$1 scrie:$2Ma scot din sarite persoanele care au telefon mobil dar nu au bani sa vorbeasca la el, mai rau se inflameaza foarte tare daca ai casuta vocala..... deci ma scot din sarite.
Ideea este de felul urmator, daca m-ai sunat inseamna ca daca raspundeam eu sau casuta te costa la fel, deci care este problema? nu vezi utilitatea casutei? asta pentru ca de fapt tu nu trebuia sa-ti cumperi telefon mobil ...
Va salut domnilor,
Vreau sa incep prin a mentiona faptul ca nu doresc sa "aprind un inhrive versus bibanu " sau utilizatori de mesagerie vocala versus utilizatori impotriva mesageriei vocale,mai ales ca eu si Mihai avem o colaborare destul de buna si recunosc ca si eu cu ceva timp in urma mi-am permis sa-l intreb de ce tine mesageria activa

.
Deci,sunt suparat pe faptul ca unele persoane cu care colaborez tin mesageria activa,din urmatoarele motive:
1 -peste 50 % din populatia acestei tari ,traim la limita existentei si asta nu inseama ca trebuie sa disparem de pe harta pentru a trai numai o anumita categorie sociala,
2 -inbuibatii care detin monopolul pe aceste societati de telefonie mobila,tin mesageriile reglate in asa fel incat daca tel. suna de 2 ori,a 3 a oara deja a intrat casuta vocala si nu numai odata am patit asta ci de N ori si posesorul tel .nu poate raspunde in acest timp record decat daca se nimereste sa fie cu el in mana,fiindca la primul apel auzim ca ne suna cineva si pana scoatem tel. deja suna si a 2 a oara,
3- precum se mentioneaza mai sus,nu este acelasi lucru daca imi raspunde posesorul tel. sau intra casuta vocala si sa explicam din ce motive.
De exemplu am pe cineva programat peste o saptamana sa schimbe o anumita piesa la masina si in ziua cu pricina acesta nu se infatiseaza iar eu dupa ce vad ca a trecut o ora,il sun sa vad care este motivul dar in loc sa raspunda clientul ,raspunde mesageria.
Cu ce ma afecteaza?
-daca raspundea stiam clar daca este o simpla intarziere,pe cand asa stau degeaba dupa el in loc sa-mi vad de treburi,
-daca imi raspundea poate imi comunica faptul ca intre timp a reparat masina si nu mai are nevoie de serviciile mele si daca a reparat-o sunt convins ca in procent de 80 % nu mai ma suna el dupa ce gaseste mesajul deoarece asta este mentalitatea romanului care isi rezolva treaba si nu mai are nevoie de tine,
-daca nu imi raspunde platesc degeaba mesageria deoarece eu nu stiu ce am de facut si am platit o suma pentru un serviciu de care nu am beneficiat.
Eu am o meserie murdara si cineva acum o sa zica "dar cine dracu te-a pus sa te faci mecanic",numai ca este nevoie si de mine si de cea mai inalta functie din stat si ce ar insemna sa am mesageria activata iar in momentul in care suna tel. eu sunt obligat sa pierd un anumit timp pentru a ma sterge pe maini de ulei,etc . si mesageria intra,luand aiurea banii omului.
Pe timpurile in care inca nu se furase totul din tara asta,adica pana prin 2004 iar lumea inca mai avea locuri de munca si automat din acest motiv aveam si eu de lucru intrucat fiind platiti,aveau toti masini si veneau cu ele la reparat,iar eu avand multi clienti detineam cartele in cele 2 retele de telefonie mobila orange si connex,cu toate ca aveam posibilitatea sa-mi reincarc cartela gratuit daca tineam mesageria activa la Connex,nu am facut asta si dupa ce mi-au atras atentia cativa clienti ca le iau banii degeaba,intrucat mesageria era activata fara sa te intrebe nimeni,am sunat la unul din operatorii de serviciu si dupa ce mi-am impus punctul de vedere, ca nu este in regula sa nu fim intrebati daca vrem sau nu vrem activarea casutei vocale,acesta mi-a dat un cod ceva cu 200 si de cate ori o activau,eu mi-o dezactivam.
Ca sa inchei subiectul deoarece sunt sigur ca v-am plictisit,intrucat majoritatea sunteti adeptii mesageriei vocale,as mai avea de spus ca eu detin un abonament Cosmote in care am 500 minute in retea si vreo 50 minute incluse in alte retele dar daca sun intr-o alta retea decat a mea si raspunde casuta vocala,nu mi se scad minutele nationale ci apar cu costuri suplimentare,deci pica ideea cu "si de raspunde si de nu raspunde platesti tot atat" .
Deci sunt suparat din cauza ca unii si-au luat tel. de dragul de a lasa interlocutorul ca sa dialogheze cu " robotii " chiar in conditiile in care sunt disponibili si apropo,eu cand ma odihnesc sau am ceva probleme in care nu pot raspunde,il las pe silentios iar cand sunt disponibil le dau bip la toti care m-au sunat si care au nevoie de mine ma suna din nou,deoarece majoritatea care ma apeleaza sunt diferiti colegi de forum din toate zonele tarii care au diferite probleme si vor sugestii de reparatii si nu vad de ce as plati eu convorbiri din care profitul meu este " zero".
Rog sa fiu tratat cu indiferenta si sa nu mi se raspunda interventiei mele deoarece a fost doar un punct de vedere si punct,va multumesc.
In asentimentul colegului meu :

L.E. Astept totusi un coleg care poate spune: "am sunat la bibanu si avea mesageria activata" .