-
lucknokia - Incepator
- Maşina:
Arhiva Comercial
Service-uri si magazine piese FORD
Subiecte in care nu s-a mai scris de 3 luni si subiecte inchise
Moderatori: KomandantuR, adicristea
Reguli forum
Daca cineva dintre cei care au subiect aici doreste mutarea acestuia in categoria Comercial, il rog sa ma anunte prin , sau printr-un mesaj .
In aceasta categorie nu se mai poate raspunde la subiecte.
Daca cineva dintre cei care au subiect aici doreste mutarea acestuia in categoria Comercial, il rog sa ma anunte prin , sau printr-un mesaj .
In aceasta categorie nu se mai poate raspunde la subiecte.
Re: Service-uri si magazine piese FORD
de LarryG » 28 Feb 2008, 13:21
Dupa cum spuneam mai sus, revin cu detalii ...
Am schimbat volanta la Sorin si sunt multumit de treaba facuta.
Incepusem sa ma ingrijorez cand am vazut cate suruburi a desfacut
elevator sus, desfacut cate ceva ... elevator jos desfacut altceva ... si tot asa ...
dar le-a pus pe toate la loc
Mi se pare un om serios si care stie ce are de facut ... kiar daca se mai tine de glume
... si pasionat de ceea ce face
In plus mi-am luat factura si deci am si garantie ptr lucrare ... kiar aveam nevoie de asa ceva la cat au costat piesele ... bine, nici manopera n-a fost kiar asa de mika (desi la cat a muncit la masina ptr treaba asta...)
Deci, va recomand sa-l contactati daca aveti nevoie (bine, va doresc sa nu aveti nevoie
)... are userul SorinMondeo si si-a trecut si numarul de telefon. Bafta!
Am schimbat volanta la Sorin si sunt multumit de treaba facuta.
Incepusem sa ma ingrijorez cand am vazut cate suruburi a desfacut

Mi se pare un om serios si care stie ce are de facut ... kiar daca se mai tine de glume

In plus mi-am luat factura si deci am si garantie ptr lucrare ... kiar aveam nevoie de asa ceva la cat au costat piesele ... bine, nici manopera n-a fost kiar asa de mika (desi la cat a muncit la masina ptr treaba asta...)
Deci, va recomand sa-l contactati daca aveti nevoie (bine, va doresc sa nu aveti nevoie

-
LarryG - Incepator
de tr3ball » 12 Iun 2008, 13:48
Astazi la SorinMondeo pentru schimbare 4 filtre, curea distributie+rola intanzatoare si ulei. Treaba facuta ireprosabil, in aprox 1 ora. Posibilitate de a utiliza piese originale cu garantie 18 luni in cazul achizitionarii pe persoana juridica (eu am ales MAN), piese care te asteapta la service-ul lui Sorin.
Merci si Multa bafta !
Merci si Multa bafta !
-
tr3ball - Incepator
- Maşina:
de Bobo_s » 13 Iul 2011, 15:01
...vad ca nu s-a mai scris de mult timp..pe aici...
..prin zona Argesului...stiti pe cineva...care sa merite???
Cu stima...
..prin zona Argesului...stiti pe cineva...care sa merite???
Cu stima...
"Nimanui nu-i pasa daca esti trist...asa ca ai putea la fel de bine sa fi fericit!"
Ford Focus MK1, 2001, 1.8 TDDI, 66kw
Ford Focus MK1, 2001, 1.8 TDDI, 66kw
-
Bobo_s - Ford Freak
- Maşina: