Yep vad ca strigatul meu incepe sa se auda, pe forumul asta si lumea incepe sa ia pozitie si se uita in stanga si in dreapta sa vada daca e ok respectivul doftor de ford.
Tzinand cont ca am dat de laur prin niste baietzi de pe 4 tuning,si nici pe departe club ford, placut impresionatzi la inceput cand mergea treaba snur la el si lumea zicea bai nene super tare insfarsit mecanic.
Dar lucrurile in timp au degenerat in timp si usor usor a aparut rasolul, nepasrea, si faptul ca nu-i venea sa repare o masina veche, ca cica nu iesieau bani, cu parere de rau spun ca am bagat in masina asta cat altzii, nu au bagat in masinile lor in 300 de mii, in revizii si post garantzie, si reparatzii serioase, deci banii cu sigurantza nu erau o problema atat de mare.
Uitandu-ma in urma si gandindu-ma retrospectiv ca am avut una din putzinele sierra ramase cu adevarat in viatza si inscrise binenteles, si ca din cauza unui mecanic, nu rau voitor ci pur si simplu nepasator, am ajuns si am vandut o masina care jurai ca ieri a iesit de pe poarta fabricii, pentru ca pur si simplu ajunsese hopeless si de nerecunoscut tehnic, ca am pierdut o vara intreaga incercand sa o pun pe picoare, si ca am avut atata de multa rabdare si am lasat-o atat timp la el ca sa o rezolve, si nu s-a intamplat nimik ba chiar mult mai rau.