BDT service pt "idioti"
ieri am ajuns in service-ul BDT dupa o lunga perioada de o luna in care am asteptat acordul de inlocuire a rolei intinzatoare si a fuliei motor (vechea prbl la Mondeo) .Ma rog intr-un final ies afara cu receptionerul si il rog sa nu imi deschida geamurile pt ca nu am folia inca uscata 100%.Si mare atentie cu jantele pt ca au 2 zile si nu vreau sa le gasesc zgariate.Cu asta spuse a ramas stabilit sa ma sune cand este gata masina ,,el a intrat in service eu am ramas afara sa sun o companie de taxi .A inceput sa ploua si am intrat in service ,acolo aud: BA IDIOTUL ALA A SPUS SA NU II DESCHIDEM GEAMURILE CA CICA NU SUNT USCATE "
am intepenit brusc ! alt onanist de acolo ii raspunde: pai sa faca dracu programarea cand se usuca geamurile........ Fratilor am innebunit definitiv si irevocabil ...,,am facut un show monstru ..mi-am luat masina si m-am dus dracului mancand nori,...,am sunat la CSD ,am fost programat in aceeasi zi ,am terminat in aceeasi zi ,,Eu nu mai calc la BDT (Bullshit Dumber's Team) cat timp o sa mai am Ford... pacat ca la noi in RO serviciile post-vanzare sunt fara termen de comparatie net inferioare celor de afara,..., O zi mununata !!!

-
tomcatmouse - 1nsane Member
- Maşina: Mondeo Titanium ,power shift ,pachet S 2011, 2.0 TDCI 163cp,03.2011