În primul rând,mulțumesc frumos Mihai pentru ca ai mutat thread-ul în secțiunea care trebuie, iar în al doilea, ca să detaliez alegerea mea cu implementarea unității DVD Sony, am ales deoarece deja aveam aparatul, și tocmai ce l-am achiziționat cu 2000 ron; cum fiesta n-o mai folosesc eu (intensiv), am pus un HU Sony uzual pe Fiesta și DVD-ul stătea degeaba în cutie, și ca să-l vând...nu mi-l cumpăra nimeni nici cu 1500 ron și decât să-l dau de pomană la o sumă mult mai mică, am mai cheltuit (destul de mult, ce-i drept) încă circa 1000 ron pe toată schimbarea (ramă adaptoare + unitate comenzi volan + mufă antenă FM + buton avarii ) însă am calitatea sunetului cum mi-am dorit-o (sunt audiofil, nu vreau putere să-mi vibreze șuruburile ci vreau calitatea sunetului la un nivel înalt cu setările complexe aferente alegerilor mele, numai ieșirile de 5V aduc un plus de calitate către Woofer, față de 2V sau chiar 4V). Nu sunt expert însă observ diferențele de calitate și nu regret acea sumă (nu în totalitate

)
În viitorul apropriat voi încerca să cumpăr și să amplasez în spatele mașinii o cameră pentru marșarier și un mic display în tetiere pentru copilași

Astazi am luat decizia și am comandat jantele din imagini. Erau unele de ST de vânzare pe 18" în stil fulg (atașat imagine) însă au 23kg/buc + anvelopă ... enorm, dacă le cumpăram, consider că pierdeam mult, excepție doar la estetic, pe când acestea ce le-am comandat sunt pe 16" si au (fără anvelopă) 8 kg/buc. Acest lucru se va simți considerabil la consum/demaraj/confort. Nu am avut bani de altele mai calitative însă atât cât îmi permit...atât îmi permit. Nu le voi folosi decât strict doar vara, deci durata lor de viață (dacă am grijă de ele) va fii mult mai lungă decât dacă le-aș folosi zi de zi. Am considerat că sunt un model mai nou și mai deosebit având acele "triunghiuri" argintii superioare axului, care s-ar combina perfect cu liniile cromatice ale titaniumului. Sper să fi făcut alegere bună...încurajați-mă băieti !

Aștept să vină și apoi să le încalț...
Între timp am găsit ceva interesat pe youtube, vouă cum vi se pare?
http://www.youtube.com/watch?v=32ITyxMosro