Prezentari cu masini, poze, biografii, liste
24 Oct 2007, 15:08
Ultima oară modificat de
alexandrusavu pe 26 Noi 2007, 23:29, modificat de 4 ori în total.
24 Oct 2007, 15:56
2. pe forum iti ies 200 ron fara manopera
3. n-am inteles daca te referi alt model decat cele originale, dar chiar si asa cred ca diferenta e > 20 ron, poate >= 50 ron intr-un caz (tot originale) si 220-50= 170 in celalalt (cum am eu). atentie ca cele originale nu acopera chiar tot la sofer... dar sunt model tavita cica.
4. eu mi-am pus senzori spate la bdt cu ~ 300 ron cu tot cu montaj; cand era cursul si mai mare; cu tot cu afisaj si merg in continuare de 1 an jumate.
24 Oct 2007, 17:05
vad ca ai model in 5 usi. in cazul asta eu zic ca senzorii nu sunt chiar asa necesari ; poate doar daca e vreun obstacol de inaltime mica (dar daca e f mica s-ar putea nici senzorii sa nu-l vada).
Daca nu esti sigur daca ai nevoie de ei, ii poti monta si ulterior, cum am facut eu.
24 Oct 2007, 19:02
@Cornel - la nunți/petreceri vreau să pot consuma și eu alcool

. Deci în concluzie mașina trebuie să fie
woman ready.
@Mihai - eu știam data când începe fabricația și mă interesa să știu cât durează procesul pentru diverse planificări de concediu și vacanță
ÃŽn rest raționamentul tău este corect.
30 Oct 2007, 19:23
Asa cred ca o sa cedeze si consiliera mea de vanzari. Nu sunt obisnuiti cu clienti pretentiosi si vor sa nu-i stresezi cu nimic, de parca ai cumpara o paine.
02 Noi 2007, 15:40
The plot thickens...
Azi am aflat cu stupoare că operatorul contractului meu de leasing prin Impuls și-a dat demisia și a lăsat lucrurile baltă.
Operatorul curent, o domnișoară ce urmează să determin dacă mă enervează groaznic sau doar moderat habar n-are de ce mai este de făcut cu contractul meu.
Luni dimineață mă voi întâlni cu ea și sper să-mi schimbe prima impresie proastă pe care mi-am făcut din cele 2 telefoane pe care i le-am dat.
S-a schimbat consilierul de vânzări, a dispărul operatorul de leasing, ce mai urmează ? Să primesc altă mașină decât am comandat ?
Foarte posibil.
Cred că în acești 4 ani ce vor urma, relația mea cu Impuls Leasing o să fie una foarte tensionată pentru că nu prea dau dovadă de profesionalism, centralizarea informațiilor la nivel central este cucu and the shit can continue all day long.