Totul despre membri

Am si eu Ford: Mondeo MK4 din 2008, 2.0 benzina

Prezentari cu masini, poze, biografii, liste

Moderator: Cornel001

Am si eu Ford: Mondeo MK4 din 2008, 2.0 benzina

Mesajde andreirx » 10 Mai 2014, 20:36

Salutare si bine v-am gasit!

Povestea incepe anul trecut. Am fost intr-o deplasare in Franta, si din cauza ca la AVIS nu mai aveau disponibil Citroenul C4 promis, ca sa-si ceara scuze mi-au dat pe mana un Mondeo la aceiasi bani. Si m-am plimbat 2 luni cu Mondeo 2012 de 30K km, 1.6 tdci titanium, si mi-a ramas inima la masina aia. Si sotia a avut numai de bine de zis asa ca dupa un an, am gasit masina din titlu: Mondeo din 2008, 2.0 benzina, 93K km. Un gri metalizat albastriu, cred ca "thunder grey" ii zice -- vezi poza. (Plus ca s-a nascut asta micu' si nu mai aveam loc in sandero cu toate catrafusele)

Din pacate nu este titanium, si in afara de parbriz incalzit, convers+ si aer conditionat este cam "cheala". Dar a avut un mare avantaj masina asta, am luat-o destul de ieftin de la BDT fiind masina lor, cu toate actele, nicio zgarietura, revizia facuta gratis cu mine acolo, ITP proaspat, verificata si prin firma de leasing, si are si garantie 1 an. Si avea si cauciucuri de vara ok :)

Acum, masina merge ca unsa, merg cu ea de 2 luni si jumatate fara probleme, si in Bucuresti, si la drum lung. Am schimbat casetofonul - avea un 6000cd, am luat un sony dab second hand si sunt foarte multumit de el. Mai multumit chiar decat de navigatia de pe Mondeo titanium pe care l-am condus in Franta.

Dar incep sa ma gandesc: bateria ar trebui schimbata, pentru ca din cate am inteles nu a fost schimbata niciodata. Nu da semne de oboseala, dar nu stiu daca trece de iarna urmatoare. Nici distributia nu a fost schimbata -- dar am inteles ca abia dupa 120K km ar trebui sa ma gandesc s-o schimb.

Tot la capitolul schimbari totusi as vrea sa schimb interiorul - nu mai sta la locul lui un arc din scaunul soferului (in spate se vede, eu nu-l simt), si este o panza mai proasta decat pe titanium, si un pic patata. Si se cam simte ca si buretele este uzat, si s-a si fumat in masina.

Aveti idee daca s-ar putea retapisa si inlocui buretele? Plus reparatia la arcuri?
Pe de alta parte am vazut anunturi cu interior complet piele, banchete, scaune, si cu tot cu fetele de usi, pe la 400 de euro. Probabil din dezmembrari.

Cam asta este...
Daca aveti idei cu interiorul ala, va rog sa-mi spuneti. Multumesc!
Fişiere ataşate
mondeo4.jpg
Mondeo langa Sandero
andreirx
Incepator

Maşina: Ford Kuga PHEV
VIN: WF0FXXWPMHLD16646

Re: Am si eu Ford: Mondeo MK4 din 2008, 2.0 benzina

Mesajde andrei0241 » 10 Mai 2014, 21:21

De retapisat, daca vrei ceva de calitate, numai husele vor fi incepand de la 1200 ron. Userul Viper are niste huse f misto (de fapt a scos tapiseria originala si le'a pus p'alea), si cam p'acolo a fost pretul, ptr culoarea neagra. Alte culori sau combinatie de materiale (inlocuitor, piele etc) urca iarasi pretul.
Cu buretele sigur se poate rezolva, la fel si cu arcul, dar per total ai putea iesi cam la pretul unui alt interior. Pentru acea varianta trebuie sa iei in considerare si manopera ptr schimbare, in caz ca nu o vei face singur.
Nu uita ca un interior complet nu inseamna doar banchete si scaune, ci si fete de usi, uneori si plasticele de pe stalpi, altfel poti obtine o combinatie ciudata.

