ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

Re: Cafeneaua suparatilor

28 Sep 2013, 13:19

$1 scrie:$2...M-a sunat tata sa-mi spuna ca a fost lovita in cap.....

Nu de supara, nu mi-e limpede, tatal tau a vazut gestul sau asa ati dedus voi? Nu vad de ce ar ataca cineva un catel care sta inofensiv. Poate o fi fost un accident, nu ai de unde sa stii. Acum, o fi scandal cu cateii, dar nu toti sunt automat bestii care ataca animalele. La blocurile de la mine din zona sunt niste caini care sar la orice masina care trece pe acolo. Unul dintre ei e atat de cretin ca nu are pic de spirit de autoconservare. Prima oara cand am trecut prin zona a intrat efectiv in lateralul masinii mele, nu mi-a venit sa cred. Acum l-am invatat si am eu grija sa-l feresc, dar pana la acest catel n-am patit niciodata asa ceva.

28 Sep 2013, 15:26

$1 scrie:$2.. nu se da la oameni.Excludem biciclistii si carutele(orice caine are ceva cu ele).
Gresit. Nu orice câine, doar acei maidanezi cărora le-a fost inoculat de către oameni iresponsabili sentimentul de proprietate asupra unei bucăti de stradă/trotuar.

$1 scrie:$2unt persoane care vin special pentru ea sa ii dea de mancare.
Exact despre acești iresponsabili este vorba! Maidanezii nu se hrănesc în spații publice! Vor simți nevoia să apere acel loc, și astfel devin violenți...

$1 scrie:$2e om ar face rau unui animal care nu a gresit cu nimic?
În lipsa unor informații concrete, nu putem presupune că a fost lovit intenționat, nu-i așa? Iar dacă a fost lovit de un biciclist la care sărise să-l muște, îl putem condamna pentru asta?

$1 scrie:$2untem o tara civilizata chipurile care luam niste decizii de toata splendoarea.
Avem momentele noastre de ”splendoare în iarbă”, dar de această dată am adoptat o lege cât se poate de civilizată, similară cu cele din Franța, Anglia, SUA, etc.

Caz concret: presupunem - prin absurd, si de nedorit - că vin hingherii și îți iau cățelul ăsta la care ții atât de mult. Ai două săptămâni la dispoziție să mergi și să-l revendici.
Ce vrei mai civilizat decât atât?

28 Sep 2013, 19:33

Ba poti sa presupui ca a fost lovit intentionat. De cand cu povestea asta au aparut peste noapte o gramada de "voluntari" care au luat legea in propriile maini si cred ca fac ceva pentru societate. ZIlele trecute am vazut cu ochii mei un caine care statea linistit pe trotuar si cineva care era in trecere l-a lovit cu piciorul in burta. Un altul comenta la adresa altui caine ca "unul ca asta a omorat copilul ala", si-o sa aiba el grija sa dispara de acolo. Si saptamana trecuta mi-a strigat un cretin de la fereastra unui bloc ca "imi vine sa te strang de gat cand te vad cu cainele ala", in timp ce-mi plimbam cainele. Pentru ca e un maidanez? Care e problema? Chiar l-am invitat sa-si puna gandurile-n practica, abia astept sa iau la incins un idiot din asta.

28 Sep 2013, 21:54

$1 scrie:$2eri am aflat ceva care m-a cam suparat.La munca am o catelusa.E cuminte, jucausa, nu se da la oameni.Excludem biciclistii si carutele(orice caine are ceva cu ele).M-a sunat tata sa-mi spuna ca a fost lovita in cap..Exista riscul de a isi pierde un ochi.Niste vecini binevoitori au dus-o la un cabinet veterinar etc etc.Acum astept sa vad ce se poate face.Maine as vrea sa ii fac un tarc in curtea interioara.Ea de obicei sta fie sub masina mea, fie jos in gratar.Ce om ar face rau unui animal care nu a gresit cu nimic?Sunt persoane care vin special pentru ea sa ii dea de mancare.Ea mereu se bucura.Astazi cand am vazut-o...Mi s-a rupt sufletul in mine...Abia mai vede cu ochiul stang...Nu se mai bucura...Sta doar...Acum explicati-mi voi.Merita aceste fiinte soarta asta?Merita toti cainii ucisi pentru niste uscaciuni?Daca un om omoara alt om, de ce nu eutanasiem toti oamenii?Ca tot mergem pe princpiul ochi pentru ochi.Suntem o tara civilizata chipurile care luam niste decizii de toata splendoarea..Eutanasierea e cel mai usor mod de a scapa de ei.Dar cel mai imoral.Pe cand sterilizarea si punerea spre adoptie e mai costisitor si de mai lunga durata.De acord cu eutanasierea celor batrani si agresivi...Dar nu toti.Iar acum astept sa ma duc la un centru pentru caini voluntar pentru a ridica tarcuri si a da de mancare si ce mai este nevoie.Macar atat pot face pentru ei.Am caine acasa si mereu ii spun ca e un norocos...Altii nu viseaza sa manance ce mananca el, sa stea toata ziua sa doarma...

