Eu unul nu inteleg pe ala care zice ca nu-i plac manelele dar totusi dupa cum a mai fost spus, dupa 2-10 pahare, omul este pe masa cu cravata ( daca are ) prinsa pe post de bandana si da din cur ca un tap in calduri ..........sincer fratilor ...daca spui ca nu agreezi maneaua ...nu cred ca ai prieteni care asculta
numai manele .... a ca intamplator la o petrecere unde esti invitat se asculta si manele, nu esti obligat sa stai in continuare daca te deranjeaza; iar despre problema vecinilor , dupa cum s-a mai spus daca ai boxe si statie mai tare ...norocul tau , daca nu ...poti apela si la politie in ultima instanta...
Daca iei de pe strada 100 de pesoane cred ca minim 60 din ele asculta manele sau le agreaza si parerea mea este ca suntem jalnici.
Ziceam acum cateva posturi :
" Maneaua - dupa mine este cea mai josnica forma de exprimare "
@ Tiry213 " Si daca nu ar avea versuri? Cum ar fii. Ce forma de exprimare ar fii atunci?" Ar fi
CEA MAI PROASTA INTERPRETARE A UNEI MELODII STARINE/ AUTOHTONE
Tot acolo spuneam ca am prieteni care asculta manele. Da , dar cu ei nu ma duc la o petrecere, bere etc......
deci nu ma intelege gresit ...asculti manele ..bravo tie nu te scuip, nu te arat cu degetul, nu dau cu pietre dar lasa-ma si pe mine sa traiesc pe langa tine , intelegi ... dau cu pietre numai daca pui manea la maxim cu boxa pe geam/ in curte sau alte forme prin care "tu" ca manelist vrei sa te impui in fata mea ....
in rest lumea este mare, avem loc toti pe pamant sa traim fericiti ....traiasca mp3-urile cu casti

cand mergi cu RATB sau masinile bine izolate fonic( sau care au clima) ca stau cu geamurile inchise ..