Sa o stapanesti sanatos si la cat mai multi km fara probl!
andrei0241
1nsane Member

Maşina: Fiesta 2008 1.4 Tdci

Mesajde Lupuconstantin » 10 Mai 2014, 21:33

Nu ne-ai spus cat ai dat pe el.
Mondeo mk 4.
Lupuconstantin
Gold Member

Maşina: Volvo xc60, 163cp,Hyundai i10, Ford Mondeo mk4

Mesajde B0gd4n_r » 11 Mai 2014, 09:56

Salut, in primul rand bine ai venit pe forum, sa stapanesti sanatos masina in continuare si multi km fara probleme!

$1 scrie:$2e retapisat, daca vrei ceva de calitate, numai husele vor fi incepand de la 1200 ron. Userul Viper are niste huse f misto (de fapt a scos tapiseria originala si le'a pus p'alea), si cam p'acolo a fost pretul, ptr culoarea neagra. Alte culori sau combinatie de materiale (inlocuitor, piele etc) urca iarasi pretul.

Andrei, nu stiu ce tapiterie a cumparat VIPER, probabil o fi aurita... Eu pe husele pentru fiesta, din material de tapiterie ales de mine, am dat 200 lei. Ca sa ii imbrace scaunele nu cred ca l-ar costa mai mult de 500 lei (la persoana unde mi-am facut eu husele). Problema la el insa este si buretele de sub tapiterie care nu stiu exact cum ar putea sa o rezolve... eu arcuri nu am vazut cand am dat jos tapiterie ca sa o spal... decat un burete...

PS: andreirx, trece locatia in profil, o sa fie mai simplu sa fii ajutat pe forum...
B0gd4n_r
1nsane Member

Maşina: BMW 520d M

Mesajde andreirx » 11 Mai 2014, 10:17

Salut!
Multumesc de urari.

BDT-ul a scos masina la vanzare la 6000 de euro, din cauza ca a fost inmatriculata in 2009 si trebuia platita taxa de mediu la ea cam 1800 de euro. Dupa ce a stat 2 sau 3 luni degeaba, cand am intrebat eu de ea au zis ca o lasa la 5200, si cu atat am si luat-o.
Cu tot cu taxa de mediu, a iesit la 7000.

Si mie mi s-ar parea cam scump 1200 ron husele, ma gandesc la banii astia sa pun si burete nou peste tot :D
Dar omul zice ca a inlocuit cu totul tapiseria, deci o fi fost ceva mai de calitate, si atunci inteleg.

Bucuresti, am trecut la profil.
andreirx
Incepator

Mesajde adispan » 11 Mai 2014, 10:30

offtopic: VIPER are tapiterie facuta custom-made, de o firma specializata, nu huse universale de gasesti prin tirg
ontopic, welcome to the club, sa fiti sanatosi multi km de acum inainte
adispan

Maşina: FF2 2006 hatch 1.4i 80 CP
VIN: WF03XXGCD36M19528

Mesajde B0gd4n_r » 11 Mai 2014, 10:34

Asa arata husele pe care eu am dat 200 lei.

La scaunul din dreapta nu l-am legat inca, din comoditate...

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine
B0gd4n_r
1nsane Member

Mesajde B0gd4n_r » 11 Mai 2014, 11:25

Am uitat sa precizez si daca nu se subintelege, husele sunt facute pe comanda pentru fiesta... doar ca nu este o firma ci o singura persoana care lucreaza in domeniul tapiteriei, se pot face la el si fete de usa, plafoane, volane, cam tot ce tine de tapiterie... si cred eu, la preturi mult mai accesibile, o sa caut sa vad si eu ce si-a facut VIPER de a costat atat de mult...

