Arhiva Comercial

Service-uri si magazine piese FORD

Subiecte in care nu s-a mai scris de 3 luni si subiecte inchise

Moderatori: KomandantuR, adicristea

Reguli forum
Daca cineva dintre cei care au subiect aici doreste mutarea acestuia in categoria Comercial, il rog sa ma anunte prin PM, E-MAIL sau printr-un mesaj aici.
In aceasta categorie nu se mai poate raspunde la subiecte.

Service-uri si magazine piese FORD

Mesajde lucknokia » 21 Aug 2007, 11:50

Salut !!!
Pt diferite probleme cu masinutele noastre FORD ce service in Bucuresti recomandati, dar care sa nu ne jupoaie pielea la preturi (adica nu reprezentanta BDT, ROMCAR etc) ?
Si de aseemenea magazine de piese mai ieftine stie cineva ?
lucknokia
Incepator

Maşina: Focus Ghia; 2007; 1,6 TDCi; 90 CP; Gri

Mesajde ddexter » 21 Aug 2007, 12:50

Vezi la sectiunea vanzari ca sunt cativa care se ocupa cu asa ceva
Imagine
Mondeo 2002 TDDI 115,6 CP :))
ddexter
1nsane Member

Maşina: Ford, Mondeo, 2002, TDDI 1998cm3, 85 kw, 16"

Mesajde Paulp » 22 Aug 2007, 11:50

si pentru service, in Buc, da o cautare dupa LAUR, ;)
Focus 2002, break, Ghia, 1.8 TDDI, 90CP...
Fost focusar, allways focusar!
Paulp
Petrol Head

Maşina: Fiat Linea, 2011, 1.4, Active

Mesajde lucknokia » 05 Oct 2007, 10:39

am cautat pe forum dupa LAUR, dupa ceva efort am primit si pm cu nr lui de tel...am fost la el si mi-a rezolvat ieftin si rapid toate probl....
lucknokia
Incepator

Maşina: Focus Ghia; 2007; 1,6 TDCi; 90 CP; Gri

Mesajde gealatu » 05 Oct 2007, 15:53

dar in Timisoara :)
gealatu
Incepator

Mesajde feste » 09 Oct 2007, 15:42

lucknokia scrie:am cautat pe forum dupa LAUR, dupa ceva efort am primit si pm cu nr lui de tel...am fost la el si mi-a rezolvat ieftin si rapid toate probl....

drum la laur, pt schimbat placute frana spate; placute schimbate, pret ok, treaba facuta rpd, nu am asteptat, dar mi-a f#!#! cilindrul de la un etrier cand a schimbat placutele...
Ford Mondeo Clipper 2003, 2L TDDI 90 CP, WF0WXXGBBW3T49418
feste
Incepator

Mesajde dnc » 09 Oct 2007, 19:19

bun Laur asta inseamna..........ca o sa merem la el cu totii.
dnc
1nsane Member

Maşina: 1.6 tdci

Mesajde LarryG » 19 Oct 2007, 17:17

Da, as fi si eu interesat de un service bun (pe mine ma intereseaza in Bucuresti :)) pentru schimbat la nevoie anumite piese sau mai stiu eu ce probleme pot aparea.

Despre Laur am citit cateva posturi kiar grave si nu mai am de gand sa calc pe la el iar la service-urile reprezentanta nu lucreaza cu piesele tale, kiar daca sunt originale ...

So, ceva recomandari? ;)
LarryG
Incepator

Mesajde LarryG » 15 Noi 2007, 20:31

Se pare ca trebuie sa schimb distributia auxiliara :( :( ka a inceput sa-mi fluiere.
Imi recomandati si mie un service la care sa apelez? cu piesele mele ...

Tanx,
Larry
LarryG
Incepator

Mesajde bogdanv » 16 Noi 2007, 03:18

LarryG scrie:Se pare ca trebuie sa schimb distributia auxiliara :( :( ka a inceput sa-mi fluiere.
Imi recomandati si mie un service la care sa apelez? cu piesele mele ...