Pai oamenii care s-au saturat sa vada caini pe strada, eu unul sunt satul de ei, si ma gandesc la parintii copilului omorat. Acesti asa spusi iubitori de animale trebuie sa inteleaga ca sunt doar doua optiuni fie cainele este tinut pe proprietatea lor privata si raspund de el, fie este eutanasiat, aici identificam doua categori, una profesionala cu anestezie sia alta home made de catre cei care s-au saturat, cu parul, antigel sau fiecare ce gaseste furadan, baterie de ceas etc. Consider ca animalul adoptata in termenul de 2 saptamani trebuie cipat si castrat pe banii iubitorului, acesta raspunzand penal de animalul respectiv.
Si apropo si eu repet fiicei mele in fiecare dimineata ca este norocoasa ca tata are masina si nu ne manaca cainii iubitorilor de animale pe drum pana la gradi ;)

28 Sep 2013, 23:36

$1 scrie:$2a poti sa presupui ca a fost lovit intentionat.

Ba nu poți. Presupunerile merg până la un punct. Dincolo de acel punct, avem nevoie de certitudini.

Individul care a strigat la tine era un cretin. Asta e o certitudine.

Dar tu strângi rahatul pe care-l face cățelul, când îl plimbi? Poate da. E doar o presupunere, în dorința disperată de a crede că nu ești unul dintre nesimțiții care mă fac să spăl rahatul de câine, săptămânal, de pe încălțămintea copiilor. Iar asta este, din nou, o certitudine...

29 Sep 2013, 08:39

Da, il strang. Cu toate ca patrupedul meu se plimba prin padure, in marea majoritate a timpului. Dar acolo se joaca si copiii mei..

Nu am nimic cu legea, e lege si trebuie respectata indiferent cum ni se pare. Sunt suparat pe justitiarii aparuti peste noapte. Atat !

29 Sep 2013, 13:43

Tocmai asta spun si eu, deci nu este vina justitiarilor, sunt oameni care au ajuns la limita rabdarii, asa cum nu este vina cainilor ca sunt pe strada insa de 20 ani, asociatiile de protectia animalelor fura banii pentru caini, primariile se fac ca nu-i vad si intre timp astia se salbaticesc ca oricare animal si incep sa atace.
Daca acum, 5 ani sau 10 ani se strangeau frumos cainii, se eutanasiau aia bolnavi, restul se castrau, si mai ales se obliga stapanii sa castreze cainii din curti si sa-i cipeze ca sa nu mai arunce puii pe strada, atunci poate nu ajungeam aici. Acum insa este tarziu, din cauza asta sustin legea actuala fiindca stiu ca daca nu se va aplica, cainii o sa aiba parte de o soarta mult mai rea decat eutanasia.

29 Sep 2013, 21:01

Da ! Tocmai am auzit la radio Brasov o noua propunere: nu stiu care consilier idiot a venit cu ideea ca in loc de castrare sau eutanasiere sa se angajeze cativa medici dentisti pentru a scoate dintii cainilor. Si astfel vede el ca s-ar rezolva problema.

Serios ?! Nu-mi vine sa cred !!!

29 Sep 2013, 21:49

apoi acelasi senator o sa aiba in plan sa-i hraneasca cu paiul :))

30 Sep 2013, 15:30

De ce se alege mereu metoda cea mai usoara?E mai usor sa omori decat sa sterilizezi, corect?De ce mereu noi ca oameni, alegem cea mai usoara metoda care nu este cea mai morala?Este o problema si sunt constient si de acord cu asta.Dar orice problema are minim 2 rezolvari.Nu una cum vad iubitii nostri conducatori.Si stiu cum este catelusa pentru ca de aproape 2 ani o cresc zi de zi.Si acum nu mi se pare normal ca ea sa isi piarda ochiul din cauza unor jeguri de oameni.Alerg cu un prieten veterinar sa ii faca antibiotice..Nu e usor...dar nu am de ales.Spre deosebire de altii care se dau iubitori de animale, eu ma cam implic.Si zic de astia de la televizor care se dau loviti...

