ideea e că misterul nu a spus nici ceva constructiv, nici nu a criticat, ci a adus jigniri și citez: "manele și faruri aftermarket. Nu faci un film și cu girofarurile din bară?" Aici nu e critică, e lipsă de respect! Vreau să vă arăt ceva, și iar citez din partea unui veteran din grupul Club Ford, care a plecat din același motiv: "Acum ceva ani in urma,intalnirile aveau loc cel mai des pe la Academie.
Eram destui si nu conta modelul/anul de fabricatie,etc...
Dar de cand a reiesit la suprafata ca sub aceasta sigla de Club... se ascund doar interese materiale,multi dintre userii acelui forum au parasit comunitatea iar altii care au luat atitudine si si-au exprimat opinia,mai intai au fost jigniti prin post-uri diverse de catre clica din asoc. apoi unii fiind chiar banati.Este de notorietate pe forum,cazul lui xxxx,care dupa 5 ani de dat sfaturi tehnice sau ajutat la propriu (marea majoritate foarte bune si bine argumentate) a fost banat.....ca sa nu mai poata 'strica' afacerea de la C. A. " Aici e doar o mică parte din ce mi s-a tot spus... Fraier eu că am avut inițiativă să ajut, free of charge, oricare membru cu o diagnoză IDS și orice altceva... Desigur, mai sunt și colegi, care-i respect și toată stima! Din bunul meu simț, niciodată nu i-aș jigni și nici critica... Dar, așa aș proceda eu.