Multumesc pentru raspuns,
O sa fac si poze, deocamdata am pus-o la iernat, prelata bateria scoasa, pt ca am crezut ca va fi zapada

..si de altfel ma pregatesc pt demontatul motorului, si deaia ma gindeam sa vad ce fac si cu cutia..
Masina arata bine, am infoliat-o in loc s-o vopsesc, reconditionat si invelit bordul in piele-eco, fetele de usi, modificat cadranele ceasurilor cu lumina din spate, munca multa si migaloasa plexiglas sau ce o fi din ecran de laptop, diode led minuscule tot de acolo..leduri uv pt ace..,leduri in toate butoanele din bord, inchidere cu telecomanda, iar la mecanica, asta vara schimbat toti rulmentii, bucsile, amortizoarele fata, spate fiind schimbate mai demult, si absolut toate piesele demontate curatate si vopsite..toate astea facute in fata blocului ..

mai putin infolierea.Ambele tobe facute din crom, mai putin tevile..si jantele vopsite in doua culori, schimbat parbrizul... Cel mai "tare" a fost cind am scos puntea spate si am dus-o in casa..aveau vecinii o fata ..

Din fericire am gasit majoritatea pieselor, bucsi, tampoane, chiar parbriz..
Motorul vreau sa-l demontez, pt ca de la bun inceput masina facea ca un mic diesel, si la rece si la cald..recent am masurat jocul la pastile si incredibil e in cote 0,20-25 si 0,35..si tot de cind o stiu bujia de linga cutie 4 nu merge, sau mergea doar dupa ce se incalzea motorul..practic cred ca tot timpul a mers in 3..cu fisa/fara fisa , aceeasi treaba..Plus de asta cind am schimbat pompa de ulei si cuzinetii de biela (erau la R1 si asa am pus fara alte modificari ) am gasit in baia de ulei un arc de simering inchis..habar n-am de la care o fi , parea a fi de supapa..Chestia sta am facut-o pt ca se aprindea becul la ulei la relanti..si mare lucru nu s-a schimbat, la relanti si motor cald sub 1000 r/min da sa palpaie..schimbat senzorul presiune, si pus duralube..cred ca duralube ala a facut ceva, acum sa vad cind desfac motorul daca gasesc depuneri cum se aude..intentionez sa schimb doar cuzinetii toti, eventual rectificat vilbrochen, si segmentii, sper sa nu fie mai grav de atita..

Cit priveste cutia e ok, dar a avut si asta de la bun inceput o problema, pierdea tot uleiul, zicea un mecanic ca pe la simeringul prizei..dar e ft greu de schimbat ar trebui schimbat si ambreiajul daca tot se umbla acolo..asa ca l-am mai completat eu din cind in cind, dar stiu sigur ca se pierdea tot..dar cutia merge ok, nu agata , nu sare, nu e zgomotoasa..Da si carbul e original, 2B2

Ok, acum intrebarile ar fi, daca tot ati facut aceste modificari, se potriveste perfect cutia de 5 nu trebuie facuta nici o modificare/ ajustare la modul de prindere? nu loveste cumva in caroserie, planetarele se potrivesc? am vazut pozele cu cele 2 cutii ..presupun ca trebuie schimbat si sistemul de pirghii de sub masina pe linga partea din interior, maneta si nuca/suportul..am inteles ca cutia merge de la orice motor compatibil..dar sistemul de pirghii plus maneta daca e de la alta masina cu alta caroserie, se mai potriveste la cutie ?
cutiile
http://www.partscats.info/audi/en/Img/a ... 023300.pngtimoneria
http://www.partscats.info/audi/en/Img/a ... 053000.png http://www.partscats.info/audi/en/Img/a ... 052000.pngMultumesc inca o data de amabilitate !