Nici eu nu trag nici o speranta sa fie gasit vreun vinovat. De fapt, nici politistul care mi-a luat declaratia nu avea vreo asemenea speranta. Mi-a spus clar: "n-au fost martori, nu s-au luat amprente..... in vest, crezi ca veneau ca aici, 4 politisti, pentru un amarat de geam?". I-am spus si eu ca in vest nu trebuia sa astept 30 de zile pentru dovada, am ras amandoi si gata. Amprente n-au luat deoarece au zis ca zona aia nu e potrivita (trebuie sa fie neteda) si in plus ploua, deci umezeala din aer ar fi afectat praful ala pe care-l folosesc ei.
asta este, am fost la casco, acum trebuie sa-mi pun geamul pe banii mei si sa-i recuperez dupa ce primesc dovada de la politie.
update: am dat comanda la Gimarom, maine ar trebui sa-l aiba. Am mai cautat la Ager(era posibil sa soseasca la sfarsitul saptamanii) si la o firma sugerata de constatator, Robusta. Astia ultimii mi-au spus ca Focus si Focus C-max sunt la fel, apoi m-au intrebat daca masina mea e de dinainte de 2004 sau de dupa, daca e modelul nou sau cel vechi si cate usi are. Deducand eu din asta ca baietii nu prea au habar ce-i ala Focus C-Max si ca l-au confundat cu Focusul, am decis sa nu-mi mai pierd timpul cu ei. Deci, e posibil ca maine seara sa am geam nou

. Cei de la Gimarom am aproximat 280 RON geamul + montajul.