Salut!
Sunt foarte entuziasmat, ce pot sa spun. Azi am batut palma cu primul proprietar al unui Ford Mondeo MK4 din 2007, 2.0 TDCI 140 CP, Hatchback cu 114.000 km.
Am fost la AutoTest din targul Vitan si masina a iesit in parametri excelenti pentru tot ce tine de sasiu, directie, articulatii (amortizoare spate noi) motor (alternator si baterie noi), cutie de viteze (schimbata recent), evacuare, nu a fost inlocuit nici un element de caroserie (doar revopsita masina pe Casco), scuturile de sub ea sunt neatinse.
Doar discurile de frana spate sunt uzate.
Are toate reviziile facute la reprezentante Ford, la timp. Masina e pe firma, apartine unui domn cu familie (sotie si 2 copii).
Si noi suntem la inceput de drum - sotia mea si cu mine avem o fetita de 3 luni.
Cateva lucruri de mentionat in legatura cu Fordul, despre care proprietarul a fost sincer de la inceput.
Masina a fost revopsita pe Casco - dar are foarte putin chit pe ea, a facut-o sa acopere zgarieturi din parcari.
Parbrizul a fost inlocuit cu unul cu incalzire, la fel si plansa de bord cu una care avea butonul pentru devigrare.
Blocurile optice au fost si ele pentru ca au fost sparte.
Volanul a fost inlocuit cu unul cu mai multe comenzi (tempomat).
Ca si dotari, masina are:
Senzori parcare fata/spate.
Tempomat si comenzi audio pe volan.
Bluetooth original.
Oglinzi pliabile electric.
Scaune incalzite.
Perdele in portierele din spate.
Cateva lucruri de mentionat:
Reglajul lombar e stricat, si siguranta la reglajul electric pe inaltime pt scaunul soferului e arsa.
Trebuie schimbate discurile de frana spate.
Lipseste un cablu de la copertina portbagajului.
A zis ca intra apa la claxon odata la cateva luni (cutia e undeva in partea de jos a masinii).
Gurile de ventilatie centrale au clemele desprinse - fiecare aripa trebuie reglata manual (tot sunt rupte la curatatorie)
Pretul achizitiei:7150 de euro (ii platesc maine)
Am fost foarte fericiti ca masina e in stare mecanica impecabila, in ciuda micilor bubite care sunt normale avand in vedere varsta de 7 ani.
Vroiam sa va intreb - inlocuitul parbrizului presupune si demontatul bordului?
Maine urmeaza haosul cu inmatricularea pe numele meu.
Mi se pare imposibil sa gasesc actele de care e nevoie si pasii de parcurs, asa ca cel mai probabil voi apela la o firma de inmatriculari (am gasit una cu 300 de ron) care sa faca toate cele necesare.
Ce parere aveti?
Ultima oară modificat de
sinthyexford pe 08 Mai 2014, 23:03, modificat 1 dată în total.