PS: nu am mai putut edita postul anterior, poate un moderator daca binevoieste sa editeze el...
B0gd4n_r
1nsane Member

Mesajde andrei0241 » 11 Mai 2014, 12:52

Si eu am husele de scaun facute special ptr Fiesta, dar oricat le'am strans, tot se misca pe scaun.
Ale mele tot vreo 200 ron au fost, insa nu as face la respectivii tapiseria de la zero, prefer pe cineva care lucreaza dupa tiparele originale, nu aproximative.
Daca retin bine, husele de care zic eu si pe care le are si Viper erau 1200 ron in varianta crem. Pe negru era 1000. Oferta fusese acum 2 ani, poate intre timp au mai scazut preturile.

Tapiseria se poate si spala. Mai ales daca se ajunge la tapiser pentru arc si burete, se poate baga si la masina de spalat.
andrei0241
1nsane Member

Mesajde B0gd4n_r » 11 Mai 2014, 13:16

Pai, poti sa o dai jos si singur daca ai rabdare :) eu m-am apucat sa le dau jos fara sa citesc vreun tutorial, m-a apucat intr-o zi curatenia prin masina si le-am dat jos si le-am spalat, de pus inapoi e putin mai complicat, dar nu e un capat de lume :)

Nici husele mele nu au fost facute recent, au deja vreo 3-4 ani.

Am vazut totusi ce si-a facut si VIPER, nu pot sa zic nimic rau, din poze arata bine si cred ca si live arata la fel de bine, dar sunt de parere ca acelasi lucru putea sa-l faca mult mai ieftin decat l-a facut el, probabil nu avea atatea modele de unde sa aleaga (ma gandesc ca cei la care le-a facut, fiind firma, a avut o varietate larga de materiale)

Materialul folosit la husele mele este facut din material ce se foloseste la tapiteria originala VW (tot ce e negru) si material ce se foloseste la tapiteria pentru Dacia (partea de mijloc cea cu puncte albastre).

In cazul in care se retapiteaza scaunul, nu cred ca mai are ce sa se miste... buretele ce e in scaune la fiesta mea am vazut ca nu e prea alunecos, iar materialul folosit la tapiterie mai are un strat subtire de burete si nu cred ca ar aluneca deloc daca ar fi aplicat direct peste burete... In plus, buretele are niste tije de metal prin el unde se prind anumite parti ale tapiteriei cu niste cleme de sarma destul de tari.
B0gd4n_r
1nsane Member

Mesajde andrei0241 » 11 Mai 2014, 13:41

Datul jos al tapiseriei nu e chiar la indemana oricui.
Poate la modelul fara FL o fi un pic altfel, dar eu la a mea nu am avut curaj sa ma apuc sa trag de clemele alea, am preferat sa o duc la curatatorie si ulterior i'am montat huse,
OT: acum am dat husele jos, mi'am luat un aspirator care trage si umed si ceva solutii si, cand va fi cazul, o sa spal eu tapiseria si aia e, nu prea'mi plac husele astea ieftine si nici 1000-1200 ron nu as da doar ca sa le pun pe post de huse
andrei0241
1nsane Member

Mesajde andreirx » 11 Mai 2014, 18:21

Incerc sa caut alte topicuri similare in forum dar nu prea gasesc.

Nu pare sa fie nici o sectiune dedicata cu interiorul, refaceri, etc. Sau n-o gasesc eu?
andreirx
Incepator

Mesajde andrei0241 » 11 Mai 2014, 20:34

Se prea poate sa nu fie vreun topic explicit cu demontarea tapiseriei, cu atat mai putin reparatul scaunului, insa odata data jos tapiseria DIY'uri gasesti pe youtube, principiile sunt cam aceleasi, indiferent de masina/model.
Daca cu arcul o poti rezolva singur (in caz ca e doar desprins - nu rupt), daca e nevoie de inlocuit buretele, nu stiu unde'ai putea gasi buretele potrivit ca densitate/tarie, tot un tapiser te'ar ajuta mai degraba
andrei0241
1nsane Member

