Vand Ford Mondeo 2003 TDCI comman rail cu euro 4
motorul este comman rail si are normele euro 4,
Masina arata impecabil atat la interior cat si la exterior (la exterior are zgarieturi mici doar pe spoiler).la interior este impecabile si chiar am intretinut-o ca noua...nu fumez si nici nu se fumeaza in masina mea:)
Anul fabricatie este 06.2003, are 60 000 km, dar din pacate nu am carte service la ea doarece asa am cumparat-o , insa am foarte multe facturi de la dealer bdt ford unde am dus-o la verificari si super verificari....plus ca am factura de la ultima revizie cand am schimbat absolut tot ce era de schimbat la revizie (toate filtrele, ulei plus filtru si placutze de frana pe fata) in rest ce sa mai zic...am si acte de la verificarea pe computer a motorului...totul este in parametrii normali..oricum masina poate fi supusa oricarui test si cred ca este necesar chiar ca masina sa mearga la o reprezentantza ford si sa fie testata in prealabil de catre cumparator impreuna cu mine. Masina o am de 1 an si cateva luni si a fost adusa din Germania cand avea 30 000km.
Ca dotari nu ma pot lauda cu foarte multe...le are insa pe cele de bun simt..aer conditionat, geamuri electrice,scaun fata reglabil electric, radiocasetofon original, 8 aerbag-uri, ABS, ESP, cu senzori pentru temperatura exterioara, jante aliaj cu 6 spite plus jante de tabla cu capace originale ford(rezerva de iarna),
..foarte important este faptul ca are distributie pe lant...deci nu se schimba niciodata cureau de transmisie...doar cea de accesorii.
Este varianta hatckback..in 5 usi....si are un portbagaj enorm..unde mai pui ca se rabateaza si scaunele spate.
pentru orice alta informatie varog nu ezitati sa ma contactati.
Puncte slabe ar fi urmatoarele : nu am cartea service si stiu ca acum se cere la cumpararea insa pot compensa cu actele precizate mai sus si cu orice tip de verificare.
PRET 11 300 euro
ID Messanger "cojocaru27"
TEL: 0744 383 126
- cojocaru27
- Ford Freak