30 Sep 2013, 16:49

Daca te implicai o duceai acasa, asta inteleg eu prin implicare si nu o bucata de paine aruncata la un caine de pe strada sau de la serviciu si apoi el e liber

30 Sep 2013, 16:59

Acasa am deja unul.Si spatiul limitat.Aici unde am barul e cam tot spatiul al nostru si sta acolo.Dar de maine o bag intr-un depozit sa stea acolo.

30 Sep 2013, 20:02

Un tarc intr-un colt si atunci este ferita de accidente si de rau voitori

01 Oct 2013, 17:10

Asta voi face in momentul in care isi revine si vremea asta...

13 Oct 2013, 13:40

$1 scrie:$2e ce se alege mereu metoda cea mai usoara?E mai usor sa omori decat sa sterilizezi, corect?De ce mereu noi ca oameni, alegem cea mai usoara metoda care nu este cea mai morala?Este o problema si sunt constient si de acord cu asta.Dar orice problema are minim 2 rezolvari.Nu una cum vad iubitii nostri conducatori.Si stiu cum este catelusa pentru ca de aproape 2 ani o cresc zi de zi.Si acum nu mi se pare normal ca ea sa isi piarda ochiul din cauza unor jeguri de oameni.Alerg cu un prieten veterinar sa ii faca antibiotice..Nu e usor...dar nu am de ales.Spre deosebire de altii care se dau iubitori de animale, eu ma cam implic.Si zic de astia de la televizor care se dau loviti...

Fiindca nu mai suportam cainii pe strada.

Ma scot din sarite persoanele care au telefon mobil dar nu au bani sa vorbeasca la el, mai rau se inflameaza foarte tare daca ai casuta vocala..... deci ma scot din sarite.
Ideea este de felul urmator, daca m-ai sunat inseamna ca daca raspundeam eu sau casuta te costa la fel, deci care este problema? nu vezi utilitatea casutei? asta pentru ca de fapt tu nu trebuia sa-ti cumperi telefon mobil, pe mikne ma intereseaza daca raman fara semnal, sau baterie sa stiu cine ma suna, pe vremea cand nu erau mobile aveam robot pentru telefonul fix, acest aparat a costat foarte multi bani si avea aceeasi utilitate, totusi nu am fost injurat ca am robot. Observ ca doar in Romania oamenii sunt reticenti la casuta vocala, in alte tari chiar foste comuniste ca Romania lucrurile stau invers. In consecinta, daca ai credit de doua apeluri pe prepay, da SMS si te sun eu inapoi, sau daca a intrat casuta lasa mesajul si te sun inapoi, chiar daca umpli casuta de mesaje, tot cand vreau eu sa te sun sau sa raspund o sa ma contactezi ;) indiferent cat de urgent sau important ai impresia ca este telefonul tau.

:-L :-L :-L :-L :-L :-L

13 Oct 2013, 17:26

Sunt suparat ca nu mai pot vedea un film la cinema decat 3D. Lucru pe care nu il suport, imi lacrimeaza ochii si ies de acolo cu dureri de cap. Drept urmare am renuntat la a mai merge la cinema, si ma voi delecta de acum incolo cu versiunile piratate de pe net.

14 Oct 2013, 00:41

$1 scrie:$2Ma scot din sarite persoanele care au telefon mobil dar nu au bani sa vorbeasca la el, mai rau se inflameaza foarte tare daca ai casuta vocala..... deci ma scot din sarite.
Ideea este de felul urmator, daca m-ai sunat inseamna ca daca raspundeam eu sau casuta te costa la fel, deci care este problema? nu vezi utilitatea casutei? asta pentru ca de fapt tu nu trebuia sa-ti cumperi telefon mobil ...

