Pentru ca se cere, pentru ca vedem, pentru ca ne place, pentru ca vrem !!!!
21 Oct 2007, 00:38
la FORCAR? sau sectiunea de vanzari sau reclame?
21 Oct 2007, 00:49
fara suparare, dar la "vanzare", mai repede gasesc parfumuri si ceasuri americane...
21 Oct 2007, 02:25
Bandourile se trateaza cu un spritz chit de plastic inainte de vopsire, dar mai bine mergeti la un vopsitor bun ca stiu ei ce trebuie sa faca.
22 Oct 2007, 01:32
Frumoasa masina. Cu kit achizitionat, dupa parerea mea ai si avantaje si dezavantaje: avantaj ca sigur va sta bine pe masina, calitatea materialelor e verificata ; dezavantaj: mai poti vedea masini cu acelasi kit (si asta e naspa). Masina ta: superba caroseria, kitul da bine pe ea, culoarea e dementiala (am un fix cu albul), rotile sunt practice, dar imbinarea utilului cu placutul aici a luat o intorsatura periculoasa. Jantele nu sunt mici, insa negrul "micsoreaza". Spoilerele ii dau o silueta masiva, si tinde sa arate ca un elefant cu picioare de flamingo.
A nu se confunda tuningul (e numai tehnic - imbunatatiri tren rulare, transmisie, motor, redirijari fluxuri fluide) cu styling-ul, care face dintr-o banalitate , o masina care sa-ti fure privirea.
Cat despre sleeper - o perversiune a tuningului. Bestie la interior, rablagita sau standard la exterior.
26 Oct 2007, 01:26
Frumoasa masinuta,sa o stapanesti sanatos (sau sotia ta

),eu zic ca este facuta misto,cu gust ,imi place ca e mai simpluta,iar albul asta face toti banii,cum se vede noaptea,mai ales dupa ce ai dato cu ceara?
26 Oct 2007, 01:31
$1 scrie:$2rumoasa masinuta,sa o stapanesti sanatos (sau sotia ta

),eu zic ca este facuta misto,cu gust ,imi place ca e mai simpluta,iar albul asta face toti banii,cum se vede noaptea,mai ales dupa ce ai dato cu ceara?

Sa nu-mi spui ca ti-ai dat seama ca e ceruita?
Daca Da, atunci esti Profi ! Da, este ceruita. Ma ocup ( eu, ti-e clar ca nu sotia), de intretinere foarte riguros.
26 Oct 2007, 02:14
Am presupus si eu

Cum sa nu ceruiesti o asemenea bijuterie,,e o placere sa o vezi fericita

a mea e neagra si am o boala cu intretinerea

la 5-7 zile spalat ceruit,tot tacamul,dar ma gandesc sa o las mai moale...
26 Oct 2007, 07:49
ehe...daca e sa stai toata ziua dupa masina trebuie sa o speli non stop ....daca am fi trait in alte tari calde nu trebuia sa speli masina asa des....ma uitam prin germania, dupa o aversa puternica de ploaie masina ramanea curata..la noi e destul sa cada doar cateva picaturi si masina e deja mizerabila....
26 Oct 2007, 15:01
Am uitat sa-ti spun ca ai o masina f frumoasa ( cipriannegau). S-o stapanesti cu placere.
Mai pune ( dupa etapa 3 ) poze cu ea, adica fata, lateral, spate.
26 Oct 2007, 16:25
am un prieten care dupa ce a plouat afara si s-a uscat (masina) a gasito cu tot felul de pete ,parca era decolorata......si de atunci cand ploua ma gandesc sa nu am si eu ghinionul asta...nu mai zic de grindina
30 Oct 2007, 03:40
Mai un pic vin si farurile

...
30 Oct 2007, 10:29
$1 scrie:$2ai un pic vin si farurile

...
abia astept !
02 Dec 2007, 01:59
foarte tare... ff1 e preferata mea...pacat ca nu se mai fabrica...

...s-o folosesti cu placere...
12 Dec 2007, 20:19
imi place bravo
14 Feb 2008, 16:35
Man super tare!! Nu tre sa tii cont de parerile celor invidiosi! Oricum tre sa fii mandru cu o asemenea masina! Bravo tie! Si tine-o tot asa!! Intrebare: Ceasurile de unde le-ai procurat? Toate cele bune!
29 Feb 2008, 00:48
Frumoasa masina, abia acum am vazut si yo topicul cu ea, si am citit cam tot ce e scris anterior. Sincer si yo sunt de parere ca jantele mergeau putin mai mari si niste gume cu talonu mai mic (care dadeau mai bine vizual...acum de performante sa zicea ca nu discutam) Cadranele, stopurile si kitul mi se par foarte frumoasa iar albul ala intr-adevar este genial. Dar peste toate astea am si yo o intrebare: de ce toti acesti bani investiti in tuning vizual pe motorizarea asta?
07 Mar 2008, 03:36
dupa parerea mea, e super masina lui fasconal...sa nu uitam ca a ales materialeoriginale Riegel!!!
arata super masina!!! chiar daca nu e cine stie ce motorizarea...e un alt aspect!
oricum felicitari fasconal.
11 Sep 2009, 10:04
faconal ai facut o treaba buna zic eu din punct de vedere al kitului mi-e imi place mut cum arata iar culoare alba a caroseriei da fff bine cu jentile negre,iar garda la sol chiar daca e putin mai ridicata pt drumurile patriei e numai bine,de ce sa o cobori foarte jos daca la prima groapa autohtona ti-ai crapat spoilerul.bravo si tine-o tot asa