mai 2006, 17:09

10 500 de euro....chiar nimeni nu vrea mondeo?
cojocaru27
Ford Freak

Mesajde the1 » 27 Iun 2006, 19:35

Mai e valabil anuntul?
the1
Ford Freak

Următorul

Înapoi la Vanzare