Vad ca toata lumea are ceva cu jantele astea. Toti ma intreaba cand le voi schimba. Sunt chiar atat de urate? Ce-i drept nici eu nu m-am dat in vant dupa ele si probabil m-am obisnuit sa le vad. Daca le voi schimba voi alege ceva aftermarket usor pe 18". Caut si tot caut dar nu gasesc ceva placut.
La interior nu tin neaparat sa fac mare lucru. Un sistem audio placut urechii si, cand nu voi avea de facut alte modificari, voi schimba scaunele cu unele cu suport lombar, probabil modelul din ST. As mai schimba nuca schimbatorului de viteze si mansonul franei de mana cu unele mai aratoase.
La exterior mai am de lucrat dar nu ma grabesc pentru ca daca voi ajunge la finalul listei de modificari ma voi plictisi de masina.
Pe scurt, mai am de facut:
- evacuare sau macar bifurcatia Y
- modificare bara spate
- vopsire in negru a grilelor din bara fata si a deflectorului de aer din bara spate
- schimbat haionul cu unul de facelift
- inlocuit discuri si etrieri cu ceva mai mare si mai puternic, mai mult ca sigur ma voi inspira tot de la ST
- faruri xenon cu interior negru
Dar, inainte de toate astea, trebuie sa mesteresc la partea mecanica unde incepe sa se simta batranetea acumulara in cei aproape 200k km. Este nevoie de o revizie, o distributie noua, curele noi, inlocuirea unor piese pe la articulatii (rulmenti, cap de bara, bucsi), caseta de directie cere si ea atentie, motorul parca vrea sa fie desfacut si intinerit, tampoanele motorului cred ca vor necesita o inlocuire... etc.
Fa cate putin in fiecare zi si nu te vei plictisi niciodata.