Tuning
my focus
Pentru ca se cere, pentru ca vedem, pentru ca ne place, pentru ca vrem !!!!
de unariciflocos » 21 Oct 2007, 02:25
Bandourile se trateaza cu un spritz chit de plastic inainte de vopsire, dar mai bine mergeti la un vopsitor bun ca stiu ei ce trebuie sa faca.
- unariciflocos
- 1nsane Member
de Mircea L » 22 Oct 2007, 01:32
Frumoasa masina. Cu kit achizitionat, dupa parerea mea ai si avantaje si dezavantaje: avantaj ca sigur va sta bine pe masina, calitatea materialelor e verificata ; dezavantaj: mai poti vedea masini cu acelasi kit (si asta e naspa). Masina ta: superba caroseria, kitul da bine pe ea, culoarea e dementiala (am un fix cu albul), rotile sunt practice, dar imbinarea utilului cu placutul aici a luat o intorsatura periculoasa. Jantele nu sunt mici, insa negrul "micsoreaza". Spoilerele ii dau o silueta masiva, si tinde sa arate ca un elefant cu picioare de flamingo.
A nu se confunda tuningul (e numai tehnic - imbunatatiri tren rulare, transmisie, motor, redirijari fluxuri fluide) cu styling-ul, care face dintr-o banalitate , o masina care sa-ti fure privirea.
Cat despre sleeper - o perversiune a tuningului. Bestie la interior, rablagita sau standard la exterior.
A nu se confunda tuningul (e numai tehnic - imbunatatiri tren rulare, transmisie, motor, redirijari fluxuri fluide) cu styling-ul, care face dintr-o banalitate , o masina care sa-ti fure privirea.
Cat despre sleeper - o perversiune a tuningului. Bestie la interior, rablagita sau standard la exterior.
Ford Mondeo MKII 1.8 16v
-
Mircea L - Gold Member
- Maşina: Ford
- VIN: WFO_indoit_cu_apa
de crysti_m » 26 Oct 2007, 01:26
Frumoasa masinuta,sa o stapanesti sanatos (sau sotia ta
),eu zic ca este facuta misto,cu gust ,imi place ca e mai simpluta,iar albul asta face toti banii,cum se vede noaptea,mai ales dupa ce ai dato cu ceara? 

FORD FOCUS TREND COLLECTION 1.6 TDCI 90 CP SEDAN__ALL BLACK
-
crysti_m - Member
- Maşina: Focus 2 -2007- 1.6 TDCI 90 CP
de fasconal » 26 Oct 2007, 01:31
$1 scrie:$2rumoasa masinuta,sa o stapanesti sanatos (sau sotia ta),eu zic ca este facuta misto,cu gust ,imi place ca e mai simpluta,iar albul asta face toti banii,cum se vede noaptea,mai ales dupa ce ai dato cu ceara?
Sa nu-mi spui ca ti-ai dat seama ca e ceruita?
Daca Da, atunci esti Profi ! Da, este ceruita. Ma ocup ( eu, ti-e clar ca nu sotia), de intretinere foarte riguros.
de crysti_m » 26 Oct 2007, 02:14
Am presupus si eu
Cum sa nu ceruiesti o asemenea bijuterie,,e o placere sa o vezi fericita
a mea e neagra si am o boala cu intretinerea
la 5-7 zile spalat ceruit,tot tacamul,dar ma gandesc sa o las mai moale... 

-
crysti_m - Member
de cipriannegau » 26 Oct 2007, 07:49
ehe...daca e sa stai toata ziua dupa masina trebuie sa o speli non stop ....daca am fi trait in alte tari calde nu trebuia sa speli masina asa des....ma uitam prin germania, dupa o aversa puternica de ploaie masina ramanea curata..la noi e destul sa cada doar cateva picaturi si masina e deja mizerabila....
EX- Ford Focus ST(facelift) RevO STAGE 4 432+ hp
Ford Focus RS mk3 REVO 400+ bhp
Ford Focus RS mk3 REVO 400+ bhp
-
cipriannegau - 1nsane Member
- Maşina: Focus MK3 RS 400+ bhp REVO
de crysti_m » 26 Oct 2007, 16:25
am un prieten care dupa ce a plouat afara si s-a uscat (masina) a gasito cu tot felul de pete ,parca era decolorata......si de atunci cand ploua ma gandesc sa nu am si eu ghinionul asta...nu mai zic de grindina 

-
crysti_m - Member
de Burebistaaa » 02 Dec 2007, 01:59
foarte tare... ff1 e preferata mea...pacat ca nu se mai fabrica...
...s-o folosesti cu placere...

-
Burebistaaa - Gold Member
Re: my focus
de Focus Zetec SE » 14 Feb 2008, 16:35
Man super tare!! Nu tre sa tii cont de parerile celor invidiosi! Oricum tre sa fii mandru cu o asemenea masina! Bravo tie! Si tine-o tot asa!! Intrebare: Ceasurile de unde le-ai procurat? Toate cele bune!
-
Focus Zetec SE - Incepator
- Maşina: Ford Focus, 2002, 1600, 100hp, stoc
de Uzzy » 29 Feb 2008, 00:48
Frumoasa masina, abia acum am vazut si yo topicul cu ea, si am citit cam tot ce e scris anterior. Sincer si yo sunt de parere ca jantele mergeau putin mai mari si niste gume cu talonu mai mic (care dadeau mai bine vizual...acum de performante sa zicea ca nu discutam) Cadranele, stopurile si kitul mi se par foarte frumoasa iar albul ala intr-adevar este genial. Dar peste toate astea am si yo o intrebare: de ce toti acesti bani investiti in tuning vizual pe motorizarea asta? 

http://protectia-muncii.com Prestari servicii SSM si PSI la cele mai bune preturi de pe piata!
-
Uzzy - Ford Freak
- Maşina: Focus Ghia 2.0 TDCI 136 cp
de steel_st » 07 Mar 2008, 03:36
dupa parerea mea, e super masina lui fasconal...sa nu uitam ca a ales materialeoriginale Riegel!!!
arata super masina!!! chiar daca nu e cine stie ce motorizarea...e un alt aspect!
oricum felicitari fasconal.
arata super masina!!! chiar daca nu e cine stie ce motorizarea...e un alt aspect!
oricum felicitari fasconal.

- steel_st
- Ford Freak
- Maşina: focus st 225 +
de Cosmin83 » 11 Sep 2009, 10:04
faconal ai facut o treaba buna zic eu din punct de vedere al kitului mi-e imi place mut cum arata iar culoare alba a caroseriei da fff bine cu jentile negre,iar garda la sol chiar daca e putin mai ridicata pt drumurile patriei e numai bine,de ce sa o cobori foarte jos daca la prima groapa autohtona ti-ai crapat spoilerul.bravo si tine-o tot asa
Ford Focus 2 2007 1.6l benzina
-
Cosmin83 - Ford Freak
- Maşina: ford focus2 1.6l 100cp trend plus
- VIN: WF04XXWPD47L68058
50 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2