Mesajde andreirx » 12 Mai 2014, 08:53

Asa ma gandesc si eu Andrei. Huse pur si simplu nu cred ca voi pune, din moment ce problemele pe care vreau sa le rezolv sunt dedesubtul lor :)

Am ajuns la urmatoarele variante posibile:

1. curatare profesionala interior (am gasit anunturi in sensul asta)
+ ieftin
+ iese curat
- ramane problema cu buretii
- arcul il fac singur (posibil sa nu fie mare problema, sa fie doar desprins intr-adevar)

2. retapisare, cu tot cu inlocuirea buretilor (am gasit un anunt, am pus o intrebare)
+ posibil cea mai buna varianta, ca si calitate rezultata (ar fi ceva nou nout)
- posibil destul de scump

3. inlocuire scaune si fete de usi cu unele din dezmembrari, de pe un model mai bine echipat
+ calitate mai buna decat ce am acum
+ piese originale
- posibil destul de scump si asta
- posibil sa aiba si alea probleme cu buretii, fiind practic "second hand"

M-as interesa si pentru varianta 3 -- daca aveti idee de un site cu piese ceva, sau stiti un pont sigur la dezmembrari, as aprecia foarte mult.
Multumiri anticipate!

(bineinteles imi ramane intotdeauna si varianta "las-o asa", dar nu prea ma lasa sufletul)
andreirx
Incepator

Mesajde B0gd4n_r » 12 Mai 2014, 09:31

Nu stiu ce arcuri sunt prin burete... eu nu am vazut nici un arc, dar probabil la mondeo fiind clasa mai mare si mai nou decat fiesta mea sa fie si ceva arcuri... cred ca poti sa dai jos tapiteria singur sa te uiti sa vezi care e treaba... doar ca trebuie sa ai rabdare si sa te uiti pe sub scaun sa vezi cum e prinsa... la fiesta este un cheder de plastic, daca imi aduc aminte bine cu o surubelnita l-am scos intr-un loc mai usor accesibil dupa care cu mana l-am scos destul de usor... cand il pui la loc te chinui mai mult...
B0gd4n_r
1nsane Member

Mesajde andreirx » 13 Mai 2014, 13:01

Ufff... Am fost azi sa verific "varianta 2" cu retapisarea -- am gasit anunt chiar aici pe forum si m-am repezit pana la atelierul lor.

Pe scurt, alcantara + piele ecologica pe margini = 650 euro, full piele naturala = 900 euro. Dar intr-adevar pareau baieti foarte seriosi, i-am gasit la lucru la niste scaune de A8. Mi-au aratat ce materiale au, alte lucrari pe care le-au mai facut, etc (corespund cu imaginile pe care le au pe site). Mi-au aratat si ca nu pot inlocui buretii, ca sunt custom la fiecare masina, mi-au aratat insa cum ar putea sa-i intareasca.

Socul initial a fost totusi la pret, m-am gandit "cam mult!", avand in vedere ca incerc sa scap sub 400 :-)
Dar per total cred ca ar merita banii, daca ar fi sa merg pe varianta asta.

Ma mai interesez de dezmembrari intre timp. Aveti idee cat ar costa montajul? (scaune + fete de usi)
andreirx
Incepator

Mesajde andreirx » 13 Mai 2014, 21:03

La "varianta 1" curatare interior as mai adauga si repararea suportului lombar.

Am mai citit prin talkford si aparent este o problema intalnita. Ar trebui sa desfac scaunul si sa vad daca suportul este desprins sau rupt de-a binelea. Si daca este rupt, ar trebui schimbat scaunul cu totul.
andreirx
Incepator

Mesajde andreirx » 14 Mai 2014, 15:29

Am gasit si ceva pentru "varianta 3" -- un interior complet alcantara + piele, din dezmembrari, masina din 2008, urme de uzura normale.

