Inca nu am reusit inca cu pozele dar vin cu cateva detalii legate de starea masinii si operatiuni de pana acu:
Probleme pana acu:
- amortizor dr fata defect (8% eficienta pe tester), mai si clampane insistent in mers
- rulment dr spate cu inceput de sfarsit (nu e sesizabil de la sofer dar s-a constatat pe elevator)
- check engine cauzat de bobina, s-a rezolvat cu spray de contact pe mufa de alimentare
- ceva crapaturi in bucsele brat fata ( partea din spate la ambele roti ). Am sa le schimb dar probabil nu chiar acu
- bielete spate pe duca, ambele parti
- cel putin un senzor de parcare defect (beep lung prima data cand bag in marsarier, dupa care nu mai reactioneaza in nici un fel)
Urmeaza zilele astea sa rezolv cu amortizoarele (le voi schimba pe ambele fata) si bieletele spate. Restul cred ca mai poate astepta pana la primavara.
Am sa incerc eventual sa comand un senzor de parcare SH sa vad daca rezolv, daca nu cred ca am sa cumpar un system AM complet( apreciez daca stie careva un model cu senzori sa se potriveasca in locasele celor originali).
Legat de distributie se pare ca proprietarul din Germania ar fi schimbat-o anul acesta (am si un sticker CONTITECH care sustine acest fapt), a vazut-o un mecanic si intradevar pare schimbata asa ca nu am sa imi bat capul cel putin un an.
In ceea ce priveste uleiul motor, am o eticheta de la VEEDOL motor oil cum ca ar fi fost schimbat in 08/2014 si ar mai fi inca 3000 KM ramas din cei 10000. Pe eticheta scrie ca uleiul ar fi fost 0W-30 FULL SYNTHETIC - cel mai probabil o sa trec pe ulei FORD 5W 30 (sfaturi&pareri de la cei care au acelasi motor sunt binevenite)
Ar mai fi un filtru de polen

- Am cumparat unul MANN carbon activ cu intentia de al schimba in parcare dupa care am vazut procedura, asadar o sa il rog pe mecanic sa il schimbe

Spor.