Prezentari cu masini, poze, biografii, liste
22 Mai 2015, 09:19
Aliexpress toate. Nu fioneer?
22 Mai 2015, 10:23
@mirceaZL - aproximativ tot, da
24 Mai 2015, 08:35
Le-ai luat pe astealalte pana la urma?
24 Mai 2015, 13:01
Daaa...ce-i drept sunt mult mai meseriase
- FiÅŸiere ataÅŸate
-

24 Mai 2015, 14:35
Arata bestial!
Infoliaza-le repede!
24 Mai 2015, 16:00
Mulțam Sorin, urmează foliile.
Am găsit un clip pe YouTube cu aceste stopuri, fix astea sunt :
https://youtu.be/BIKk7CDpHvwDacă ar interesa pe cineva am de vânzare ce mi-a rămas:
- farurile titanium, non xenon
- stopurile titanium, cu LED
- consola centrală Sony, evident cu tot cu mască (Pentru cei care nu au Sony)
24 Mai 2015, 18:21
super misto si farurile si stopurile cat te-au costat amandoua?
24 Mai 2015, 18:28
@tezzy - cam 2000 ron perechea, adică aproximativ 4000 lei ambele seturi (faruri+stopuri), costul reprezentând inclusiv transport, taxe vamale și TVA.
26 Mai 2015, 08:13
Cat vrei pe consola sony? Am pe cineva care si-a luat focus 3 cu unitate audio standard.
26 Mai 2015, 08:38
@Mihai, ai pm.
31 Mai 2015, 22:42
Nice car!
Dar cum spunea Clarckson, there is a drawback...si anume ca ceea ce ai cumparat tu made in china, nu e tocmai ok dpdv al calitatii. Am fost in Guangzhou in martie , acole e un MARE bazar de piese auto. Puteam sa-mi iau o gramada de chestii pt focus...dar cand am vazut calitatea am zis pas.
PS - am avut si eu niste faruri AM made in China...le-am dat, bine dina alte motive. Oricum nu erau de calitate..
Sfatul meu..cauta in GB componente ford.
08 Iun 2015, 11:27
Salut!
Ai vandut instalatia Sony originala?
Am un coleg cu un FF3 care vrea sa o cumpere...
08 Iun 2015, 11:56
Nu am vandut-o, e acasa intacta PS. Vineri sunt in Constanta, Mamaia.
08 Iun 2015, 12:11
Salut!
Cat e halatul? colegul meu e interesat.
09 Iun 2015, 14:49
Mi-au venit camerele

Deja Go-Pro e montat..
Urmeaza marsarierul, revin cu detalii si impresii.
- FiÅŸiere ataÅŸate
-

-

-

10 Iun 2015, 08:55
Neata.
Camera este montata si activata doar cand bag viteza in marsarier. Zici ca-i din fabrica
La urmatorul meeting, v-o arat
- FiÅŸiere ataÅŸate
-

10 Iun 2015, 09:34
merge si pe noapte?
10 Iun 2015, 09:35
Da. Are ISO destul de mare si se vede super ok. Chiar sunt multumit, desi am avut mult de munca ...
10 Iun 2015, 09:37
Se mai adauga si faptul ca ai cele 2 becuri de marsarier care sunt aprinse atunci cand o folosesti.
10 Iun 2015, 09:39
Mihai: Corect
12 Iun 2015, 19:59
Cineva de prin Constanța e pe-acasă?
28 Iun 2015, 22:40
Stopurile ca stopurile, dar maneaua merita toți banii!
28 Iun 2015, 22:44
Sincer, nici nu am auzit-o. Abia pe filmare se aude iar asta se întâmplă deoarece camera video a fost la o distanță mare față de mașină... Dar, na, suntem români, se aud manele peste tot...
29 Iun 2015, 13:44
Arata foarte bine. Poate ajungi la o intalnire de seara zilele viitoare in Bucuresti. Ne vedem acolo.
29 Iun 2015, 14:01
$1 scrie:$2rata foarte bine. Poate ajungi la o intalnire de seara zilele viitoare in Bucuresti. Ne vedem acolo.

@Mihai - multumesc. Voi veni pentru tine !
Pe facebook lucrurile au luat o intorsatura urata. Am fost "apreciat" numai cu: "manele" si "girofar in bara"... Niste lucruri chiar jignitoare, motiv pentru care am sters mai tot de pe grup si ma mai gandesc daca sa raman acolo sau nu.
29 Iun 2015, 18:21
Alex in general lucrurile stau cam asa:
1 - Ignori sau discuti constructiv (daca ai cu cine)
2 - Rabufnesti
3 - Pleci
Ai cam sarit primele 2 etape. Ce te face sa crezi ca nu va incepe si aici o alta discutie. Imi pare rau pentru cele intamplate, nici nu am mai apucat sa-ti scriu pe FB.
Bafta in continuare.
29 Iun 2015, 18:55

ideea e că misterul nu a spus nici ceva constructiv, nici nu a criticat, ci a adus jigniri și citez: "manele și faruri aftermarket. Nu faci un film și cu girofarurile din bară?" Aici nu e critică, e lipsă de respect! Vreau să vă arăt ceva, și iar citez din partea unui veteran din grupul Club Ford, care a plecat din același motiv: "Acum ceva ani in urma,intalnirile aveau loc cel mai des pe la Academie.
Eram destui si nu conta modelul/anul de fabricatie,etc...
Dar de cand a reiesit la suprafata ca sub aceasta sigla de Club... se ascund doar interese materiale,multi dintre userii acelui forum au parasit comunitatea iar altii care au luat atitudine si si-au exprimat opinia,mai intai au fost jigniti prin post-uri diverse de catre clica din asoc. apoi unii fiind chiar banati.Este de notorietate pe forum,cazul lui xxxx,care dupa 5 ani de dat sfaturi tehnice sau ajutat la propriu (marea majoritate foarte bune si bine argumentate) a fost banat.....ca sa nu mai poata 'strica' afacerea de la C. A. " Aici e doar o mică parte din ce mi s-a tot spus... Fraier eu că am avut inițiativă să ajut, free of charge, oricare membru cu o diagnoză IDS și orice altceva... Desigur, mai sunt și colegi, care-i respect și toată stima! Din bunul meu simț, niciodată nu i-aș jigni și nici critica... Dar, așa aș proceda eu.
29 Iun 2015, 19:46
Stiu ce a scris si sunt de acord ca nu e nici constructiv si nici ironie in conditiile in care ai scris ca acea muzica nu se auzea din masina ta. DECI - IGNOR, o sa mai scrie de 2-3 ori si se plictiseste. Ai idee de cate ori ar fi trebuit sa plec daca luam in seama toate mizeriile? ce-i drept ca acum sunt la stadiul 2