400 de euro cu tot cu fetele de usi, si din pacate nu mai lasa la pret. Si cred ca ma mai costa 100 montajul...

Intre timp am sa merg la BDT sa repar suportul lombar si sa vad concret cat m-ar costa montajul. La telefon pareau sa insinueze ca ar avea si ei ceva in oferta pentru asta, dar cred ca ei au numai piese nou noute si probabil foarte scumpe.

Astea ar fi "minunile":
DSCN9405[1].JPG
pasager
Fişiere ataşate
DSCN9410[1].JPG
bancheta
DSCN9406[1].JPG
sofer
andreirx
Incepator

Mesajde andrei0241 » 14 Mai 2014, 17:49

Daca sunt in stare buna, eu as merge pe varianta asta, cu interiorul piele+alcantara.
Ptr curatarea pielii(vad tetiera de la scaunul soferului murdara, de ex) solutii profesionale te costa 50 ron si le poti aplica singur, fara vreo problema.
Montajul nu ar trebui sa coste mai mult de 50 euro, se poate face fara probleme si de cineva mai atehnic, imposibil sa nu gasesti un prieten care sa te ajute.
andrei0241
1nsane Member

Mesajde andreirx » 15 Mai 2014, 10:53

Incepe sa para cea mai buna solutie.

Am fost la BDT, in primul rand ca sa vada care-i treaba cu suportul lombar. Au zis ca se da jos scaunul si se face investigatie, 200 ron. Daca se constata ca este rupta piesa, cica ar fi mai bine sa-mi iau scaun nou, ca oricum n-o au pe stoc, si oricum e mai scumpa decat un scaun din dezmembrari. Zic bun da-l incolo, si asa ma gandesc sa inlocuiesc totul.

Ok zic, atunci daca ar fi sa schimb interiorul cat m-ar costa cu piese noi? Zice la Mondeo nu stiu, dar am facut un pret la un interior de Fiesta saptamana trecuta si a fost 3000 de euro. Zic hai las-o balta cu asta... Cat ma costa sa imi montati interiorul, daca il aduc din dezmembrari? Pai zice... complicat, montaj la scaune, banchete 650 ron, si plus 120 ron fiecare fata de usa.

M-am lamurit!
Voi unde ati gasit cu 50 de euro montajul?? Sau era doar o estimare asa
andreirx
Incepator

Mesajde octa » 15 Mai 2014, 11:12

chiar asa de neindemanatic esti incat nu ai curaj sa schimbi interiorul singur? eu zic sa-ti faci curaj, nu e mare lucru. fara sa stii nimic, in mai putin de 8 ore schimbi tot, inclusiv tapiteria plafonului, care dureaza, per element, cel mai mult.
fiindca vad ca iti doresti tare un alt interior, eu zic sa nu ratezi ocazia si sa iei interiorul ala din piele, il reconditionezi putin (sunt tutoriale cate vrei pe net, cu solutii de curatare si tratare ieftine si la indemana oricui) si te pui pe lucru. scaunele se schimba cel mai lesne. cu panourile de usi ai mai multe surubele de desfacut si tre' sa fii atent la clame. daca ai si tapiteria plafonului si vrei sa o schimbi, ai mai mult de lucru fiindca trebui sa demontezi cam tot ce iti sta in cale: lampi, parasolare, manerele de deasupra usilor, plasticaraia de pe montanti (aici atentie, din nou, la clame), eventual chedere (depinde de masina).

succes!
ford focus turnier ghia 1,6 16v duratec ti-vct 2005 GPL
ford focus turnier ghia exclusive 1,8 16v zetec 2002 GPL
awo simson 425s super custom - 'lucille' - 1961
yamaha virago xv535 custom low rider - 1993

Imagine >>> REGULAMENT FORUM
octa
1nsane Member

Maşina: Ford Focus Turnier 1,6l ti-vct 115 cp, Ghia 2005; 1,8l zetec 115 cp, Ghia Exclusive 2002

