Salutare, Am revenit !
Ieri dimineata am fost si am facut contractul de vanzare cumparare pentru FF din topic ! Totul s-a desfasurat fara nici o problema in privinta actelor. Contractul semnat cheile si masina luate

bani dati

!
Am fost am spalato, am alimentat apoi am fost sa o probez si so verific in detaliu. In drum am sesizat anumite probleme pe care sper sa le gasesc explicatie si rezolvare aici pe forum.
Probleme :
1. Daca ma iau dupa turometru schimb vitezele, rulez cu masina subturata, si atunci cand schimb vitezele NORMAL dupa auzul motorului se duce in turatii pana in 4000-7000.
- Ceasurile sunt de la un TDI, asa mi-a spus vanzatorul, e posibil asta sa fie cauza ?
Mai jos aveti ceasurile

- As mai dori sa stiu ce inseamna [i] Acela si becul rosu care se aprinde deasupra lui
2.Power Steering Malfunction - Aceasta eroare o primesc in bord aceasi scuza a spus vanzatorul ca este din cauza bordului schimbat de la TDI
- Cand bifez ESP-ul se dezactiveaza !

3. Vanzatorul mi-a dat bordul care a fost schimbat a zis ca sa verific km masinii, se pot verifica km fara sa desfac bordul ? adica ma refer e vreo posibilitare la reprezentanta sa verifice ?
4. Cand bag cheia in contact la pozitia II Airbagul se aprinde cateva secunde apoi se stinge totul ok pana aici ( deci probabil airbagurile sunt functionale, iar crapatura de pe bord este de la masina de la care a fost luat bordul sau este altceva, ca m-am uitat mai atent si pare ... taiat in zona aia nu plesnit ). " problema " este ca am gasit in spate un " aibag control module ". e posibil sa fie schimbat sau se poate da jos si sa apara in bord ca airbagul e functional ?
- Inca o chestie am dezactivat alarma care bipaia cand nu aveam centura pusa cu acea metoda de 9 ori bagata si scoasa, acum problema este ca nu mai pot sa o activez la loc. ori nu fac procedura corect ori nu stiu de ce nu se mai activeaza. Poate cineva sa-mi mai explice odata pasii pentru activare si dezactivare ?
Mai jos aveti modulul airbag gasit si crapatura de pe bord.

5. Inchiderea centralizata nu functioneaza in parametri normali. Imi apara in bord ca usa soferului ramane deschisa si din cauza asta banuiesc ca nu functioneaza corect, adica cand incerc sa o deschid se deschid doar usile din spate si se inchid doar acelea iar cele din fata raman inchise iar portbagajul nu se inchide, si inchiderea centralizata nu merge din cheie decat sa inchid si sa deschid usa de la sofer.
Inca o chestie, la deschiderea geamurilor, se deschid in drepte , oricat as tine apasat de buton, sa zicem ca sunt vreo 6-7 trepte pana sa deschid geamul de tot ? asta pe fata, ca pe spate merge ok

6. De cat trebuie sa fie bateria de FF mk2 ? Eu am gasit pe ea asa ceva? e normal ?

Cam astea sunt problemele care le-am semnalat momentan, daca mai apar si altele o sa le postez.
Sper sa reusesc sa gasesc o rezolvare aici.
PS : Marti sunt programat la RAR deja

.