Va salut domnilor,

Vreau sa incep prin a mentiona faptul ca nu doresc sa "aprind un inhrive versus bibanu " sau utilizatori de mesagerie vocala versus utilizatori impotriva mesageriei vocale,mai ales ca eu si Mihai avem o colaborare destul de buna si recunosc ca si eu cu ceva timp in urma mi-am permis sa-l intreb de ce tine mesageria activa :).

Deci,sunt suparat pe faptul ca unele persoane cu care colaborez tin mesageria activa,din urmatoarele motive:

1 -peste 50 % din populatia acestei tari ,traim la limita existentei si asta nu inseama ca trebuie sa disparem de pe harta pentru a trai numai o anumita categorie sociala,

2 -inbuibatii care detin monopolul pe aceste societati de telefonie mobila,tin mesageriile reglate in asa fel incat daca tel. suna de 2 ori,a 3 a oara deja a intrat casuta vocala si nu numai odata am patit asta ci de N ori si posesorul tel .nu poate raspunde in acest timp record decat daca se nimereste sa fie cu el in mana,fiindca la primul apel auzim ca ne suna cineva si pana scoatem tel. deja suna si a 2 a oara,

3- precum se mentioneaza mai sus,nu este acelasi lucru daca imi raspunde posesorul tel. sau intra casuta vocala si sa explicam din ce motive.
De exemplu am pe cineva programat peste o saptamana sa schimbe o anumita piesa la masina si in ziua cu pricina acesta nu se infatiseaza iar eu dupa ce vad ca a trecut o ora,il sun sa vad care este motivul dar in loc sa raspunda clientul ,raspunde mesageria.
Cu ce ma afecteaza?
-daca raspundea stiam clar daca este o simpla intarziere,pe cand asa stau degeaba dupa el in loc sa-mi vad de treburi,
-daca imi raspundea poate imi comunica faptul ca intre timp a reparat masina si nu mai are nevoie de serviciile mele si daca a reparat-o sunt convins ca in procent de 80 % nu mai ma suna el dupa ce gaseste mesajul deoarece asta este mentalitatea romanului care isi rezolva treaba si nu mai are nevoie de tine,
-daca nu imi raspunde platesc degeaba mesageria deoarece eu nu stiu ce am de facut si am platit o suma pentru un serviciu de care nu am beneficiat.

Eu am o meserie murdara si cineva acum o sa zica "dar cine dracu te-a pus sa te faci mecanic",numai ca este nevoie si de mine si de cea mai inalta functie din stat si ce ar insemna sa am mesageria activata iar in momentul in care suna tel. eu sunt obligat sa pierd un anumit timp pentru a ma sterge pe maini de ulei,etc . si mesageria intra,luand aiurea banii omului.

Pe timpurile in care inca nu se furase totul din tara asta,adica pana prin 2004 iar lumea inca mai avea locuri de munca si automat din acest motiv aveam si eu de lucru intrucat fiind platiti,aveau toti masini si veneau cu ele la reparat,iar eu avand multi clienti detineam cartele in cele 2 retele de telefonie mobila orange si connex,cu toate ca aveam posibilitatea sa-mi reincarc cartela gratuit daca tineam mesageria activa la Connex,nu am facut asta si dupa ce mi-au atras atentia cativa clienti ca le iau banii degeaba,intrucat mesageria era activata fara sa te intrebe nimeni,am sunat la unul din operatorii de serviciu si dupa ce mi-am impus punctul de vedere, ca nu este in regula sa nu fim intrebati daca vrem sau nu vrem activarea casutei vocale,acesta mi-a dat un cod ceva cu 200 si de cate ori o activau,eu mi-o dezactivam.

Ca sa inchei subiectul deoarece sunt sigur ca v-am plictisit,intrucat majoritatea sunteti adeptii mesageriei vocale,as mai avea de spus ca eu detin un abonament Cosmote in care am 500 minute in retea si vreo 50 minute incluse in alte retele dar daca sun intr-o alta retea decat a mea si raspunde casuta vocala,nu mi se scad minutele nationale ci apar cu costuri suplimentare,deci pica ideea cu "si de raspunde si de nu raspunde platesti tot atat" .