Tanx,
Larry

parerile sint impartite...citeste si tu pe aici, fa-ti o parere si ia o decizie. este greu oricui sa iti spuna du-te acolo, caci peste tot exista sansa sa ai nesansa si atunci pe cine injuri?...pe omul care ti-a zis du-te la X.
vezi ca sint mai lute topicuri care lauda si care ponegresc service-urile din bucale. oricum nu te duce la BDt decit daca fartele tau este deful serviceului....joke!;)
alcoolicul de la şuşa... posesor de Bombonica2...asa ii zice masinutei mele...serios
Imagine
http://sfinxstone.blogspot.com/ - aici ma exprim asa cum pot si eu
http://farakapak.blogspot.com/ - turnati aici canale fara de capac intilnite in trafic!

"sa nu presupui niciodata nimic" - don Miguel Ruiz
bogdanv

Maşina: Mondeo MK3, 2,0 TDCi, 136CP, Negru, Tiptronic

Mesajde SorinMondeo » 25 Noi 2007, 23:27

salut ce probleme aveti ?,am si servis
Viteza ucide
SorinMondeo
Incepator

Mesajde SorinMondeo » 25 Noi 2007, 23:30

sunt in bucuresti ,nu chiar sunt npe sos stefanesti 19
Viteza ucide
SorinMondeo
Incepator

Mesajde e-man » 11 Dec 2007, 20:58

Yep vad ca strigatul meu incepe sa se auda, pe forumul asta si lumea incepe sa ia pozitie si se uita in stanga si in dreapta sa vada daca e ok respectivul doftor de ford.
Tzinand cont ca am dat de laur prin niste baietzi de pe 4 tuning,si nici pe departe club ford, placut impresionatzi la inceput cand mergea treaba snur la el si lumea zicea bai nene super tare insfarsit mecanic.
Dar lucrurile in timp au degenerat in timp si usor usor a aparut rasolul, nepasrea, si faptul ca nu-i venea sa repare o masina veche, ca cica nu iesieau bani, cu parere de rau spun ca am bagat in masina asta cat altzii, nu au bagat in masinile lor in 300 de mii, in revizii si post garantzie, si reparatzii serioase, deci banii cu sigurantza nu erau o problema atat de mare.
Uitandu-ma in urma si gandindu-ma retrospectiv ca am avut una din putzinele sierra ramase cu adevarat in viatza si inscrise binenteles, si ca din cauza unui mecanic, nu rau voitor ci pur si simplu nepasator, am ajuns si am vandut o masina care jurai ca ieri a iesit de pe poarta fabricii, pentru ca pur si simplu ajunsese hopeless si de nerecunoscut tehnic, ca am pierdut o vara intreaga incercand sa o pun pe picoare, si ca am avut atata de multa rabdare si am lasat-o atat timp la el ca sa o rezolve, si nu s-a intamplat nimik ba chiar mult mai rau.
:cry:
Ex: Ford Sierra 1.8 td '92....aka next Bombonela ...RIP
Opel CorsaD 1.3 cdti 07 ..... aka Prikindela
Mercedes W126 350 SD ....Balenuta mea cea Mica :)
e-man
Member

Maşina: Opel Corsa D /Si-un tanc pe nume Panzerul W126

Mesajde adi_26_08 » 12 Dec 2007, 22:04

Salut Sorin. Sunt Adi si am un ford mondeo hatchback 1,8 zetec din 1997. De ceva timp a inceput sa-mi sune alarma aiurea. Am fost la o firma si am dat-o jos ca ma injurau vecinii. Am rasuflat usurat si am venit acasa. Inchid masina cu cheia (am inchidere centralizata, dar nu-mi functioneaza butoanele de pe cheie), dau sa urc in bloc si masina mea incepe sa urle din nou. Ma duc la firma care mi-a dat jos alarma si imi spun baietii de acolo ca am alarma din fabrica si ca e prin computerul masinii si nu se baga. Ma poti ajuta tu sau sa-mi recomanzi pe cineva care se pricepe? Mersi.
adi_26_08
Incepator

Mesajde trisaba » 15 Dec 2007, 22:40

eu am schimbat la mondeo chiulosa la laur acum ceva timp(era fisurata).mi-a facut rost de chiuloasa si a rezolvat problema de ceva timp-cred ca am facut vreo 15 mii si masina mananca jar.am mai schimbat nimicuri(bucsi, un rulment).per total am fost destul de multumit de treaba care a facut-o.si preturile cred ca au fost k.nu vreu sa-l laud prea tare dar in ansamblu a fost o "experienta" k
astra '94 1.7td-prima mea masina
mondeo '93 td-taiat!!
focus turnier tdci 115 cai nervosi-in familie
logan '09 1.5 dci 105 cai-in uz
W123 '79 200D-vandut
trisaba
Member