Mesajde Lupuconstantin » 15 Mai 2014, 12:27

120 ron pentru o fata de usa la mondeo??? Astia da afaceristi, vezi ca este extrem de simplu sa schimbi fetele de usi, la fel si scaunele, daca ai sculele necesare nu vei avea probleme. Schimbarea unei fete de usa dureaza 10 minute.
Mondeo mk 4.
Lupuconstantin
Gold Member

Maşina: Volvo xc60, 163cp,Hyundai i10, Ford Mondeo mk4

Mesajde andreirx » 15 Mai 2014, 13:24

Octa, om bun, tu ai dreptate.

Doar ca uite ce mai citeam pe talkford, ca daca dai jos scaunele trebuie sa ai grija sa tai bateria, si s-o lasi 15-20 de minute inainte sa te apuci de treaba, altfel ar putea sa-ti sara airbagul. Si mi-a confirmat si un coleg treaba asta.

Si eu fiind mai lenes asa, am zis ca ma duc la un meserias, si ori se pricepe sa iasa totul bine, ori e pe barba lui orice problema apare :-"

(asa am ajuns sa ma gandesc la montaj)

Dar cum ziceam, ai dreptate si as putea sa fac asta
andreirx
Incepator

Mesajde sandu_daniel » 16 Mai 2014, 13:43

nu scoate nici o baterie ca nu este nevoie. desfaci mufa de sub scaunul la sofer, scoti suruburile de la saniile scaunelor si incet la spatarul banchetei din spate. un pic de rabdare si cu un prieten care sa iti dea o mana de ajutor se rezolva foarte usor. apoi seara te duci in fata oglinzi si iti dai singur manopera de 650 lei banchetele si 120 lei fetele de portiera. scazi berea si gratarul dintimpul montajului.
sandu_daniel
Member

Maşina: FORD MONDEO MK3 MK4 MK5 Vignale
VIN: WF0WXXGBBW2P13626

Mesajde andrei0241 » 16 Mai 2014, 14:28

@Andreirx: estimarea aia cu 50 de euro eu am facut'o, nu e vreun pret primit de la vreun service anume. Dupa cum ti'au zis si colegii, nu e nici o inginerie sa schimbi interiorul. Plafonul eu nu l'as schimba, chiar daca ar fi inclus in pret, acolo nu prea ai cum sa te descurci singur si e si mult de munca.
Eu pun pariu ca la banchete si scaune te poti descurca singur si nici macar nu iti trebuie scule speciale, niste imbusuri si poate ceva tubulare. Pentru linistea ta, nu ar strica sa deconectezi borna - a bateriei inainte de a umbla la scaune. In mod normal nu ar trebui sa se intample nimic daca nu o scoti, dar nici nu te costa decat o reintroducere a codului radio daca o faci ... safety first ;)
Pentru fetele de usi nu e complicat, dar trebui sa urmaresti inainte de a te apuca de treaba unde se gasesc suruburile si clemele.

Daca te mai ajuta cineva, in cateva ore termini de inlocuit banchetele si fetele de usi. (iti recomand sa le cureti inainte de a le monta, e mult mai usor si nu te grabeste nimeni in caz ca ai nevoie de masina la un moment dat)
Pentru marginile de piele ale scaunelor iti recomand, de exemplu, din gama Leatherique, Rejuvenator Oil si Prestine Clean. Cate 100ml din fiecare iti sunt de ajuns la cata piele ai pe scaune. Si vei plati fix 50 ron ptr cele doua. Ptr alcantara ma interesez, e un material mai pretentios la curatare, dar sigur nimic iesit din comun