Deci sunt suparat din cauza ca unii si-au luat tel. de dragul de a lasa interlocutorul ca sa dialogheze cu " robotii " chiar in conditiile in care sunt disponibili si apropo,eu cand ma odihnesc sau am ceva probleme in care nu pot raspunde,il las pe silentios iar cand sunt disponibil le dau bip la toti care m-au sunat si care au nevoie de mine ma suna din nou,deoarece majoritatea care ma apeleaza sunt diferiti colegi de forum din toate zonele tarii care au diferite probleme si vor sugestii de reparatii si nu vad de ce as plati eu convorbiri din care profitul meu este " zero".
Rog sa fiu tratat cu indiferenta si sa nu mi se raspunda interventiei mele deoarece a fost doar un punct de vedere si punct,va multumesc.

In asentimentul colegului meu :

:-L :-L :-L :-L :-L :-L

L.E. Astept totusi un coleg care poate spune: "am sunat la bibanu si avea mesageria activata" .

14 Oct 2013, 09:53

nu ascult mesagerie, nu o am activa. pe tel de servici insa e, dar nu o pot dezactiva decat daca vorbeste seful la portocala .. si nu a vorbit pana acum :))

14 Oct 2013, 09:55

Si eu sunt de acord cu Bibanu ;) Indiferent de motive, e de maro sa intre casuta vocala dupa doar 4 apeluri (alooo, oranj, se aude?!) si sa poti scapa de mesagerie doar daca suni sau te duci la un dealer al aceluiasi fruct...

Cat despre necesitatea ei? Spanac. Daca cel cu care vreau sa vorbesc are telefonul inchis, ii dau un SMS si il primeste cand si-l deschide. Si cu ocazia asta aflu si eu ca l-a primit si l-a vazut ;) Sunt enorm de multi care au megeria vocala by default si habar nu au ca o au sau habar nu au sa o foloseasca!

14 Oct 2013, 09:57

@bibanu: bine spus, însă aş dori să fac o corectare: nu există meserii murdare. Există doar oameni murdari care practică diverse meserii, pângărindu-le. Un mecanic plin de ulei ars din cap până în picioare e cât se poate de curat, dacă îşi face meseria aşa cum trebuie. Nu am niciun resentiment să dau mâna cu el, după ce mi-a rezolvat problemele la maşină.
Un medic care îşi condiţionează actul medical de primirea șpăgii, acela e murdar. Ba chiar mizerabil, chiar dacă lucrează cu instrumente sterilizate.

14 Oct 2013, 16:55

^^ Corect !

Cat despre telefon.. nu pot spune ca m-a enervat ideea mesajelor in mod deosebit, dar nici prea placut n-a fost. Nu e vorba de costuri, dar folosesc telefonul foarte mult la modul ca pun o intrebare si astept un raspuns atunci, pe loc. Intra mesageria? Pentru mine nu este egal decat cu timp irosit, trebuie sa sun in alta parte. Si unde m-am lovit de mesagerie nici n-am mai sunat vreodata. Cum a spus si Gabi, sunt o gramada care au mesagerie activata by default, si nici nu stiu asta. Nici nu o folosesc. Asa ca pot presupune ca si daca am dispozitia si timpul (care pentru mine e foarte important), sa las un mesaj, nu ajunge la destinatie.

Am intalnit insa o alta metoda pe care sincer o apreciez. A sunat telefonul pana m-am plictisit, si imediat dupa ce am inchis am primit un SMS instant de genul : "nu pot raspunde momentan, va sun eu imediat ce este posibil". Nice, haa? Macar stiu ce se intampla..

14 Oct 2013, 17:18

$1 scrie:$2A sunat telefonul pana m-am plictisit, si imediat dupa ce am inchis am primit un SMS instant de genul : "nu pot raspunde momentan, va sun eu imediat ce este posibil". Nice, haa? Macar stiu ce se intampla..

Asta o poți face cu orice telefon Android de generație mai recentă. Când primești un telefon, poți alege dintr-o listă predefinită de mesaje (pe care o și poți modifica) mesajul dorit, apelul este respins și se trimite un sms cu textul ales.

Acum referitor la mesagerie, din păcate, sunt în tabăra PRO, asta și pentru că în afară se folosește destul de mult. Cel care sună poate are ceva de comunicat, ORICUM o făcea dacă persoana răspundea, deci spui ce ai de spus, dacă e interesant pentru apelat acesta va suna. Dacă nu, nu. Ce rost are să închizi, deschizi mesageria, stai să scrii un text când un mesaj vocal e fix la îndemână? Și să fim serioși, cât costă un apel astăzi, 4-8 eurocenți (pe RDS chiar 2)? Trebuie doar să alegi abonamentul potrivit ție. Despre asta mai discutăm dacă vreți, acu-s supărat că plec de la muncă :)).