Mesajde LarryG » 28 Dec 2007, 19:07

Salutare,

Am fost la Sorin (kare si-a pus anuntul de curand pe forum) ptr o revizie.
Tipul pare kiar serios si stie ce vorbeste. Trebuie sa schimb volanta in curand, lucru pe care o sa-l fac tot la el. Am inteles ca-mi da si garantie la lucrare, ceea ce e o mare diferenta fata de Laur. Plus ca aici e un ditamai service-ul, cu elevatoare & stuff, nu in spatele curtii ;)

Omu' nu sta pe forum, ka n-are timp si nici nu se pricepe la d'astea :) asa ca nu-i puneti intrebari pe forum, luati-l la telefon ...

Kam atat ptr acum... kand mai ajung pe la el, o sa va dau mai multe detalii ...
LarryG
Incepator

Mesajde dnc » 28 Dec 2007, 21:18

In Craiova stie cineva un mester bun ?
dnc
1nsane Member

Maşina: 1.6 tdci

Re:

Mesajde wutomee » 12 Feb 2008, 03:42

LarryG scrie:Salutare,

Am fost la Sorin (kare si-a pus anuntul de curand pe forum) ptr o revizie.
Tipul pare kiar serios si stie ce vorbeste. Trebuie sa schimb volanta in curand, lucru pe care o sa-l fac tot la el. Am inteles ca-mi da si garantie la lucrare, ceea ce e o mare diferenta fata de Laur. Plus ca aici e un ditamai service-ul, cu elevatoare & stuff, nu in spatele curtii ;)

Omu' nu sta pe forum, ka n-are timp si nici nu se pricepe la d'astea :) asa ca nu-i puneti intrebari pe forum, luati-l la telefon ...

Kam atat ptr acum... kand mai ajung pe la el, o sa va dau mai multe detalii ...

Si eu tot la sorin imi fac treaba si as ruga pe cei care critica aiurea sa stie ca, daca merge cineva la el cu o problema, nu cred ca o sa aibe motive sa se planga de ceva.
Mondeo '94, 1,6 16V, 90 CP, gri met
wutomee
Incepator

Re: Service-uri si magazine piese FORD

Mesajde LarryG » 28 Feb 2008, 13:21

Dupa cum spuneam mai sus, revin cu detalii ...

Am schimbat volanta la Sorin si sunt multumit de treaba facuta.
Incepusem sa ma ingrijorez cand am vazut cate suruburi a desfacut :)) elevator sus, desfacut cate ceva ... elevator jos desfacut altceva ... si tot asa ... :) dar le-a pus pe toate la loc =D>

Mi se pare un om serios si care stie ce are de facut ... kiar daca se mai tine de glume :) ... si pasionat de ceea ce face

In plus mi-am luat factura si deci am si garantie ptr lucrare ... kiar aveam nevoie de asa ceva la cat au costat piesele ... bine, nici manopera n-a fost kiar asa de mika (desi la cat a muncit la masina ptr treaba asta...)

Deci, va recomand sa-l contactati daca aveti nevoie (bine, va doresc sa nu aveti nevoie :) )... are userul SorinMondeo si si-a trecut si numarul de telefon. Bafta!
LarryG
Incepator

Mesajde tr3ball » 12 Iun 2008, 13:48

Astazi la SorinMondeo pentru schimbare 4 filtre, curea distributie+rola intanzatoare si ulei. Treaba facuta ireprosabil, in aprox 1 ora. Posibilitate de a utiliza piese originale cu garantie 18 luni in cazul achizitionarii pe persoana juridica (eu am ales MAN), piese care te asteapta la service-ul lui Sorin.
Merci si Multa bafta !
tr3ball
Incepator

Maşina: Focus hatchback GHIA 2002 1.8 TDDI 90cp

Mesajde Bobo_s » 13 Iul 2011, 15:01

...vad ca nu s-a mai scris de mult timp..pe aici...

..prin zona Argesului...stiti pe cineva...care sa merite???

Cu stima...
"Nimanui nu-i pasa daca esti trist...asa ca ai putea la fel de bine sa fi fericit!"

Ford Focus MK1, 2001, 1.8 TDDI, 66kw
Bobo_s
Ford Freak

Maşina: FORD FOCUS 1.8 TD - 2001, 66KW

Înapoi la Arhiva Comercial