Dac'ai fi fost din Cta, te ajutam cu placere la montaj

LE: tare'as fi curios sa aflu cine a montat interior nou la reprezentanta si de ce! Daca masina, sa zicem, c'ar fi fost inundata, iar doar interiorul ar fi costat 3000 euro, sigur ar fi fost afectata si electronica masinii, deci pe Casco ar cam fi iesit dauna totala. Daca n'ar fi fost pe Casco, de ce sa nu fi apelat la dezmembrari? Probabil nu voi afla niciodata :))
andrei0241
1nsane Member

Mesajde andreirx » 16 Mai 2014, 19:38

Cam la concluzia asta am ajuns si eu.
Doar ca inca nu m-am hotarat sa dau comanda sa vina tocmai din Bihor. Si alta oferta nici nu am gasit. Mai caut un pic saptamana viitoare, ceva prin zona pe aproape, sa pot sa le si vad fata in fata.

Omul cu interior de 3000 de euro la Fiesta, ziceau ca i-a explodat un tub de nu-stiu-ce a cumparat el de la Hornbach, si aia a fost... Si era si aproape noua masina. Acum cica se mai si judeca cu ei, ori firma de asigurari, ori chiar el, nu stiu exact va dati seama acum vorbesc din auzite.
andreirx
Incepator

Mesajde octa » 16 Mai 2014, 19:48

daca-ti gasesti interiorul care sa-ti convina, fa-ti curaj si treci la treaba. eu unu' te incurajez.

oare ce naiba i-o fi expolodat aluia cu fiesta in masina de nu a putut fi salvat interiorul? o patanie d'asta a avut si mama mea: a explodat o badoaca de plastic de 5l plina cu afinata! tot interiorul era violet si parfumul era de-a dreptul ametitor. am scos scaunele, panourile, mochetele, tapiteria plafonului si le-am dus la spalatorie. au bagat baietii jeturi dupa jeturi, spume dupa spume, sampoane si alte chimicale pana totul a fost ca nou! apoi am instalat in masina numa' scaunu' soferului si am dus-o cu totu' la spalat: am scos bornele si dai cu jet direct pe tot locu', inclusiv peste bord. am asteptat o zi si am montat totul inapoi. masina arata ca scoasa din tipla si mergea impecabil. din pacate s-a dus si damful de licoare... e vorba de o dacia logan. ma asteptam ca macar un dispozitiv electric sa nu mearga, macar unu'-acolo... dar toate au mers. comedie!

octa
1nsane Member

Maşina: Ford Focus Turnier 1,6l ti-vct 115 cp, Ghia 2005; 1,8l zetec 115 cp, Ghia Exclusive 2002

Mesajde andrei0241 » 16 Mai 2014, 20:12

Nici solutia asta cu spalatul interiorului cu spuma activa, cum fac astia la spalatoriile auto, nu e ideala.
Respectivul probabil, din moment ce ii dain judecata pe cei de la Hornbach, are nevoie de chitante/facturi ptr decontare, ceea ce nu putea obtine de la dezmembrari
andrei0241
1nsane Member

Mesajde octa » 16 Mai 2014, 20:22

da, dar 3k euro???
sunt convins ca pe orice dub de la magazin, de ce-o fi el, are inscris ca nu se lasa in masina la t-spe grade sau direct in razele soarelui. cauza ar fi pierduta.

octa
1nsane Member

Mesajde andrei0241 » 16 Mai 2014, 20:58

Nu cred ca se apuca sa cheltuie 3000 euro daca nu ar fi avut sanse mari sa si'i recupereze in instanta. Dac'o fi fost vreo vopsea preparata la ei, de ex, sansele de castig sunt mai mari.
Oricum, mai putin mai conteaza asta ...

@andreirx: unde'ai gasit oferta cu interiorul? Daca e pe mercador/tocmai, incearca sa vorbesti cu vanzatorul si sa beneficiezi de "Verificare la livrare". Daca din poze pare ok interiorul, eventual ii platesti jumatate din transport in avans (deci cativa zeci de ron), dar nu risti sa dai 400 euro degeaba
andrei0241
1nsane Member

Următorul

Înapoi la Totul despre membri