14 Oct 2013, 17:49

Citeste si ce am zis eu, imi e lene sa ma citez :P

15 Oct 2013, 09:12

Mesageria vocala nu are dezavantaje, ci numai avantaje.
Varianta 1 - Telefonul suna, dar nu se raspunde la timp: in acest caz fie inchizi dupa ce telefonul a sunat a 4-a oara (asa cum impune bunul simt), fie iti asumi existenta unei mesagerii vocale unde poti lasa un mesaj.
Varianta 2 - Telefonul este inchis / fara semnal: in acest caz u poti decat sa fii multumit ca cel pe care il cauti va afla ca il cauti. In plus, ii poti spune de ce il cauti, iar el se poate documenta (daca este cazul) inainte sa te sune.

Posibil ca aceste ganduri negative impotriva mesageriei vocale sa vina si din cauza faptului ca tehnologia comunicatiilor mobile a explodat in Romania si a avut o evolutie mult mai rapida decat in afara, acolo unde lumea a mai trecut si prin perioada pagerului cand trimiteai un mesaj si asteptai sa fii contactat. Noi ne asteptam ca toata lumea sa fie la dispozitia noastra si nu admited ca fiecare poate avea prioritati plasate inaintea noastra.

Dar ceea ce mi se pare esential in acesta discutie este faptul ca trebuie sa constietizam ca telefonul celui pe care il sun este al lui, nu al meu. Il poate tine inchis, poate avea mesagerie, poate sa-si porteze numarul, poate sa-mi inchida, poate sa nu-mi raspunda, poate sa faca ce vrea el fiindca este telefonul lui. vreau sa-l sun, trebuie sa-mi asum orice nebunie de care este el in stare.

15 Oct 2013, 09:20

De ce mesagerie si nu SMS?! Garantat SMS-ul il va citi. Garantat 90% din posesorii de mesagerie habar nu au ca au mesagerie si habar nu au sa o foloseasca.

15 Oct 2013, 09:40

Fiindca te poti exprima mai clar oral decat in scris. Si "incap" mai mult de 160 de caractere.

15 Oct 2013, 09:55

Si daca mesajul vocal "nu ajunge", ce faci? Mai suni o data... Si pierzi timp...

P.S. limitarea de 160 de caractere a cazut de mult, poti sa scrii cate vrei si se trimit 1-2-3 mesaje ;)

15 Oct 2013, 10:24

Daca vrei neaparat sa gasim nod in papura la orice, te intreb de ce mai suni cand poti trimite e-mail? Deja cand imi spui de 3 mesaje mi-e mai simplu sa trimit un email la care mai atasez si doua poze si, eventual, o explicatie video.
Lucrurile stau simplu: sun -> nu raspunde -> transmit -> inchid. Mi-e mult mai usor asa decat sa astept un minut pana inteleg ca nu raspunde, iar apoi ma apuc sa scriu. Mai ales daca sunt in masina si imi e mult mai usor sa vorbesc folosind car-kit-ul decat sa incerc sa dictez 1-2-3 mesaje.

15 Oct 2013, 11:18

Nu, ideea e alta: voi incercati sa ne aratati celorlalti cum va e mai convenabil voua, si incercati sa generalizati spunand ca asta e reteta ideala. Noi, astia anti-mesagerie vocala, va aratam ca exista inca o tabara ;) Eu te inteleg pe tine, incearca sa ma intelegi si tu pe mine ;) Eu de exemplu nu prea merg cu masina si in nici un caz nu vorbesc din masina.

15 Oct 2013, 11:34

$1 scrie:$2u, ideea e alta: voi incercati sa ne aratati celorlalti cum va e mai convenabil voua

Eu aleg sa-mi configurez telefonul, abonamentul si serviciile platite de mine asa cum imi este mie bine. Sa fii deranjat de mesageria mea, e cum as fi eu deranjat de tipul telefonului tau.
Nu am impus nimanui sa foloseasca mesageria, dar de la a opta pentru a nu o folosi si pana la a fi deranjat ca o foloseste altcineva este o cale foarte lunga.

PS: eu am mesageria dezactivata, asa ca vezi cum faci impartirea cu taberele alea (noi, voi, ei, altii etc).
Răspunde